Elias Charalambous / Foto: Profimedia

Elias Charalambous a anunțat schimbări importante în primul "11" de la FCSB

articol scris de Digi Sport
20.09.2023, 13:40
  • Premier League: Man. United - Arsenal, duminică, 18:30, DGS 1

  • Superliga: Dinamo - UTA Arad, duminică, 21:30, DGS 1

Elias Charalambous (42 ani) a anunțat că FCSB va avea mai multe schimbări în echipa de start a meciului cu FC Hermannstadt, restanță din etapa a cincea a SuperLigii României.

Elias Charalambous va face schimbări pentru meciul cu Hermannstadt

  • Duelul dintre Hermannstadt și FCSB este programat joi, de la ora 20:00, în direct pe Digi Sport 1.

Antrenorul roș-albaștrilor a explicat că va schimba primul "11" pentru confruntarea de la Sibiu din cauza programului încărcat. FCSB va evolua cu Hermannstadt, iar peste trei zile, pe 24 septembrie, va juca tot în deplasare, cu Sepsi, la Sfântu Gheorghe.

"Vom avea un alt meci dificil. O echipă organizată, cu un antrenor bun. Vrem să luăm cele trei puncte. Jucătorii sunt într-o formă bună. Nu va fi ușor. Va fi poate mai greu decât ultimul meci. Nu putem avea aceeași echipă de start pentru că meciurile vin rapid.

Trebuie să avem o rotație. Sunt fericit pentru că lotul pe care îl am este foarte bun. Arată în fiecare săptămână că sunt buni. E important că marchează. Efortul la antrenamente oferă locul în echipa de start", a declarat Elias Charalambous, la conferința de presă. 

Cum a arătat echipa de start de la FCSB în meciul cu Farul:

  • FCSB: Târnovanu - Pantea, Ngezana, Dawa, Radunovic - Ovidiu Popescu, Șut, Olaru - Octavian Popescu, Compagno, Coman
  • Rezerve: Vlad - Crețu, Panțîru, Haruț, Miculescu, Lixandru, Toma, Radaslavescu, Djokovic

VIDEO cu rezumatul meciului Farul - FCSB 0-1

Ultimele vești despre accidentarea lui Vlad Chiricheș

Vlad Chiricheș (33 de ani) continuă să fie urmărit de probleme medicale, iar actualul fundaș al celor de la FCSB s-a accidentat la finalul lunii august, în meciul cu UTA, încheiat 1-2.

La conferința de presă organizată înaintea meciului cu Hermannstadt, Elias Charalambous a fost întrebat despre situația fundașului. Antrenorul FCSB-ului a dezvăluit că fotbalistul face progrese, din punct de vedere al recuperării, însă a anunțat că va mai dura ceva timp până cât va putea fi din nou disponibil.

"Știam de la început că va lipsi mult timp. Face progrese în fiecare zi, dar va mai dura până va fi din nou alături de noi. Doar el este accidentat, restul sunt apți de joc și vor fi alături de noi", a spus Charalambous.

Etichete: elias charalambous , fcsb , hermannstadt


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Mihai Leu, internat de urgenţă din cauza unor complicaţii după o operaţie

Campionul la box şi raliu Mihai Leu a fost internat de urgenţă, vineri seară, la spitalul din Hunedoara, de unde a fost transferat apoi la Bucureşti.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Englezii l-au descoperit pe ”românul care e atât de bogat încât a uitat că are una dintre cele mai tari mașini din istorie”

Video Ianis Hagi a jucat cu locul 2 din Spania, după 5 meciuri la rând pe bancă, și a fost decisiv! Nota primită

Nota primită de Radu Drăgușin, la prima apariție după 6 meciuri în care a fost ”uitat” pe bancă la Tottenham

Gigi Becali, nervos când a văzut ce s-a întâmplat la Arena Națională: ”La revedere! Au făcut ce au vrut”

Oficial OUT de la Bayern! Vândut la doar două zile după eliminarea din Champions League

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Video&Foto Gigi Becali: ”Uitați-vă, mă, cu cine vin! Merg doar cu ei”. Cine sunt, de fapt, cei care l-au însoțit la Arena Națională

Video Darius Olaru a oferit declarația serii, iar apoi s-a dat de gol fără să vrea despre viitorul la FCSB

Mihai Stoica a făcut anunțul chiar pe gazon: ”Cine semnează?” + Negocieri cu alți doi jucători

Exclusiv Singurul regret al lui Gigi Becali, după ce FCSB a primit titlul de campioană pe Arena Națională

Citeşte şi

Dan Petrescu a explicat care a fost diferența dintre FCSB și CFR Cluj în acest sezon

Mario Camora, ironic înainte ca FCSB să ridice trofeul de campioană

PEROZFiica lui Ion Țiriac, vacanță în Namibia cu nepotul cel mare, Alexander. Distracție la proprietatea de milioane a fostului tenismen

FILM NOWElizabeth Hurley, fabuloasă în prag de 59 de ani, într-o rochie decupată în zona bustului. Și crăpătura de pe picior a fost de mare efect

Transformarea spectaculoasă a lui Alexandru Tudor, omul de încredere al lui Gigi Becali. Nimeni nu l-a recunoscut citeşte ştirea pe Prosport.ro

Gest bădărănesc al lui Florinel Coman după ce a fost scos de pe teren. Cum se justifică fotbalistul citeşte ştirea pe ziare.com

Până la 10 ani fără permis și, în situații extreme, închisoare pe viață. Singurele măsuri care ar putea face ordine printre șoferii români citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Are 53 de ani, dar ar putea fi confundată cu o tânără de 30. Loredana Groza, zeiță într-o fustă scurtă și corset: „Cea mai frumoasă!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Are 53 de ani, dar ar putea fi confundată cu o tânără de 30. Loredana Groza, zeiță într-o fustă scurtă și corset: „Cea mai frumoasă!”

Digi World

Alimentele pe care ar trebui să le eviți pentru a reduce riscul de a dezvolta cancer

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”