Eugen Neagoe / Foto: Profimedia

Eugen Neagoe, nervos după ce a fost demis de la Universitatea Craiova: ”Să ne hotărâm, ce vrem?”

articol scris de Digi Sport
27.07.2023, 12:26
  • Fotbal: Slovenia - Bulgaria, sâmbătă, 15:55, DGS 1

  • Minifotbal, finala EURO: România - Serbia, sâmbătă, 21:45, DGS 1

Eugen Neagoe (55 de ani) a fost înlăturat din funcția de antrenor principal al Universității Craiova marți, la o zi după ce formația din Bănie a remizat acasă în etapa a 2-a a SuperLigii, cu scorul de 0-0.

În locul lui ”Geană”, patronul echipei Mihai Rotaru l-a instalat pe banca tehnică pe Laurențiu Reghecampf (47 de ani). 

Eugen Neagoe, reacție acidă după ce a fost demis de la Universitatea Craiova

La scurt timp după ce a fost demis de la Universitatea Craiova, Eugen Neagoe a oferit primele sale reacții vizavi de acest subiect. În primă fază, ”Geană” a subliniat stilul ofensiv pe care l-a impregnat echipei din Bănie în cele 7 luni pe care le-a petrecut pe banca oltenilor.

”Cu mine antrenor, Craiova a jucat un fotbal bun, spectaculos, ofensiv. Ne-am dominat adversarii și în play-off-ul sezonului trecut. Am avut jocuri pe care le-am dominat clar, așa s-a întâmplat și acum, în actualul campionat, cu Oțelul. N-am primit gol în primele două etape, nu am pierdut. Dar asta e viața, n-am ce să reproșez nimănui”, a spus Neagoe, într-o intervenție la GSP.

Ulterior, ”Geană” a dezvăluit detaliile care au stat în spatele despărțirii de Universitatea Craiova, dar și scurtul dialog pe care l-a avut cu patronul echipei, Mihai Rotaru. 

”A fost decizia patronului, a clubului. Domnul Rotaru mi-a spus: «Mister, nu am ce să-ți reproșez, îmi pare rău, doar ghinionul...», și ceva de superstiție. S-a gândit și la play-off-ul campionatului trecut, când am jucat bine, spectaculos, ofensiv. Trebuia să câștigăm și cu CFR, și cu Farul, dar n-am reușit.

Noi ne cream foarte multe ocazii. Nu-mi aduc aminte ca Universitatea Craiova să-și fi dominat adversarii în play-off așa cum am reușit noi sezonul trecut. Dacă e altfel, înseamnă că nu văd eu bine, deși port ochelari. Să ne hotărâm, ce vrem? Fotbal ofensiv, spectaculos sau doar rezultate? La Craiova, suporterii cer să produci un fotbal spectaculos, cu multe faze de poartă. Iar noi aveam multe situații”, a mai spus Eugen Neagoe. 

Eugen Neagoe a fost numit antrenor principal la Universitatea Craiova în ianuarie 2023, după ce a fost adus de la Universitatea Cluj. Acesta mai avea contract cu formația din Bănie până în vara anului 2024.

Pe banca oltenilor, ”Geană” a adunat 21 de partide și a înregistrat 9 victorii, 6 egaluri și 6 înfrângeri. Cu el la cârma echipei, Craiova a ratat prezența în cupele europene, pentru prima dată în ultimii 6 ani.

Etichete: universitatea craiova , eugen neagoe


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Reacția Dedeman după explozia de la Botoșani: O firmă autorizată executa lucrări la reţeaua de gaze

Explozia de vineri de la magazinul Dedeman din Botoşani a avut loc în timpul unor lucrări la reţeaua de gaz, executate de o firma autorizată, arată reprezentanţii companiei într-un comunicat.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

La un an de la gluma virală făcută despre ea, Mihai Bobonete a dat ”nas în nas” cu Mădălina Ghenea! Ce a urmat: ”Ea a insistat”

MERCATO 2024 | Toate transferurile verii sunt AICI. Activitate în SuperLigă! Mutările efecutate de Rapid, CFR și UTA

Prima imagine cu soția lui Novak Djokovic, după scenele fără precedent de la Roland Garros

Scoțienii au aflat ce a declarat Ianis Hagi și au reacționat imediat: verdict dur pentru fiul "Regelui"

Foto România - Liechtenstein 0-0. Rezultat rușinos pentru ”Tricolori” înainte de EURO 2024

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce rușine: 0-0 cu Liechtenstein e cel mai slab rezultat din istoria României! Direct pe 1 în topul umilințelor

Exclusiv N-a jucat în preliminarii, dar Ilie Dumitrescu îl consideră ”soluție” la EURO 2024

Galerie Foto Siyabonga Ngezana, titular la națională la meciul de debut. Cum au reacționat fanii

Presa din Belgia, reacție fără milă după România - Liechtenstein 0-0: ”Rușine în fața piticilor din fotbal”

Citeşte şi

Silviu Lung Jr. pleacă de la Poli Iași! Semneză și se va bate la titlu în SuperLiga

Universitatea Craiova, cantonament de lux: se va pregăti în locul preferat de naționala Franței, Ajax sau Frankfurt

PEROZSuperba Elsa Hosk, impecabilă într-un costum de baie roz, întinsă pe plajă. Își dorea să devină baschetbalistă, dar a ajuns supermodel

FILM NOWDrew Barrymore, schimbarea de look cu care a dat timpul înapoi cu 20 de ani: "Asta sunt eu? Sunt din nou la premiera Charlie's Angels"

Gigi Becali a dat-o afară din casă. Cum a reacționat femeia după decizia miliardarului citeşte ştirea pe Prosport.ro

Semifinală cu scandal la Roland Garros: Cori Gauff a izbucnit în plâns în timpul confruntării cu liderul mondial Iga Swiatek citeşte ştirea pe ziare.com

Ce trebuie să faci prima oară când preiei camera de hotel în concediu: mulți români nu știu aceste detalii citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Imaginile cu Antonia din vacanță au ridicat temperaturile în mediul online. Costumul de baie i-a scos în evidență tot: „Ați dat zoom?”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Imaginile cu Antonia din vacanță au ridicat temperaturile în mediul online. Costumul de baie i-a scos în evidență tot: „Ați dat zoom?”

Digi World

Cât detergent se pune în mașina de spălat. Mulți irosesc detergentul lichid

Digi Animal World

Cum arată, de fapt, interiorul marsupiului unui cangur. Imaginile au devenit virale în mediul online