Constantin Schumacher / Foto Sport Pictures

Exclusiv FC Argeș a găsit antrenor cu licență Pro după plecarea lui Ianovschi: "Jucătorii trebuie să se trezească"

articol scris de Octavian Vasilescu
02.02.2022, 11:02
  • Liga 2: Gloria Buzău - Unirea Slobozia, marți, 19:00, DGS 1

  • Champions League: PSG - Borussia Dortmund, marți, 22:00, DGS 1

Antrenorul Mihai Ianovschi (46 de ani) a demisionat de la FC Argeș după eșecul cu U Craiova 1948, scor 0-1.

  • Digi Sport a lansat aplicația pentru smartphone, care le oferă fanilor acces permanent la un conținut dedicat, în funcție de preferințele personale, și, totodată, o varietate de informații și competiții de neratat. Aplicația Digi Sport poate fi descărcată din Google Play sau App Store.

FC Argeș a găsit antrenor cu licență Pro după plecarea lui Ianovschi

Managerul general de la FC Argeș, Jean Vlădoiu (53 de ani), a spus că Andrei Prepeliță (36 de ani) va rămâne la echipă, iar noul antrenor cu licență Pro va fi Constantin Schumacher (45 de ani), în prezent antrenor principal la echipa secundă:

"Andrei Prepeliță va rămâne la echipă, nu s-a mai schimbat nimic. Cel mai probabil va colabora cu Constantin Schumacher, care este deja în club. Altă variantă nu avem acum. Andrei nu are un obiectiv pentru următoarele meciuri, el oricum are ca obiectiv să câștige fiecare meci în parte.

Părerea mea este că nu antrenorii sunt problema acum, pentru că antrenorii și-au făcut treaba foarte bine. Jucătorii trebuie să se trezească! Meciul de la Craiova a fost cel mai slab meci pe care l-am văzut de când am venit la FC Argeș. Nu a fost o problemă faptul că am pierdut, ci modul în care am pierdut. Nu am văzut atitudine, determinare, jucătorii trebuie să se trezească.

Nu știu dacă plecarea lui Mihai Ianovschi o să-i trezească pe jucătorii, ei sunt plătiți și trebuie să-și facă meseria. Antrenorii au făcut o treabă foarte bună până acum, dar și jucătorii trebuie să demonstreze pe teren. Cred că presiunea luptei pentru play-off este prea mare pentru unii jucători", a spus Jean Vlădoiu, pentru Digi Sport.

Mihai Ianovschi a plecat de la FC Argeș!

Mihai Ianovschi a ajuns la FC Argeș în iarna lui 2022, în același timp cu Andrei Prepeliță. Cei doi au format un cuplu foarte sudat, cu performanțe bune pentru formația piteșteană.

Mihai Ianovschi era antrenorul principal din acte, deoarece Andrei Prepeliță nu deține, încă, licență PRO.

FC Argeș ocupă locul 8 în Liga 1, cu 31 de puncte, la patru lungimi de Farul Constanța, ocupanta locului 6. În runda următoare, FC Argeș va primi vizita ultimei clasate Academica Clinceni.

Etichete: andrei prepelita , jean vladoiu , constantin schumacher , antrenor fc arges , meciuri fc arges


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un bărbat a fost găsit crucificat pe un gard, cu cuie bătute în mâini. Poliția a vorbit de un "un atac sinistru de tip paramilitar"

Un bărbat a fost transportat la spital în urma unei agresiuni grave într-o parcare din localitatea nord-irlandeză Bushmills, în primele ore ale dimineţii de duminică. Tânărul în vârstă de 20 de ani a fost găsit ţintuit de un gard, cu un cui în fiecare mână, relatează BBC.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

45.000€ pe lună! A cerut cel mai mare salariu din SuperLigă ca să se transfere la FCSB

S-a terminat! Își face bagajele și pleacă, după doar 6 meciuri jucate la Tottenham

Foto Radu Drăgușin nu se mai ferește! Cum a fost surprins pe bancă, în timp ce Tottenham pierdea cu Liverpool

Real Madrid a pierdut locul 1! Liverpool, noua favorită la transferul așteptat pe Bernabeu

Ce a spus Postecoglou, după ce Radu Drăgușin a ajuns la 6 meciuri consecutive fără minut jucat

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Foto E gata, FCSB l-a ratat! Camerele l-au surprins chiar înainte să plece la noua echipă

Tavi Popescu a surprins pe toată lumea, după Universitatea Craiova - FCSB! Anunțul făcut în direct

Exclusiv Erori grave de arbitraj la Universitatea Craiova - FCSB! Marius Avram a dat verdictul: "Îmi pare rău de Vidican!"

Costel Gâlcă a transmis un mesaj clar după ce a învins-o pe FCSB

Citeşte şi

Șelimbăr - Gloria Buzău 2-1. Formația lui Andrei Prepeliță a ratat șansa de a promova matematic în SuperLigă

Constantin Schumacher a văzut ce se întâmplă la Rapid și a reacționat: ”Toată lumea îl susține pe Șumudică”

PEROZO fostă concurentă la Miss Ecuador, amanta unui baron al drogurilor, ucisă la comandă. Cine se află în spatele asasinatului

FILM NOWSuri Cruise, ca un model pe străzile din NYC, în pantaloni scurți, pulover și adidași. Fiica lui Tom Cruise și a lui Katie Holmes urmează să plece la facultate în toamnă

Transformarea extraordinară a lui Ioan Neculaie, unul dintre cei mai bogați români, după numeroasele operații estetice! citeşte ştirea pe Prosport.ro

Echipa din Cluj transferă un mijlocaș de valoare. Se vor bate la campionat la anul? citeşte ştirea pe ziare.com

Complet interzis pentru șoferii care fac asta pe drumurile din România, pare un gest nevinovat. Amenda este usturătoare citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”