Fotbaliștii de la FC Botoșani, în meciul cu CFR Cluj / Foto: Captură Digi Sport

Video FC Botoșani - CFR Cluj 1-0. Prima înfrângere pentru campioană în acest sezon, chiar la debutul lui Dan Petrescu

articol scris de Digi Sport
11.09.2021, 22:45
  • EHF European League: Skjern - Dinamo, marți, 19:45, DGS 3

  • Champions League: Bayern Munchen - Real Madrid, marți, 22:00, DGS 1

FC Botoșani a învins, scor 1-0, CFR Cluj în etapa a opta a Ligii 1.

Gazdele au început mai hotărât jocul și au fost aproape să deschidă scorul încă din minutul 12, când șutul periculos trimis de Alexandru Țigănașu a trecut peste poarta lui Cristi Bălgrădean.

Cele mai tari faze video şi desfăşurarea evenimentelor pot fi văzute AICI

În minutul 21, a venit și șansa CFR-ului de a deschide scorul, la un corner la care Eduard Pap a ieșit greșit. În ciuda situației bune, Mike Cestor n-a reușit să lovească balonul și a comis fault în atac. Două minute mai târziu, a venit replica gazdelor, care au ratat prin Alin Șeroni.

În minutul 25, CFR Cluj a avut o nouă șansă de gol, prin celălalt stoper, Andrei Burcă, cel care a șutat din alunecare, dar n-a găsit ținta. Minutul 33 a adus cea mai mare șansă a primei părți, ratată, din interiorul careului, de Alexandru Țigănașu, blocat excelent de Cristi Bălgrădean.

FC Botoșani a avut prima șansă de gol și în partea a doua, în minutul 53, prin Petar Petkovski, cel care a intrat în posesie după o respingere inexactă a lui Andrei Burcă, dar care n-a reușit să-l învingă pe Cristi Bălgrădean. Doar trei minute mai târziu, Gabriel Debeljuh a primit balonul de la Cristopher Braun, fundașul dreapta de la FC Botoșani, dar n-a reușit să înscrie, fiind blocat de Eduard Pap, ieșit în întâmpinare.

FC Botoșani a reușit să dea lovitura în minutul 71, prin Herve Kage, care a reluat în poartă un balon centrat de Hervin Ongenda. CFR Cluj a alergat după alergare în ultimele 20 de minute ale jocului, însă, deși a avut șanse prin Mihai Bordeianu sau Valentin Costache, a plecat fără niciun punct de la Botoșani.

Astfel, FC Botoșani a învins CFR Cluj și a ajuns la 17 puncte acumulate în acest sezon, cu care se clasează pe locul trei. CFR Cluj, în schimb, care a făcut în nordul Moldovei primul pas greșit din acest sezon, rămâne cu cele 21 de puncte acumulate în primele șapte runde, suficiente pentru a rămâne lider la finalul rundei.


Partida FC Botoșani - CFR Cluj, din runda cu numărul opt a Ligii 1, poate fi urmărită ACUM, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1 și în format LIVE VIDEO pe digisport.ro.

Campioana a pornit ”ca din pușcă” noul sezon și a obținut șapte victorii în primele șapte etape. De partea cealaltă, FC Botoșani are la rândul său un start bun, înregistrând un singur eșec până în acest moment, 0-2 în fața Rapidului, revelația Ligii 1.

FC Botoșani - CFR Cluj | LIVE VIDEO, ora 21:00, pe Digi Sport 1. Statistici și confruntări directe

Ardelenii conduc autoritar clasamentul Ligii 1, cu 21 de puncte, iar un succes în Moldova i-ar distanța la șapte puncte de ocupanta locului doi, Rapid. FC Botoșani este pe poziția a patra. Cele două formații s-au întâlnit de 22 de ori la nivelul primului eșalon, iar palmaresul le este favorabil clujenilor.

  • 13 victorii CFR Cluj, 5 succese FC Botoșani și 4 remize s-au înregistrat în duelurile directe dintre cele două echipe.

În confruntările de pe terenul celor de la FC Botoșani, gazdele stau mai bine. S-au impus de cinci ori, în timp ce trupa lui Dan Petrescu a câștigat de patru ori, iar două jocuri s-au încheiat nedecis.

Cei doi tehnicieni s-au înfruntat în șase rânduri. Marius Croitoru l-a învins o singură dată pe Dan Petrescu, ”Bursucul” a adunat patru succese, iar o partidă s-a terminat la egalitate.

Ogenda este cel mai bun marcator al gazdelor, cu două reușite, în timp ce Petrila este golgheterul CFR-ului, cu trei goluri.

FC Botoșani - CFR Cluj | LIVE VIDEO, ora 21:00, pe Digi Sport 1. Echipe probabile

  • FC Botoșani: Pap – Braun, Racovițan, Șeroni, Țigănașu – Papa, Edjouma, Florescu – Ongenda, Barbosa, Filli.
  • CFR Cluj: Bălgrădean – Manea, Cestor, Ciobotariu, Camora – Sigurjonsson, Bordeianu, Deac – Costache, Debeljuh, Petrila

Etichete: dan petrescu , etapa 8 liga 1 , marius croitoru , fc botoșani - rapid


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O olandeză cu depresie va fi eutanasiată, pentru că „nu mai poate face față”. Are doar 28 de ani

O olandeză de 28 de ani, sănătoasă din punct de vedere fizic, a decis să fie eutanasiată, pentru că - spune ea - nu mai poate lupta cu depresia, autismul și cu tulburarea Borderline.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Video Cea mai în formă jucătoare din lume, un car de nervi în meciul cu Jaqueline Cristian: ”Vino aici! Mai mult respect”

Video&Foto Cum s-a comportat Dan Șucu la finalul meciului dintre Rapid și Universitatea Craiova

Barcelona nu mai stă la discuții: îi reziliază contractul fotbalistului pe care a plătit 36.000.000€. Anunțul spaniolilor

A făcut 5-4 în minutul 90+5 și a scris istorie! Echipa care, după 121 de ani, va juca în premieră în cupele europene

”Tatăl meu `a explodat`!” Fiica unui antrenor a spus totul: ”Eram minoră și e o infracțiune”. Cu ce se ocupă tânăra

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

A auzit ce transferuri vrea să facă Gigi Becali și a dat verdictul: ”Nu știu dacă poate să-i ia locul”

FCSB revine în Ghencea! ”E semnat contractul cu CSA. Sper să nu se supere Meme”

Negocieri complicate la Barcelona. Căpitanul pune condiții

Zenga, demis după 4 luni! Ce ”zestre” a adunat în 6 meciuri

Citeşte şi

Oficial Dan Petrescu a semnat cu CFR Cluj: ”Gata cu vorba”. Prezentare inedită

Fotbalistul de la CFR pe care Dan Petrescu îl dă afară. Ioan Varga a confirmat: ”Nu-l vrea”

PEROZO tânără a creat isterie în mediul online după ce a dezvăluit de ce îi plac bărbații în vârstă: „Mă simt în siguranță”

FILM NOWFiicele lui Nicole Kidman, apariție rară pe covorul roșu alături de mama lor. Puștoaicele au atras toate privirile

Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță, iar la câteva zile s-a afișat cu un manechin citeşte ştirea pe Prosport.ro

Cum vrea Sorana Cîrstea s-o egaleze pe Simona Halep: ”Ea a câștigat deja, m-ar putea lăsa să câștig eu” citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Lady Gaga, în fustă scurtă de tenis, la sport cu iubitul. Solista și Michael Polansky își trăiesc iubirea discret

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Lady Gaga, în fustă scurtă de tenis, la sport cu iubitul. Solista și Michael Polansky își trăiesc iubirea discret

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”