Partida dintre FC Botoșani și FC Hermannstadt / Foto: Sport Pictures

Video FC Botoșani - Hermannstadt 0-0. Moldovenii au avut un gol anulat pe final de meci

articol scris de Digi Sport
14.11.2022, 22:55
  • SuperLiga: CFR Cluj - Rapid, duminică, 21:30, DGS 1

  • SuperLiga: Petrolul - Oțelul, duminică, 15:30, DGS 1

Partida dintre FC Botoșani și FC Hermannstadt s-a încheiat la egalitate, scor 0-0, în etapa cu numărul 18 din Liga 1.

În clasamentul din Liga 1, FC Hermannstadt rămâne pe locul cinci, cu un total de 27 de puncte, în timp ce FC Botoșani se menține pe locul 12, cu 20 de puncte.

Cele mai tari faze video şi desfăşurarea evenimentelor pot fi văzute AICI

FC Botoșani - Hermannstadt 0-0. Remiză albă în Moldova

Prima ocazie importantă le-a aparținut moldovenilor în minutul 6, când Zabou a șutat puțin pe lângă poarta lui Letica. Tot Zabou a mai irosit o ocazie importantă câteva minute mai târziu.

Singura ocazie mare a sibienilor a venit în minutul 42, când Boli a blocat foarte bine șutul din fața porții al lui Paraschiv.

Partea a doua a fost ceva mai animată, cu ocazii mari la ambele porți. Dican a șutat periculos de la mare distanță în minutul 53, dar Letica a reținut foarte bine.

Dican a irosit o ocazie imensă de gol în minutul 55, când a scăpat singur cu Letica, însă a trimis pe lângă poartă. Răuță a trimis periculos cu capul în minutul 61, însă Pap a reținut fără nicio problemă.

Moldovenii au avut o șansă bună și în minutul 65, când Letica a intervenit foarte bine la șutul lui Mihai Roman. Petkovski a șutat de la marginea careului câteva momente mai târziu, însă Letica a respins foarte bine.

Mihai Roman a reușit să trimită balonul în poarta sibienilor în prelungiri, însă golul său a fost anulat pentru că a preluat mingea cu mâna.

VIDEO Rezumatul partidei FC Botoșani - FC Hermannstadt 0-0

FC Botoșani - Hermannstadt 0-0

FC Botoșani și Hermannstadt nu vin după rezultat bune în Liga 1. Moldovenii nu au mai cunoscut gustul succesului de trei runde, în timp ce elevii lui Marius Măldărășanu au pierdut etapa trecută din Liga 1, cu Chindia Târgoviște, scor 0-1.

După înfrângerea de etapa trecută cu FC Voluntari, scor 0-1, FC Botoșani se află pe locul 12 în Liga 1, cu 19 puncte, în timp ce Hermannstadt ocupă locul cinci, cu 26 de puncte din 16 jocuri disputate.

În turul sezonului regulat, partida dintre cele două formații s-a terminat la egalitate, scor 1-1. Înaintea meciului retur dintre cele două formații, antrenorul Mihai Teja a plecat de la FC Botoșani, iar la această partidă va sta pe bancă un tehnician interimar.

Clasament Liga 1

FC Botoșani vrea să-l înlocuiască pe Mihai Teja cu un antrenor din Liga 2

În continuare, până când va decide înlocuitorul lui Teja, Valeriu Iftime îi acordă credit ”secundului” Alin Bejan.

Totuși, se pare că există un nume pe care omul de afaceri l-ar fi dorit, în persoana lui Dragoș Militaru, antrenorul surprizei din Liga 2, Unirea Dej, anunță Liga2.ro.

Unul dintre oamenii apropiați antrenorului revelației din Liga 2, Dan Roman, la rândul său tehnician, însă în Liga 3, la Ocna Dej, confirmă discuțiile pe care moldovenii le-au avut cu Militaru.

"Confirm că a fost dorit mult de Botoșani. (N.r. – Dragoș Militaru, în locul lui Mihai Teja) Da! Vrea să continue ce a început la Dej. A făcut un grup extraordinar. A luat jucătorii de tineri, i-a dus departe și cred că în nebunia lui, pozitiv vorbind, speră la o promovare în Liga 1.

Ar fi ceva senzațional, cu o echipă cu un buget atât de mic, cum e Unirea Dej", a spus Dan Mihai Roman, pentru sursa citată.

Etichete: clasament liga 1 , mihai teja , marius maldarasanu , fc botoșani - hermannstadt


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un român a vrut să fure bani dintr-un bancomat din Italia și a rămas fără o mână

Un român de 36 de ani și-a pierdut un braț în timp ce încerca să fure banii dintr-un bancomat din orașul italian Cattolica, în noaptea de vineri spre sâmbătă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

E gata să plece la 5.000 km distanță, după ce amanta a născut al doilea copil, iar soția al patrulea. Pe cine ia cu el

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: ”Ei nu i-a plăcut niciodată”. S-a spus că soția l-a părăsit după accidentul teribil

OUT de la FCSB, după șapte ani! ”Roș-albaștrii” îi caută deja înlocuitor

Foto Dan Petrescu a reînceput treaba la CFR Cluj, soția, Adriana, a plecat la mii de kilometri. Cine a însoțit-o

Exclusiv A fost dat afară de la FCSB, s-a antrenat singur, iar acum e campion: ”Oamenii nu știu”. Ce urmează pentru fotbalist

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Video Exclusiv Suporterii lui Dinamo au mers la jucători la antrenament. Dialogul care a urmat

Elias Charalambous a numit echipa pentru care ”ar lăsa-o” pe FCSB: ”Atunci aș merge”

Dan Petrescu: ”Nu vrem să-l ținem aici!”. CFR așteaptă 7 milioane de euro

Barcelona renunță la Robert Lewandowski și i-a găsit deja înlocuitor

Citeşte şi

Marius Măldărășanu, întrebat direct: ”Sunteți pregătit s-o antrenați pe Rapid?”

Marius Măldărășanu, discurs sincer: ”Nu știu dacă voi reuși să fac vreo performanță ca antrenor!”

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOWAnne Hathaway, superbă în roșu, într-o rochie fără bretele, cu crăpătură lungă pe picior. E trecută de 40 de ani, dar e neschimbată de două decenii

Patronul din Superligă care se umple de bani de pe urma transferului uriaș pe care-l va face Gigi Becali! „Iau milioane” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Au speriat-o de moarte: ce a pățit Iga Swiatek după ce a învins-o pe bielorusa Sabalenka, salvând trei mingi de meci VIDEO citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM „Lady in red”. Rita Ora, în cei mai scurți pantaloni, pe străzile din New York. A captat toate privirile cu ținuta ei

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

„Lady in red”. Rita Ora, în cei mai scurți pantaloni, pe străzile din New York. A captat toate privirile cu ținuta ei

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”