Dragoș Grigore a marcat din foarfecă pentru Rapid, în meciul cu FC Botoșani / Foto: Sport Pictures

Video FC Botoșani - Rapid 1-2. Grigore, gol din foarfecă, în minutul 90+4. Moldovenii egalaseră în minutul 90

articol scris de Digi Sport
01.03.2023, 22:25
  • SuperLiga: Hermannstadt - Botoșani, vineri, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Farul - CFR Cluj, vineri, 20:30, DGS 1

După eșecul cu U Craiova 1948 și remiza surprinzătoare cu CS Mioveni, Rapid a câștigat cu 2-1 pe terenul celor de la FC Botoșani, în etapa a 28-a din Liga 1. Golul lui Pănoiu și foarfeca lui Grigore au dus Rapidul, cel puțin provizoriu, pe locul 3.

FC Botoșani - Rapid 1-2. Moldovenii au egalat în minutul 90, iar Grigore a marcat în minutul 90+4

Botoșaniul a avut prima ocazie în minutul 13, după o acțiune superbă a lui Mailat, care a preferat să nu paseze și a șutat de două ori, însă portarul a apărat excelent. Mihai Roman a marcat, dar golul a fost anulat, pentru offside, iar peste scurt timp, a mai avut o ocazie.

Cele mai tari faze video şi desfăşurarea evenimentelor pot fi văzute AICI

Dacă FC Botoșani a fost responsabilă cu ratările, giuleștenii au fost cei care au marcat. A făcut-o tânărul Pănoiu, în minutul 42. În repriza secundă, tot botoșănenii au avut ocazii și au fost chiar foarte mari.

FC Botoșani - Rapid 1-2. Giuleștenii urcă, provizoriu, pe locul 3

După ce portarul a reținut un șut deviat al lui Dican, a urmat o ocazie uriașă, în minutul 57, când portarul Moldovan a evitat un posibil autogol al lui Junior Morais. Mutombo a avut apoi o șansă uriașă, când același portar a respins în bară lovitura de cap a francezului.

Finalul a fost electrizant. Botoșaniul a egalat în minutul 90, prin Camara, însă în minutul 90+4, Dragoș Grigore a închis tabela cu o foarfecă incredibilă.

VIDEO cu rezumatul meciului FC Botoșani - Rapid 1-2:


Știrea inițială:

Meciul FC Botoșani - Rapid, din etapa a 28-a a Ligii 1, va putea fi urmărit de la ora 20:30, în direct pe Digi Sport 1, dar și pe site-ul digisport.ro și în aplicația Digi Sport, de către abonații RCS-RDS.

În tur, partida din Giulești s-a încheiat la egalitate, scor 1-1. În acel joc, Jayson Papeau s-a accidentat grav în urma unei intervenții a lui Antoni Ivanov, lucru care l-a făcut pe Dan Șucu, unul dintre proprietarii clubului vișiniu, să aibă un discurs extrem de dur înaintea meciului de la Botoșani.

FC Botoșani - Rapid | LIVE VIDEO, 20:30, Digi Sport 1. Confruntări directe și statistici

Rapid vine după o victorie în fața Chindiei, scor 2-0, și ocupă locul 4 în clasamentul Ligii 1, cu 49 de puncte. De partea cealaltă, FC Botoșani, după trei succese în primele trei meciuri cu Flavius Stoican la cârmă, înregistrează o serie de trei meciuri fără victorie, în care a adunat doar un punct. Gruparea moldoveană se află pe locul 11, cu 31 de puncte.

Cele două formații s-au întâlnit de șase ori pe prima scenă a fotbalului românesc: O victorie FC Botoșani, două în dreptul Rapidului și trei rezultate de egalitate.

Sebastian Mailat este cel mai bun marcator al celor de la FC Botoșani, cu 10 goluri, în timp ce Marko Dugandzic e golgheterul Rapidului și al campionatului, cu 16 reușite.

Flavius Stoican și Adrian Mutu s-au întâlnit o sigură dată din postura de antrenori, în vara anului trecut, când Rapid s-a impus în fața lui CS Mioveni, scor 2-1. A fost unica înfrângere a lui Stoican cu trupa giuleșteană, până atunci obținând două victorii și două remize.

De partea cealaltă, antrenorul Mutu s-a duelat de patru ori cu FC Botoșani și nu a pierdut niciodată: 3 remize și un succes.

FC Botoșani - Rapid | LIVE VIDEO, 20:30, Digi Sport 1. Dan Șucu: ”Jayson Papeau a fost pur și simplu `măcelărit`

Înainte să vorbim despre play-off, mă alătur dumneavoastră în a le ura baieților multă baftă la Botoșani. Vă rog să mă credeți că mă simt nerăbdător și bucuros, ca un copil, la fiecare meci al Rapidului. A fost însă un singur meci care mi-a lăsat un gust groaznic de amar: cel cu FC Botoșani, din octombrie, anul trecut.

Modul în care jucătorul nostru Jayson Papeau a fost pur și simplu "măcelărit" este fără logică și fără sens. La sfârșitul meciului adversarii au plecat fericiți la o bere, în timp ce băiatul nostru a trecut prin mai mult de patru luni de chin, și abia acum s-a reîntors. El încă evoluează cu o tijă în picior.

Și cu toate acestea, șocant, mulți dintre competitorii noștri consideră că Rapid este avantajat de către arbitri. Le urăm și lor să aibă noroc numai de astfel de avantaje. Iar arbitrul care a permis acest lucru și nu a fost pedepsit pentru accidentarea lui Papeau să știe că noi, în Giulești, considerăm că principalul agresor este chiar el.

În speranța că de data aceasta la Botoșani ne vom întâlni cu adversari cărora le place să joace fotbal, și nu cu niște rivali violenți, le urăm baieților noștri să se întoarcă acasă victorioși și fără accidentari. Hai Rapid!", a fost mesajul lui Dan Șucu, înainte de FC Botoșani - Rapid.

Clasament Liga 1

Etichete: liga 1 , rapid , botosani , etapa 28 liga 1 , fc botoșani - rapid


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară

În timp ce-și renovau bucătăria din casa lor veche, doi soți din Dorset, Anglia, au descoperit o comoară formată din peste 1.000 de monede vechi, din secolul al XVII-lea, care era ascunsă sub podea.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Pep Guardiola a descris într-un singur cuvânt jocul lui Manchester City cu Real Madrid

Foto După o lună, Adrian Mutu și-a dat șapca jos! Ce a ieșit

Video Manchester City - Real Madrid 1-1 (3-4 d.l.d.). ”Galacticii”, în semifinalele UEFA Champions League!

Nu mai suporta și a vrut să plece gratis de la Real Madrid! Acum a devenit erou, iar soția sa a transmis doar ȘASE cuvinte

A murit la doar 17 ani: ”Boala a răpus-o în 24 de ore”. Două zile de doliu

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Video Exclusiv Cum a numit-o Marcel Răducanu pe FCSB, în direct la TV

Exclusiv Florin Prunea a văzut imaginile cu Ștefan Târnovanu și a reacționat: ”Să vezi ce-i rup eu urechile”

Dorinel Munteanu, după calificarea Oțelului în finala Cupei României: ”Mă trezesc în fiecare dimineață cu speranța că vor veni”

”Ai mai văzut așa ceva?”. Emi Martinez a primit două galbene, unul la loviturile de departajare, dar nu a fost eliminat

Citeşte şi

Un rival nu crede în varianta Marius Șumudică la Rapid: ”Este un subiect închis”

Exclusiv Florin Prunea a reacționat, după ce Bogdan Lobonț a devenit antrenorul Rapidului: ”De asta a fost pus!”

PEROZReese Witherspoon, în șort de sport, necoafată și nemachiată, într-o zi oarecare. Bucuroasă ca un copil după o întâlnire specială

FILM NOWZendaya, adevărul despre scenele intime din filmul „Challengers”: „Trebuia să ne simțim bine unul cu celălalt”

Ovidiu Burcă a analizat în detaliu plecarea lui Florinel Coman de la FCSB! Ce pierde și ce câștigă Gigi Becali după ce îl vinde citeşte ştirea pe Prosport.ro

EXCLUSIV. Rotaru face curățenie la Craiova! Schimbă jumătate din lot, vin jucători din Spania citeşte ştirea pe ziare.com

Singurul județ cu două autostrăzi și un aeroport din România. Salvat de infrastructură și investiții masive citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Shania Twain, „tot mai puțin inhibată” pe măsură ce trec anii. Artista și-a etalat picioarele lungi, într-un body, pe tocuri

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Shania Twain, „tot mai puțin inhibată” pe măsură ce trec anii. Artista și-a etalat picioarele lungi, într-un body, pe tocuri

Digi World

Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

Digi Animal World

Câinele din București care i-a emoționat pe internauți. Și-a așteptat răubdător stăpână în vârstă, în timp ce urca scările de la metro