Edi Iordănescu a fost antrenorul lui Gaz Metan Mediaș / Foto: Sport Pictures

Video Gaz Metan Mediaș - Hermannstadt 1-1. Echipa lui Edi Iordănescu pierde puncte mari în lupta pentru primele locuri

02.11.2019, 19:15
  • Premier League: Aston Villa - Chelsea, sâmbătă, 22:00, DGS 2

  • SuperLiga: FCSB - Farul, sâmbătă, 20:30, DGS 1

Gaz Metan Mediaș - Hermannstadt 1-1. Echipa lui Edi Iordănescu pierde puncte mari în lupta pentru primele locuri. Derby-ul judeţului Sibiu s-a terminat la egalitate.

La Mediaş, oaspeţii au început mai bine. În minutul 6, Petrescu a ratat prima ocazie a meciului. Apoi, Fofana a fost tras de tricou în careu, dar arbitrul a acordat fault în atac.

Cele mai tari faze video şi desfăşurarea evenimentelor pot fi văzute AICI

Neagoe a mutat inspirat la pauză

Eugen Neagoe a fost inspirat la începutul reprizei a doua. L-a trimis pe teren pe Dumitriu, care a avut nevoie de cinci minute pentru a deschide scorul. Sibienii nu s-au bucurat foarte mult de avantaj, pentru că Olaru, care din iarnă va merge la FCSB, şi-a trecut în cont un gol superb.

Sergiu Buș a lovit bara

Sergiu Buş putea să aducă trei puncte medieşenilor, dar bara s-a opus. La ultima fază, portarul sibienilor a salvat excelent, iar echipa lui Neagoe a plecat cu un punct de la Mediaş.

Gaz Metan joacă în deplasare la Sepsi în etapa a 16-a, iar Hermannstadt are meci acasă cu Viitorul.


Știrea inițială.

Gaz Metan Mediaș a pierdut puțin din turație în ultimele două meciuri, când a reușit doar o remiză și o înfrângere în Liga 1, iar meciul cu Hermannstadt e așteptat cu mare interes, mai ales că e un adevărat derby al județului Sibiu.

Medieșenii sunt pe locul 4, în timp ce rivalii lor stau prost în clasament, pe locul 12. Echipa lui Edi Iordănescu joacă bine pe teren propriu, acolo unde are o singură înfrângere, patru victorii și un egal.

Este și un meci al orgoliilor, deoarece Iordănescu a declarat, la un moment dat, că s-au făcut presiuni mari ca cei de la Hermannstadt să vină să joace la Mediaș, în timp ce stadionul este reconstruit. Au fost chiar amenințări cu evacuarea celor de la Gaz Metan.

Gaz Metan Mediaș - Hermannstadt. Echipele probabile

Roberto Romeo este singurul jucător indisponibil din lotul medieșenilor, fiind suspendat. Gaz Metan are al treilea atac din camponat, cu 23 de goluri marcate, iar defensiva a primit 20 de goluri.

Hermannstadt a uitat gustul victoriei în campionat tocmai de pe 1 septembrie, de la acel 2-1 cu Chindia, din etapa a opta. În ultimele 7 etape, Hermannstadt are o victorie, 3 remize și 3 înfrângeri și nu a mai dat gol de șase runde, însă a luat o gură de oxigen după ce a eliminat Mioveniul în optimile Cupei.

Din echipa lui Neagoe, singurul indisponibil e mijlocașul Romario Pires, care e suspendat.

Este 4-3 la întâlnirile directe pentru Gaz Metan. Nu s-a înregistrat niciun egal, iar medieșenii s-au impus în ultimele trei meciuri. În tur, a fost 2-0 pentru echipa lui Edi Iordănescu.

Etichete: gaz metan medias , edi iordanescu , eugen neagoe , hermannstadt , gaz metan medias hermannstadt


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
„Putin nu a ordonat uciderea lui Navalnîi”. Răsturnare de situație în cazul morții disidentului rus

Agenţiile de informaţii americane au stabilit că preşedintele rus, Vladimir Putin, probabil nu a ordonat uciderea politicianului de opoziţie Alexei Navalnîi într-o tabără de prizonieri din Arctica în februarie, a relatat sâmbătă Wall Street Journal, transmite Reuters.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Dennis Man, OUT din lotul Parmei. Ce se întâmplă cu internaționalul român în Italia

S-a aflat de ce Parma l-a exclus din lot pe Dennis Man! Anunțul făcut în Italia

A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”

Foto Dinamo ar urma să-și schimbe sigla din sezonul viitor! Cum arată noua emblemă

La 64 de ani, Ioan Andone a dezvăluit cum îl cheamă, de fapt: ”Ce să fac?”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Gabi Tamaș, gata să dea afară șase fotbaliști: ”Salariu mare și nu faci nimic”

Gigi Becali a dat 600.000€ pe un fotbalist la care nici nu s-a uitat: ”L-am luat în 3 secunde”

”Singurul motiv”. De la ce ar fi plecat scandalul dintre Jurgen Klopp și Mohamed Salah + Au apărut imagini dintr-un alt unghi

Live Video&Text FCU Craiova - ”U” Cluj 2-1, ACUM, Digi Sport 1. Baeten a reușit ”dubla” și îi duce pe olteni în avantaj

Citeşte şi

Foto Edi Iordănescu, inclus în Top 10 cei mai sexy selecționeri de la EURO 2024. Pe ce loc e românul

Marius Măldărășanu a răbufnit: ”Nu trebuie să batem mereu cu 2 sau 3-0, nu suntem Manchester City”

PEROZAvea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

FILM NOWMichael Douglas sfidează trecerea timpului. Cum reușește actorul să arate atât de bine la aproape 80 de ani: „Arată cu 20 de ani mai tânăr”

Povestea misterioasei firme Gigi Becali LTD. A înființat-o în 2022 și a dizolvat-o în 2023, în Anglia citeşte ştirea pe Prosport.ro

Adversară de speriat pentru Jaqueline Cristian la Madrid: "Danimal" spulberă tot în ultima vreme citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”