Gică Hagi / Foto: Captură Youtube@farulconstantatv

Gică Hagi a dezvăluit singurul defect al celor de la Farul: ”Avem această problemă!”

articol scris de Digi Sport
04.11.2022, 23:54
  • Liga 2: Gloria Buzău - Unirea Slobozia, marți, 19:00, DGS 1

  • Champions League: PSG - Borussia Dortmund, marți, 22:00, DGS 1

Farul Constanța s-a impus cu scorul de 2-1 în fața celor de la CS Mioveni, în etapa a 17-a din Liga 1.

La finalul partidei Gheorghe Hagi a vorbit despre partida contra formației piteștene și a avut cuvinte de laudă la adresa eleviilor săi.

Gheorghe Hagi: ”Obiectivul este play-off-ul. Nu sunt suficiente puncte!”

Antrenorul celor de la Farul a dezvăluit care este cel mai mare defect al constănțenilor, faptul că jucătorii nu au prins foarte multe minute până în acest sezon.

Totodată, Hagi a mărturisit că nu se gândește încă la titlu, chiar dacă Farul se află în vârful clasamentului, pentru că punctele acumulate până acum de constănțeni nu sunt suficiente.

Am încercat să jucăm. Am întâlnit o echipă care a stat bine în teren. Așa e în Liga 1. Noi facem lucruri foarte bune, chiar dacă avem cinci jucători lipsă. Pierdem jucători săptămânal, dar vin alții. Mă bucur pentru Moldoveanu, pentru Pitu. Fiecare iese în evidență la un moment dat. Sunt situații când cred că reacționăm foarte bine.

Jucăm bine, facem lucruri bune. E important să câștigăm, să avem răbdare, golul poate veni și în ultimul minut. Nimic nu e ușor, trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ și să muncim. Am fost inspirat și cu schimbările, dar jucătorii te fac mare, Moldoveanu și în special Torje.

De la începutul campionatului, singurul defect al nostru a fost că nu avem jucători care au jucat foarte mult. Dacă ar fi jucat mult, nu ar fi fost la noi. Avem această problemă, o știm și încercăm să trăim cu ea.

Am făcut schimbări ofensive, trebuia să construim mai bine, să marcăm. E oxigen pe primul loc. Atmosfera e bună, nu ne așteptam. Ușor-ușor începem să vedem că suntem bine. Contează meciul următor, Cupa și meciul cu Chindia.

Am un lot, îmi asum responsabilitățile, fac o echipă care să câștige. Am și echipa a doua, am jucători tineri valoroși. Îi bag fără frică. E o săptămână cu două jocuri și ambele sunt importante. Vom vedea ce formație va fi. Toți au nevoie de șansă.

Toate meciurile sunt grele, niciunul nu este ușor. Prinzi o zi bună, ești inspirat, dai goluri, atunci îți faci meciul ușor.

Intrarea în play-off este principalul obiectiv, nu sunt suficiente puncte. Luăm fiecare meci în parte chiar dacă facem puncte. Nu are rost să mă uit departe, când eu trebuie să privesc la următoarea săptămână”, a declarat Gheorghe Hagi la finalul meciului.

VIDEO Rezumatul partidei Farul - CS Mioveni 2-1

In memoriam, Sabin Nicolae

Marţi seară, după meciul Oţelul-Gloria Buzău (0-0), lângă Buzău a avut loc un accident cumplit, în care şi-au pierdut viaţa două persoane. Între ele, unul dintre operatorii TV de la Digi Sport, care se întorcea de la partidă.

O maşină condusă de o tânără de 19 ani a intrat pe contrasens şi a lovit în plin în microbuzul la volanul căruia se afla Sabin Nicolae (46 de ani). Celălalt pasager este internat în spital.

La toate meciurile din această rundă, din Liga 1 şi din Liga a 2-a, se va ţine un moment de reculegere în memoria celui care a fost Sabin Nicolae.

Etichete: gica hagi , titlu , cs mioveni , obiectiv , farul


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un bărbat a fost găsit crucificat pe un gard, cu cuie bătute în mâini. Poliția a vorbit de un "un atac sinistru de tip paramilitar"

Un bărbat a fost transportat la spital în urma unei agresiuni grave într-o parcare din localitatea nord-irlandeză Bushmills, în primele ore ale dimineţii de duminică. Tânărul în vârstă de 20 de ani a fost găsit ţintuit de un gard, cu un cui în fiecare mână, relatează BBC.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

45.000€ pe lună! A cerut cel mai mare salariu din SuperLigă ca să se transfere la FCSB

S-a terminat! Își face bagajele și pleacă, după doar 6 meciuri jucate la Tottenham

Foto Radu Drăgușin nu se mai ferește! Cum a fost surprins pe bancă, în timp ce Tottenham pierdea cu Liverpool

Real Madrid a pierdut locul 1! Liverpool, noua favorită la transferul așteptat pe Bernabeu

Ce a spus Postecoglou, după ce Radu Drăgușin a ajuns la 6 meciuri consecutive fără minut jucat

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Foto E gata, FCSB l-a ratat! Camerele l-au surprins chiar înainte să plece la noua echipă

Tavi Popescu a surprins pe toată lumea, după Universitatea Craiova - FCSB! Anunțul făcut în direct

Exclusiv Erori grave de arbitraj la Universitatea Craiova - FCSB! Marius Avram a dat verdictul: "Îmi pare rău de Vidican!"

Costel Gâlcă a transmis un mesaj clar după ce a învins-o pe FCSB

Citeşte şi

Elias Charalambous i-a adus titlul FCSB-ului după nouă ani, iar acum a făcut anunțul despre viitorul lui

Exclusiv ”Te-ai trezit la 0-3 să strigi! O chestie ieftină” Reacție categorică după scandările xenofobe de la Farul - Sepsi

PEROZO fostă concurentă la Miss Ecuador, amanta unui baron al drogurilor, ucisă la comandă. Cine se află în spatele asasinatului

FILM NOWSuri Cruise, ca un model pe străzile din NYC, în pantaloni scurți, pulover și adidași. Fiica lui Tom Cruise și a lui Katie Holmes urmează să plece la facultate în toamnă

Transformarea extraordinară a lui Ioan Neculaie, unul dintre cei mai bogați români, după numeroasele operații estetice! citeşte ştirea pe Prosport.ro

Echipa din Cluj transferă un mijlocaș de valoare. Se vor bate la campionat la anul? citeşte ştirea pe ziare.com

Complet interzis pentru șoferii care fac asta pe drumurile din România, pare un gest nevinovat. Amenda este usturătoare citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”