Sîntean a deschis scorul pentru Hermannstadt în emcmiu cu FC Voluntari / Foto: captură Digi Sport

Video Hermannstadt - FC Voluntari 3-2. Ce meci! Sibienii, prima victorie după aproape 3 luni, cu un penalty în minutul 89

articol scris de Digi Sport
13.12.2020, 20:10
  • EHF European League: Skjern - Dinamo, marți, 19:45, DGS 2

  • Champions League: Bayern Munchen - Real Madrid, marți, 22:00, DGS 1

Hermannstadt - FC Voluntari s-a terminat 3-2, după un meci spectaculos, cu răsturnări de situație, două bare și un penalty. Sibienii au obținut primul succes după 6 etape.

Hermannstadt - FC Voluntari 3-2. Meci cu două bare și un penalty

Meciul a început cu bara din minutul 4 a celor de la FC Voluntari, prin Alexandru Vlad. Câteva secunde mai târziu, la cealaltă poartă, Sîntean a deschis scorul.

Cele mai tari faze video şi desfăşurarea evenimentelor pot fi văzute AICI

După gol, sibienii au avut și ei o bară, prin marcatorul golului, Sîntean. Ilvovenii au egalat în minutul 39, prin Adi Popa, iar peste alte două minute au preluat conducerea, după ce același Adi Popa i-a pasat decisiv lui Mailat.

În partea secundă, Grădinaru a irosit un contraatac pentru Voluntari, iar în minutul 61, Hermannstadt a egalat prin golul superb al lui Mayoral.

Hermannstadt - FC Voluntari 3-2. Sibienii, prima victorie după două luni și jumătate

Ilfovenii au avut o altă șansă de a marca, dar șutul lui Mailat a fost respins de Pop de sub transversală. A urmat un asalt al gazdelor. Addae a tras aproape de vinclu, iar șutul lui Sîntean a fost parat de Lavin.

Apoi Jo a vrut să înscrie direct din corner, dar mingea a căzut pe plasa porții. Mai târziu, tot Jo a avut șansa golului, însă lobul său a fost respins de Armaș din fața porții goale. Voluntariul a mai dat un semn că poate înscrie pe final, dar Jefte Betancor s-a complicat.

În minutul 88, Hermannstadt a primit penalty, iar veteranul de 39 de ani, Dâlbea, a adus victoria gazdelor, care au obținut primul succes în Liga 1 după două luni și jumătate, adică după exact 6 etape.

VIDEO cu rezumatul meciului:


Știrea inițială:

LIVE VIDEO | Meciul Hermannstadt - FC Voluntari, din etapa a 13-a a Ligii 1, va fi transmis în direct, de la ora 18:15, pe Digi Sport 1 și pe site-ul digisport.ro.

Partida Hermannstadt - FC Voluntari pune față în față două echipe din zona roșie a clasamentului Ligii 1. Gazdele, cu 11 puncte, ocupă poziția a 13-a, în timp ce ilfovenii au adunat cu trei puncte mai mult și sunt pe locul 11. Niciuna dintre cele două formații nu trece printr-o perioadă de invidiat.

LIVE VIDEO | Hermannstadt - FC Voluntari, ora 18:15, pe Digi Sport 1. Statistici și confruntări directe

Ultima victorie a celor de la Hermannstadt s-a înregistrat la finalul lunii septembrie, 2-1 cu FC Botoșani. De atunci, sibienii au adunat șase jocuri fără succes în campionat, fiind eliminați și din Cupa României de Chindia. De partea cealaltă, FC Voluntari s-a impus o singură dată în ultimele șapte meciuri oficiale.

Cele două formații s-au întâlnit de opt ori în Liga 1: două victorii Hermannstadt, de trei ori s-a impus FC Voluntari, iar trei partide s-au încheiat la egalitate. Mayoral, Pires și Jo Santos sunt cei mai buni marcatori ai sibienilor, cu câte două reușite, în timp ce Gheorghe și Achim sunt golgheterii Voluntariului, cu câte trei goluri.

Ruben Albes s-a impus în singura confruntare directă cu Mihai Teja, la ultima întâlnire dintre cele două formații: Hermannstadt - FC Voluntari 2-1.

LIVE VIDEO | Hermannstadt - FC Voluntari, ora 18:15, pe Digi Sport 1. Echipe probabile

  • Hermannstadt: Figueiredo – Opruț, Stoica, Viera, Belu Iordache – Pires, Vodă, Mustivar, Addae – Jo Santos, Fortes
  • FC Voluntari: Rîmniceanu - Vlad, Armaș, Achim, Grădinaru – Costin, Gheorghe, De Lucas, Mailat – Lopes, Stoica

Etichete: mihai teja , etapa 13 liga 1 , hermannstadt voluntari , ruben albes


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Țara care își mută capitala pentru că actuala se scufundă în mare. Pentru asta, se construiește un oraș de la zero

Indonezia se pregătește să își mute capitala din Jakarta în Nusantara, aflat încă în construcție. Noul oraș va costa 35 de miliarde de dolari și nu va fi finalizat până în 2045. Decizia a fost luată din cauza crizei climatice, deoarece Jakarta se scufundă ușor-ușor în mare, scrie Business Insider.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Video Cea mai în formă jucătoare din lume, un car de nervi în meciul cu Jaqueline Cristian: ”Vino aici! Mai mult respect”

Exclusiv Gata! Dan Petrescu s-a răzgândit

Video&Foto Cum s-a comportat Dan Șucu la finalul meciului dintre Rapid și Universitatea Craiova

Barcelona nu mai stă la discuții: îi reziliază contractul fotbalistului pe care a plătit 36.000.000€. Anunțul spaniolilor

”Tatăl meu `a explodat`!” Fiica unui antrenor a spus totul: ”Eram minoră și e o infracțiune”. Cu ce se ocupă tânăra

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Conducerea Farului a reacționat, după ce a aflat de planurile lui Gigi Becali

Exclusiv Suprinzător! Anunțul lui Gigi Becali despre jucătorul de la FCSB căruia ”îi plătește salariul degeaba de 3 ani”

Video S-a terminat! Cea mai în formă jucătoare din lume a fost învinsă, după o serie de vis

Tragedie! Un campion a anunțat că fiul său în vârstă de 15 luni a murit: ”Prietenul meu e fără viață. Vă rog, ajutați-mă”

Citeşte şi

Exclusiv ”S-a ales praful?”. Ce a spus un fost antrenor al Rapidului despre situația din Giulești

Exclusiv Daniel Niculae, apărat după ce a fost pus sub urmărire penală în ”Dosarul Pyro”: ”E părerea mea”

PEROZAre 77 de ani, dar nu se sfiește să-și arate silueta în rochii mulate: „Sunt criticată zilnic pentru felul în care mă îmbrac”

FILM NOWFiicele lui Nicole Kidman, apariție rară pe covorul roșu alături de mama lor. Puștoaicele au atras toate privirile

Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță, iar la câteva zile s-a afișat cu un manechin citeşte ştirea pe Prosport.ro

Cum vrea Sorana Cîrstea s-o egaleze pe Simona Halep: ”Ea a câștigat deja, m-ar putea lăsa să câștig eu” citeşte ştirea pe ziare.com

O nouă monedă în România, bani noi de la BNR. Ce valoare are, cu ce ocazie s-a lansat citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Mariah Carey, în cea mai scurtă rochie, pe tocuri, în Vegas. Artista a împlinit recent 55 de ani și e în formă maximă

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Mariah Carey, în cea mai scurtă rochie, pe tocuri, în Vegas. Artista a împlinit recent 55 de ani și e în formă maximă

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Cea mai grasă pisică a trecut printr-o transformare uluitoare. A slăbit peste șase kilograme, iar acum se bucură de o viață normală