Partida dintre Hermannstadt și U Cluj / Foto: Sport Pictures

Video Hermannstadt - U Cluj 2-2. Remiză pentru Sabău la revenirea pe banca ”Șepcilor Roșii”! Sibienii au egalat în prelungiri

articol scris de Digi Sport
28.08.2023, 20:33
  • Baraj SuperLigă: Botoșani - Mioveni, vineri, 20:00, DGS 1

  • Media: Digi Sport Special, vineri, 22:00, DGS 1

Meciul dintre Hermannstadt și U Cluj s-a încheiat la egalitate, scor 2-2, în etapa a șaptea din SuperLiga României, după un gol superb înscris în prelungiri de formația pregătită de Marius Măldărășanu.

În clasamentul din SuperLiga României, Hermannstadt ocupă locul 9 în clasament, cu 8 puncte, în timp ce U Cluj este pe locul 11, cu șapte puncte.

Cele mai tari faze video şi desfăşurarea evenimentelor pot fi văzute AICI

Hermannstadt - U Cluj 2-2. Doar remiză pentru Sabău la revenirea pe banca ”Șepcilor Roșii”

După o primă parte în care cele două formații s-au tatonat, Gabi Iancu a reușit să îl învingă pe Gorcea, cu un șut din careu, dar reușita sa a fost anulată pentru ofsaid.

În minutul 29, clujenii au cerut penalty după ce Muțiu l-a doborât în careu pe Daniel Popa, însă Florin Andrei a considerat că jucătorul ”Șepcilor Roșii” a simulat.

Sibienii au înscris primul gol al meciului în minutul 35, prin Paraschiv, care a punctat cu un șut din interiorul careului.

”Șepcile Roșii” au egalat în minutul 45 prin Bogdan Mitrea, care a profitat de o centrare a lui Nistor și a înscris cu capul.

În prelungiri, formația pregătită de Ioan Ovidiu Sabău a înscris din nou, de această dată pentru Daniel Popa.

Sibienii au înscris doar două minute mai târziu, însă reușita lui Paraschiv a fost anulată la VAR pentru ofsaid.

După pauză, Daniel Popa a nimerit bara laterală cu un șut expediat din afara careului, iar Paraschiv a trimis puțin pe lângă poartă în minutul 77.

Golul egalizator a venit în prelungiri, când Oroian a șutat imparabil de la disanță, fără șansă pentru Gorcea.

VIDEO Rezumatul partidei Hermannstadt - U Cluj 2-2


Gazdele au dovedit o stabilitate remarcabilă încă din anul de dinaintea revenirii în prima divizie. Cuplul Coman-Măldărășanu se află în continuare la echipă, chiar dacă președintele Dani Coman s-a retras o perioadă, iar echipa a devenit una despre care nu ai cum să spui înaintea vreunui meci că este victimă sigură.

Împotriva celor de la U Cluj, Hermannstadt nu a găsit niciodată calea spre victorie. De fapt, nu a reușit să obțină nici măcar un rezultat de egalitate. 1-0, 1-0 și 2-1 au fost rezultatele celor trei partide câștigate de clujeni.

Sabău (55 de ani) și Măldărășanu (48 de ani), antrenorii celor două echipe, au fost colegi la Rapid, deși diferența de vârstă dintre ei este una importantă. Au câștigat trofee împreună în tricoul giuleștenilor, dar în această seară vor fi ”care pe care”.

Cei de la U Cluj vin după o perioadă foarte agitată la nivelul tehnic. Rezultatele amestecate au dus la schimbarea lui Toni Petrea și înlocuirea sa cu Sabău.

Chiar dacă a refuzat să continue la prima echipă după ce sezonul trecut s-a reușit evitarea retrogradării, Sabău a rămas în cadrul clubului, iar acum a fost convins să preia din nou echipa. Convins și cu un buget salarial extrem de important pentru el și staff-ul său: 35.000 de euro! 

Ioan Ovidiu Sabău a explicat de ce a întârziat atât revenirea la prima echipă a lui U Cluj

S-a schimbat starea mea emoțională. Este singurul lucru. Dacă n-ar fi fost ceva care să nu funcționeze între mine și conducere lucrurile s-ar fi aflat. Am mers pe aceeași linie clară, a fost o chestiune emoțională, a fost o perioadă grea pentru mine.

Acea adrenalină, acea stare de spirit n-am mai avut-o și marea răspundere pe care am avut-o într-un timp atât de scurt, să salvez această echipă, m-a încărcat foarte mult. Când îți pasă de ceva este normal că ești implicat și sentimental. Asta e și un motiv pentru care am acceptat și în acest moment să revin. Nu este ușor, dar sunt provocări noi și vreau să mulțumesc, să le dau această satisfacție mulțumire, suporterilor.

(n.r. despre negocieri) Foarte scurt. 10 minute (n.r. au durat). Nu am discutat problema asta (n.r. despre contract, înainte de meciul cu CFR). Și nu e că n-am vrut să accept pentru că era un meci greu, era un derby și să nu risc. Am auzit și astfel de voci. Eu eram plecat oricum din țară, eram plecat în Olanda. M-am întors abia duminică dimineața”, a declarat Ioan Ovidiu Sabău.

Clasament SuperLigă

Etichete: ioan ovidiu sabau , marius maldarasanu , video hermannstadt-u cluj , meciuri superliga


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Avertisment după ce o dansatoare a murit sufocată în timp ce avea relații intime cu iubitul ei

Un medic legist a emis un avertisment după ce o anchetă a stabilit că o femeie a fost strangulată de iubitul ei, în timp ce întrețineau relații intime.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Foto Ianis Hagi, lovit în față de Vinicius Junior! Gestul făcut imediat apoi de starul lui Real Madrid

Video Ce a spus Ange Postecoglou despre Radu Drăgușin chiar pe gazon, imediat după meciul cu Manchester City

Reacția "Împăratului" Fatih Terim, după ce Răzvan Lucescu l-a bătut a 3-a oară la rând: "Trebuie s-o spun!"

Video Victorie istorică! Corvinul Hunedoara a câștigat Cupa României, după ce a învins-o pe Oțelul la penalty-uri

Exclusiv Ilie Dumitrescu a văzut ipostaza cu ”pătrățelele” fotbaliștilor de la Corvinul și a reacționat: ”Vrei să-ți spun ceva?”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv ”Ce se întâmplă cu Dinamo dacă retrogradează?”. Răzvan Zăvăleanu a dat răspunsul imediat

Exclusiv Ce contract are, ”cu tot cu chirie”, cel mai bun jucător de la Corvinul. Prima de victorie este de 600 de lei

Foto A "măcelărit" imnul în fața a 70.000 de oameni și a ajuns să fie batjocorit în întreaga țară: "Retrage-te!"

Simona Halep: ”Nu mi-a venit să cred”. Ce a spus despre retragere

Citeşte şi

Chipciu și Nistor, OUT? Sabău ar fi anunțat conducerea lui U Cluj

Exclusiv Întrebat de Rapid, Ioan Ovidiu Sabău a început să râdă: ”Te-am încuiat!”

PEROZO femeie și fiica ei au fost date afară dintr-un supermarket, din cauza felului în care erau îmbrăcate: „Mi s-a părut ridicol!”

FILM NOWCum arată Eva Green la 18 ani de când a fost fată Bond. A făcut furori în două apariții în aceeași zi la Cannes

Adrian Mititelu a început revoluția la FC U Craiova: a semnat cu 5 fotbaliști! Detalii secrete din Bănie citeşte ştirea pe Prosport.ro

Simona Halep a vorbit despre finalul carierei: ”Vreau să mă retrag de pe teren” VIDEO citeşte ştirea pe ziare.com

ITP la 6 luni pentru acești șoferi români, s-a schimbat legea. Care sunt mașinile vizate citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Fustă foarte scurtă, top minuscul și cizme cu toc cui, atuurile vestimentare pe care mizează Alexandra Stan. Dans senzual pe Instagram

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Fustă foarte scurtă, top minuscul și cizme cu toc cui, atuurile vestimentare pe care mizează Alexandra Stan. Dans senzual pe Instagram

Digi World

A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos

Digi Animal World

Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”