Gigi Becali a vorbit despre transferurile de la FCSB

Jucătorul FCSB care nu acceptă să fie jignit de Becali. ”A doua zi e divorțul!”

20.08.2018, 13:19
  • BASCHET: Fenerbahce - Monaco, miercuri, 20:45, DGS 3

  • Champions League: Borussia Dortmund - PSG, miercuri, 22:00, DGS 1

VIDEO FCSB - Sepsi 2-0 | Mulți fotbaliști din Liga 1 își doresc să evolueze pentru FCSB, dar nu toți și acceptă comportamentul excentric al lui Gigi Becali. Unul dintre fotbaliștii recent transferați la vicecampioana Ligii 1, este vorba despre Mihai Roman (33 de ani), va pleca imediat de la gruparea roș-albaștrilor dacă va fi jignit de către patron. Cel puțin asta susține Valeriu Iftime, finanțatorul lui FC Botoșani.

”Dacă Mihai e jignit public, a doua zi e divorţul! Mihai nu stă pentru bani la FCSB, el a plecat pentru a face istorie sportivă. El ştie că mai are de jucat un sau doi şi această ocazie trebuie tratată ca atare. Nu acceptă niciodată să fie călcat în picioare. E foarte orgolios, ambiţios. El e un tip excepţional. Odată l-am criticat pe Mihai şi vreau să vă spun că n-am vorbit cu el o lună sau două luni de zile”, a spus Iftime, la Pro Sport Live.

Mihai Roman s-a întors la FC Botoşani / Foto: Sport Pictures

Iftime crede însă că FCSB a făcut o treabă bună cu Roman și explică de ce la FC Botoșani va fi foarte greu de înlocuit. ”Echipa va fi slăbită la nivel mental. El, ca jucător, poate fi înlocuit, dar un jucător la nivelul său, un tip cu o conduită ireproşabilă ca sportiv... Este un copil care dă totul pe teren. De asta a avut accidentările pe care le-a avut, pentru că nu se menajează. Înţelege fotbalul ca şi cum ar fi totul pentru el.

Nu întâmplător Dumnezeu i-a dat această şansă. Financiar stă relativ bine. Mental stă foarte bine, nu are cum să clacheze niciodată. Are o zi proastră, lui nu-i face observaţii pentru că el ştie mai bine că a jucat prost. Nu-i trebuie niciun fel de motivaţie. El trebuie doar lăsat, să-i spună antrenorul pe ce post să joace, iar el o face cât de bine poate. Din acest punct de vedere e un fotbalist deosebit”, a mai spus Iftime.

Roman, care de luni s-a alăturat lotului lui Nicolae Dică, s-a despărțit cu mari emoții de fosta sa echipă, FC Botoșani. Ca un adevărat căpitan de echipă, mijlocașul le-a transmis foștilor săi colegi un mesaj extrem de emoționant.

Etichete: mihai roman , fcsb , mihai roman fcsb , iftime mihai roman , mihai roman becali


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

Au mers la teatru, dar comportamentul lor a fost inacceptabil! Spectatorii au cerut să fie dați afară: ”Erau chiar lângă noi”

FCSB revine în Ghencea! ”E semnat contractul cu CSA. Sper să nu se supere MM”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Cristi Chivu, în fața loviturii carierei! Ajax îi propune un contract pe 5 ani

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Gigi Becali s-a hotărât: jucătorul care-i va lua locul lui Florinel Coman: ”N-ați văzut?”

Căpitanul lui Manchester United a reacționat, după ce a fost pus pe lista de transferuri

Exclusiv Faza de la FCSB - Farul care l-a enervat pe Ion Crăciunescu. ”Îmi spui mie că nu se dă roșu? Să ne lase”

E gata să plece din Superliga și negociază cu o echipă din Liga 3

Citeşte şi

Victor Pițurcă a auzit că FCSB vrea să joace în Ghecea și i-a dat replica lui Gigi Becali

Victor Becali a spus care sunt șansele ca FCSB să ajungă în Champions League

PEROZDemi Rose, seducătoare într-un costum de baie din perle. Imaginile de pe iahtul de lux i-au cucerit pe fani: „Ne amețești”

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Gică Hagi, lovitură de 75.000.000 de euro! Totul a fost semnat și marele vis al „Regelui” devine realitate citeşte ştirea pe Prosport.ro

Șumudică, lovitură de proporții! "Nu merg la Rapid. Altă echipă din România mă vrea, numărul meu este 0726..." citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM CRBL, declarații neașteptate după divorțul de Elena: „E bine ca bărbat singur!” În ce relații au rămas după separare

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

CRBL, declarații neașteptate după divorțul de Elena: „E bine ca bărbat singur!” În ce relații au rămas după separare

Digi World

"Nu am văzut niciodată asta în casa noastră. Și stăm aici de patru ani". Ce au descoperit doi soți, total întâmplător, în locuința lor

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă