Marius Măldărășanu, antrenorul lui Hermannstadt / Foto: Sport Pictures

Marius Măldărășanu și-a lăudat echipa, care a urcat pe loc de play-off, după ce a demolat-o pe Dinamo

articol scris de Digi Sport
21.10.2023, 20:02
  • Baraj SuperLigă: Botoșani - Mioveni, vineri, 20:00, DGS 1

  • Media: Digi Sport Special, vineri, 22:00, DGS 1

Hermannstadt a învins-o categoric pe Dinamo, 4-0, în meciul din etapa a 13-a a Superligii României.

Băieții lui Măldărășanu s-au impus fără emoții, după ce au intrat la pauză cu un avantaj de două goluri. În urma acestei victorii, Hermannstadt a acumulat 19 puncte și a urcat pe locul cinci în clasament, în timp ce Dinamo a rămas pe penultimul loc, cu nouă puncte.

Măldărășanu a avut numai cuvinte de laudă pentru echipa sa

După o prestație extrem de solidă, antrenorul gazdelor nu s-a ferit să-și laude băieții.

”Au fost două reprize diferite. Am spus că vom merge sus în pressing, deoarece ei construiesc foarte mult de la portar și ne-a ieșit, am câștigat multe mingi în jumătatea lor. Exista riscul să devenim echipă lungă, dar îmi felicit echipa pentru efortul depus. A fost și acea fază din minutul doi când s-a anulat golul lor cu VAR, apoi am marcat noi, dar cred că mai puteam marca și în prima repriză. Puteam mări scorul chiar până la pauză.

Știam că vor veni peste noi și mă bucur că am câștigat fără să primim gol, pentru că am primit aproape în toate meciurile până acum. E o satisfacție, tot lucrăm în acest sesns. Cu siguranță este o victorie meritată. Știu prin ce am trecut sezonul trecut din punct de vedere mental, iar ăsta e un lucru pozitiv, pentru că dacă nu pierzi, contează. Punct cu punct, se adună.

Pentru noi a trecut etapa a 13-a, trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ pentru că asta e cel mai greu de gestionat, o victorie cu 4-0 în campionat. Am urcat, suntem bine în clasament, ne dă încredere, iar jocul a fost bun în marea parte a partidelor. Ocazii multe, ratări, dar a intrat când a trebuit”, a declarat antrenorul gazdelor.

Balaure și Jipa, lăudați de Măldărășanu

În această partidă, Balaure a înscris două goluri, în timp ce Jipa a punctat o dată. Măldărășanu i-a felicitat pe cei doi pentru prestațiile excelente.

”Balaure muncește foarte mult, se dăruiește mult și din punct de vedere tactic ajută foarte mult echipa.

Jipa are foarte mult de muncă, avem încredere în el, are o calitate tehnică extraordinară. Fizic nu prea e ok, dar l-am lăsat meciul acesta să câștige ritm de joc, pentru că n-a jucat încă din decembrie, dacă îmi aduc bine aminte. Șase luni de zile să nu joci... Însă oscilează, așa sunt jucătorii tineri. Glumeam cu staff-ul la un moment dat, că trebuie să dăm cu banul ca să alegem under-ul. Sper să îi crească încrederea.

E normal să-și dorească un transfer (n.r.-Balaure), dar nu prea vreau să pierd jucători. Mă gândesc la următorul meci”, a încheiat Marius Măldărășanu.

VIDEO cu rezumatul meciului Hermannstadt - Dinamo 4-0:

Etichete: dinamo , balaure , hermannstadt , superliga româniei , jipa


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Motivul tulburător pentru care bărbatul dispărut și găsit în viață după 27 de ani, la doar 100 de metri de casa lui, nu a cerut ajutor

Un tânăr care a fost răpit în urmă cu 27 de ani și a fost găsit acum, în viață, în beciul vecinului său, la doar 100 de metri de casă, nu a strigat după ajutor din cauza unui motiv tulburător, scrie presa algeriană.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Ilie Dumitrescu a văzut ipostaza cu ”pătrățelele” fotbaliștilor de la Corvinul și a reacționat: ”Vrei să-ți spun ceva?”

Presa din Grecia, tranșantă după ce PAOK-ul lui Lucescu a ajuns să aibă titlul la mâna ei: "La gunoi!"

Foto A "măcelărit" imnul în fața a 70.000 de oameni și a ajuns să fie batjocorit în întreaga țară: "Retrage-te!"

Ofertă de 1.3 milioane de euro pentru Louis Munteanu! Ce urmează pentru atacant

Dennis Man a solicitat 2.000.000€: clubul urgentează negocierile

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Zeljko Kopic: ”Csikszereda e o echipă serioasă”. Ce a răspuns când a fost întrebat despre viitorul său la Dinamo

Mihai Rotaru a dezvăluit cine este noua rivală a Universității Craiova: ”Nu mai e Dinamo de mult timp!”

Oficial Robin Van Persie a fost numit antrenor principal

Pep Guardiola a numit echipa pentru care ar lăsa-o pe Manchester City: ”Este clubul meu”

Citeşte şi

Varianta de rezervă: atacantul de 1.000.000€ ar putea reveni la FCSB

Alertă la Dinamo! 4 jucători sunt OUT pentru turul cu Csikszereda: anunțul lui Zeljko Kopic

PEROZO femeie și fiica ei au fost date afară dintr-un supermarket, din cauza felului în care erau îmbrăcate: „Mi s-a părut ridicol!”

FILM NOWCum arată Eva Green la 18 ani de când a fost fată Bond. A făcut furori în două apariții în aceeași zi la Cannes

Simona Halep nu vrea să ajungă la fundul sacului și vinde încă un hotel pentru a face rost de cash citeşte ştirea pe Prosport.ro

WTA Roma: Sabalenka promite "răzbunare" în fața lui Swiatek. "Cu ajutorul vostru, o să o înving" citeşte ştirea pe ziare.com

Autorizațiile de construire pot fi anulate ușor, la ce trebuie să fii atent. Exemplul din București, valabil în toată România citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Digi World

A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos

Digi Animal World

Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”