Jucătorii Craiovei le-au mulțumit fanilor pentru susținere, după eșecul cu FCSB, 0-2, meci jucat duminică, 4 mai 2019

Exclusiv Oficialii Craiovei au anunțat antrenorul pentru sezonul viitor. ”Ne place fotbalul pe care-l produce el!”

06.05.2019, 11:14
  • Liga 2: Gloria Buzău - Unirea Slobozia, marți, 19:00, DGS 1

  • Champions League: PSG - Borussia Dortmund, marți, 22:00, DGS 1

VIDEO U Craiova - FCSB 0-2 | Mihai Rotaru, finanțatorul celor de la Craiova, a anunțat, după eșecul de duminică seară, că echipa din Bănie va fi mult mai puternică sezonul viitor când obiectivul principal va fi câștigarea campionatului. Omul de afaceri a spus că până acum s-au investit 15 milioane de euro, de când a apărut echipa, dar că pe viitor suma va crește.

”E simplu, noi ne vom întări! Corneliu Papură este un antrenor crescut de Universitatea Craiova. A plecat de jos, a antrenat echipa a doua, a fost director tehnic al centrului de copii și juniori. Este primul antrenor care a fost crescut de Universitatea Craiova. Nu știm dacă va reuși, dar contează că a fost crescut de noi.

Din punctul nostru de vedere, Universitatea Craiova are antrenor și pentru sezonul viitor iar acesta este Corneliu Papură!”, a spus Rotaru, finanțatorul grupării din Bănie, într-o intervenție telefonică ÎN DIRECT, găzduită de emisiunea ”Digi Sport Special”.

Rotaru a specificat și de ce nu a condiționat, momentan, numirea lui Papură la cârma grupării oltene. ”Noi nu i-am pus lui Corneliu Andrei Papură obiective condiționate. Am spus de la început că noi avem antrenor. Ne bucurăm ca fotbalul pe care l-a făcut el este un fotbal care place! Pe măsură ce va îmbunătăți, pe măsură ce va performa în meseria de antrenor, atunci vom vedea”, a mai spus Mihai Rotaru, la Digi Sport.

VIDEO cu reacția lui Mihai Rotaru legată de antrenorul Craiovei

Corneliu Papură: ”Rezultat injust! Meritam măcar să înscriem!”

Corneliu Papură a fost dezamăgit de a treia înfrângere a Craiovei în tot atâtea dueluri cu FCSB. Antrenorul oltenilor era convins că echipa sa merita mai mult după cum s-a jucat. Papură crede că elevii săi ar fi putut înscrie cel puțin o dată, iar un egal ar fi fost un rezultat echitabil.

"Am simţit jucătorii extrem de capacitaţi pentru meciul ăsta şi rezultatul mi se pare injust. Meritam măcar să înscriem. Îmi pare rău în primul rând pentru publicul venit în seara asta la stadion. Am presat, ne-am creat ocazii, meritam să marcăm", a spus Papură, la final.

Fost fundaș de meserie, Papură a fost șocat de intrarea mai mult decât imprudentă a lui Donkor la Florinel Coman. Ghanezul nu este la prima gafă de când a venit la Craiova și a mai fost certat de Papură și la meciul cu Sepsi din etapa trecută.

"Donkor a luat o decizie bizară. Asta e. Să sperăm că el va înţelege din greşelile pe care le face. Am încredere că pe viitor nu va mai comite astfel de erori", a fost reacția lui Papură.

 

Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice

Un judecător din India i-a respins plângerea unei femei care a spus că soțul ei a forțat-o să aibă relații intime „nenaturale”, întrucât, potrivit legii indiene, nu este ilegal ca un soț să-și oblige soția să întrețină acte sexuale.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

45.000€ pe lună! A cerut cel mai mare salariu din SuperLigă ca să se transfere la FCSB

Foto Radu Drăgușin nu se mai ferește! Cum a fost surprins pe bancă, în timp ce Tottenham pierdea cu Liverpool

Foto ”Ireal”. Donald Trump și un model au provocat indignare prin aparițiile de la Miami: ”Lumea ciudaților”

Foto E gata, FCSB l-a ratat! Camerele l-au surprins chiar înainte să plece la noua echipă

Marius Șumudică a reacționat, după ce Dan Șucu l-a ales pe Mircea Lucescu

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Ziua decisivă în care Dan Șucu trebuie să aleagă antrenorul Rapidului

Acționarul Farului s-a implicat în scandalul momentului de la FC Barcelona. Xavi, criticat

Au venit primele oferte: Radu Drăgușin poate pleca de la Tottenham după șase luni! Urmează întâlnirea decisivă

Foto ”Ceva mai urât nu există”! A vrut să ”strălucească” la Gala Met, dar ”s-a făcut de râs” + O vedetă, ”imposibil de recunoscut”

Citeşte şi

"Gata, totul are o limită!" Becali scoate artileria grea: "Ştiţi ce făcea Anamaria prin cantonamente? Se văitau nevestele fotbaliştilor"

Jigniri fără precedent şi ameninţări după ce Gigi Becali a dezvăluit "ce făcea Anamaria Prodan prin cantonamente"

PEROZO fostă concurentă la Miss Ecuador, amanta unui baron al drogurilor, ucisă la comandă. Cine se află în spatele asasinatului

FILM NOWSuri Cruise, ca un model pe străzile din NYC, în pantaloni scurți, pulover și adidași. Fiica lui Tom Cruise și a lui Katie Holmes urmează să plece la facultate în toamnă

Transformarea extraordinară a lui Ioan Neculaie, unul dintre cei mai bogați români, după numeroasele operații estetice! citeşte ştirea pe Prosport.ro

Echipa din Cluj transferă un mijlocaș de valoare. Se vor bate la campionat la anul? citeşte ştirea pe ziare.com

Creatura nemaivăzută descoperită într-o peșteră: Are colți ascuțiți ca lamele și solzi puternic crestați pe burtă citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Loredana Groza, fabuloasă într-o salopetă ultra mulată, la 52 de ani. Fanii: „Te-ai născut să fii grozavă!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Loredana Groza, fabuloasă într-o salopetă ultra mulată, la 52 de ani. Fanii: „Te-ai născut să fii grozavă!”

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”