Gheorghe Hagi

Exclusiv ”Nu este adevărat ce spune toată România” Hagi a explicat unde l-a surprins Petrescu

15.04.2018, 23:16
  • BASCHET: Fenerbahce - Monaco, miercuri, 20:45, DGS 3

  • Champions League: Borussia Dortmund - PSG, miercuri, 22:00, DGS 1

VIDEO FC Viitorul - CFR Cluj 1-2. Gheorghe Hagi a recunoscut că echipa sa a fost surprinsă de jocul tactic pregătit de CFR Cluj, chiar dacă le-a transmis jucătorilor săi ce pune la cale Dan Petrescu.

”A fost o primă repriză dominată de la cap la coadă de CFR Cluj. Nu trebuia să ne surprindă jocul lor, știam că joacă agresiv 20, 30 de minute, le-am arătat pe video asta băieților. Pentru că nu este adevărat ce spune toată România și anume că Dan Petrescu se apără. Nu! Am fost depășiți de viteza și de puterea lor și am primit două goluri.

Apoi, la pauză, am schimbat puțin și a ieșit o repriză mai echilibrată. Știam că vor scădea intensitatea, că nu pot ține ritmul până la final, dar una peste alta a fost un meci mai puțin reușit al nostru”, a spus Hagi, după meci, la flash-interviul acordat pentru Digi Sport.

”Regele” a găsit resurse și în acest eșec și a spus ce trebuie să facă elevii săi de acum înainte pentru a avea succes. ”Trebuie să creștem, să muncim mai mult, cei tineri să asculte, să facă mai mult și să arate personalitate în joc”.

Scoasă definitiv din lupta pentru campionat, Viitorul va primi etapa viitoare vizita celor de la FCSB. ”Este clar că Steaua și CFR Cluj sunt cele mai puternice echipe din campionat, echipele cu loturile ele mai bune, experimentate și e limpede că între ele se va da lupta pentru campionat. Noi vom avea meci greu de tot cu Steaua, etapa viitoare, dar ne vom pregăti pentru a câștiga. Steaua trebuie să câștige, dar sper ca noi să învățîm din acest meci și să facem un meci bun”, a mai spus Hagi, la Digi Sport.

După primele cinci etape disputate în play-off, Viitorul este pe locul 4, cu 29 de puncte. CFR e lider (39 de puncte), dar poate fi depășită de FCSB, care are 38 de puncte, dar și un meci mai puțin disputat.

Astra - FCSB, din etapa a 5-a din play-off, programată luni, 16 aprilie, de la ora 20:45, ÎN DIRECT la Digi Sport 1 va putea fi urmărită și pe digisport.ro și pe m.digisport.ro, EXCLUSIV pentru abonații rețelei de internet ai RCS-RDS.
Fazele VIDEO vor fi redate în timp real pe digisport.ro și pe m.digisport.ro, într-un format LIVE VIDEO&TEXT.

Etichete: hagi , hagi viitorul , viitorul , viitorul cfr cluj video , reactii hagi


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

Au mers la teatru, dar comportamentul lor a fost inacceptabil! Spectatorii au cerut să fie dați afară: ”Erau chiar lângă noi”

FCSB revine în Ghencea! ”E semnat contractul cu CSA. Sper să nu se supere MM”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Cristi Chivu, în fața loviturii carierei! Ajax îi propune un contract pe 5 ani

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Gigi Becali s-a hotărât: jucătorul care-i va lua locul lui Florinel Coman: ”N-ați văzut?”

Record absolut! La 38 de ani și 234 de zile a intrat în istorie

Fotbaliștii de la FCSB îl așteaptă pe Gigi Becali la sărbătoarea de titlu: ”Ne-am bucura să fie alături de noi”

Exclusiv ”E dorit cu adevărat Marius Șumudică la Rapid?”. Replica lui Victor Angelescu

Citeşte şi

”60 de milioane de căutări. E un brand în toată lumea”. Clubul din SuperLiga care a dat lovitura

Video Hagi, în extaz: ”Trebuia să marcăm 10 goluri, scuzați-ne! CFR să meargă acasă și să se gândească”

PEROZPovestea unei femei care are 22 de copii, la 26 de ani. Imaginile cu prichindeii au făcut furori pe internet: „Ce familie frumoasă!”

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Gică Hagi, lovitură de 75.000.000 de euro! Totul a fost semnat și marele vis al „Regelui” devine realitate citeşte ştirea pe Prosport.ro

Șumudică, lovitură de proporții! "Nu merg la Rapid. Altă echipă din România mă vrea, numărul meu este 0726..." citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Sore, zile pline în costum de baie, pe plaja din Maldive. O săptămână de bronz și relaxare, în care a gustat din toate bucuriile vieții

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Sore, zile pline în costum de baie, pe plaja din Maldive. O săptămână de bronz și relaxare, în care a gustat din toate bucuriile vieții

Digi World

"Nu am văzut niciodată asta în casa noastră. Și stăm aici de patru ani". Ce au descoperit doi soți, total întâmplător, în locuința lor

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă