Găman a semnat cu Craiova / Foto Facebook

OFICIAL | Valerică Găman și-a găsit echipă, după despărțirea de Universitatea Craiova

articol scris de Digi Sport
23.06.2023, 10:20
  • Media: Fotbal Club, vineri, 19:00, DGS 1

  • Baraj SuperLiga: Mioveni - Botoșani, vineri, 20:00, DGS 1

Valerică Găman (35 de ani) s-a despărțit în această vară de Universitatea Craiova, însă nu a stat prea mult timp fără angajament. 

Valerică Găman a semnat cu Hermannstadt

În cursul zile de vineri, 23 iunie, cei de la FC Hermannstadt au anunțat că au ajuns la un acord în privința transferului fundașului central.

Veteranul a semnat un contract pe un singur sezon cu Sibienii, după cu a dezvăluit chiar echipa antrenată de Marius Măldărășanu pe rețelele sociale.  

Ultima dată la Universitatea Craiova, Valerică Găman a evoluat în 19 partide pentru olteni în sezonul trecut. El a reușit două goluri și o pasă de gol. 

”Valerică Găman este la noi! 

Valerică Găman are 34 de ani și este unul dintre cei mai experimentați fundași centrali din România. Are 14 selecții în Echipa Națională a României și 260 de meciuri în primul eșalon fotbalistic al țării noastre. A fost campion cu Astra Giurgiu, echipă cu care a câștigat și o Cupă și o Super Cupă a României. De asemenea, Valerică mai are în palmares o Super Cupă a României cu CS Universitatea Craiova. În C.V.-ul său se regăsesc echipe ca U Craiova, Dinamo București, Astra Ploiești, Karabukspor (Turcia), FCSB, Al-Shabab (Arabia Saudită). Sezonul trecut a evoluat în 19 meciuri pentru CS Universitatea Craiova, a înscris două goluri și a oferit un assist în toate competițiile.

Fundașul central a semnat un contract valabil pe un sezon cu echipa noastră”, au scris cei de la Hermannstadt pe Facebook. 

  • 200.000 de euro este cota de piață a fundașului central, potrivit transfermarkt.com. 

Valerică Găman a plecat de la Universitatea Craiova

Aflat la final de contract cu Universitatea Craiova, Valerică Găman nu a mai primit vreo propunere de a își prelungi contractul, motiv pentru care a devenit liber de contract.

Fundașul central a semnat cu ”Leii din Bănie” în luna iulie a anului 2021, atunci când a venit gratis de la Astra Giurgiu, formație alături de care a câștigat titlul în 2016.

Valerică Găman a evoluat pentru Universitatea Craiova în 39 de meciuri, timp în care a marcat și două goluri.
În cursul zilei de miercuri, 31 mai, ”Juveții” au anunțat pe rețelele sociale despărțirea de Găman.

”OFICIAL | Mulțumim, Valerică Găman!

Universitatea Craiova s-a despărțit de fundașul central Valerică Găman ca urmare a încheierii contractului. Îi mulțumim și îi dorim mult succes în continuare!”, a fost mesajul celor de la Universitatea Craiova.

Etichete: universitatea craiova , valerica gaman , superliga , hermannstadt


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O profesoară va sta la închisoare 13 ani după ce s-a aflat ce i-a făcut unui elev, timp de un an

O profesoară de liceu din Arkansas, care a apărut la o emisiune celebră în SUA după ce elevii i-au făcut o dedicație specială, va merge la închisoare pentru că a abuzat sexual de zeci de ori un copil.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

OUT! După ce a primit 6.000.000 € degeaba, a fost dat afară. Avea lumea la picioare, dar a ajuns să se drogheze

UEFA i-a transmis un mesaj lui Istvan Kovacs, după finala Europa League! Fanii au reacționat imediat

Veste pentru Horațiu Moldovan: ”noul Oblak” pleacă în Premier League pentru 40.000.000€

Gestul făcut de Xabi Alonso după umilința din finala Europa League. S-a dus direct la Istvan Kovacs

Foto Ce lovitură! A refuzat naționala României și a fost convocat de altă țară la EURO 2024

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Gigi Becali mai vrea un jucător de la Gheorghe Hagi. Cine este ”numărul șase” la care visează patronul FCSB-ului

A început ”curățenia”: șapte jucători, OUT de la Oțelul dintr-un ”foc”

Oficial Dani Coman este noul președinte al lui FC Argeș

Semnează cu FCSB și are un salariu uriaș! Intră direct în top, peste Târnovanu și Șut

Citeşte şi

Exclusiv Sorin Cârțu, verdict categoric despre viitorul Universității Craiova: ”Nu ar trebui să mai facă parte din echipă”

Exclusiv Sorin Cârțu s-a convins după un singur meci: ”Am fost surprins! Va fi de mare calitate”

PEROZLogodnica lui Jason Statham, val de reacții pe Instagram după ce a postat imagini nud din camera de hotel de la Cannes

FILM NOWAna de Armas, zâmbet dulce pe plajă. Actrița și-a etalat silueta într-o bustieră și fustă mini, în imagini de peste 1,6 milioane de like-uri. „Cât de frumoasă ești!”

Ce lovitură a dat Gigi Becali cu noul transfer de la FCSB: ”El și Rrahmani sunt între primii trei atacanți din România” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Lewandowski și-a decis viitorul. Anunț de ultimă oră al vedetei FC Barcelona care a marcat 41 de goluri în doi ani citeşte ştirea pe ziare.com

Amenzi de până la 15.000 de lei pentru șoferii care uită acest document. Se schimb legea în România citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Antonia și-a pus fanii pe jar cu noile fotografii. Artista, în dresuri transparente și cu decolteul la vedere: „Alex e norocos”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Antonia și-a pus fanii pe jar cu noile fotografii. Artista, în dresuri transparente și cu decolteul la vedere: „Alex e norocos”

Digi World

Semnul de pe unghii pe care nu trebuie să-l ignori: "Ar putea fi o formă gravă de cancer de piele"

Digi Animal World

Șerpii provoacă panică în mai multe orașe din România. Jandarmii intervin pentru a-i îndepărta din mașini, pereți și scări de bloc