Mihai Rotaru, finanțatorul echipei Universitatea Craiova / Foto: Digi Sport

Exclusiv Plan de criză la Universitatea Craiova. Anunțul lui Mihai Rotaru privind noul antrenor

articol scris de Digi Sport
08.12.2022, 00:35
  • SuperLiga: FCU Craiova - ”U” Cluj, sâmbătă, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: FCSB - Farul, sâmbătă, 20:30, DGS 1

Universitatea Craiova a rămas fără antrenor, după ce Mirel Rădoi (41 de ani) și-a anunțat demisia la scurt timp după eșecul cu FC Argeșscor 1-2, în grupa D a Cupei României.

Mihai Rotaru: "Am trei variante de antrenor. Toți sunt sub contract"

Universitatea Craiova a fost eliminată din Cupa României și are cinci meciuri la rând fără victorie, în toate competițiile (trei partide în Liga 1 și două în Cupă).

Mirel Rădoi a precizat că n-are nicio problemă cu jucătorii echipei, dar a fost deranjat de atitudinea președintelui clubului, Sorin Cârțu.

  • Mirel Rădoi este antrenorul Universității Craiova din 9 august 2022. A bifat zece victorii, cinci egaluri și șase înfrângeri.

În direct la Digi Sport, Mihai Rotaru, finanțatorul "alb-albaștrilor", a precizat că are trei variante pentru funcția de antrenor.

Pentru ultimele două meciuri din acest an, Universitatea Craiova va fi pregătită de către un antrenor aflat acum în curtea clubului.

"În acest moment, ca imagine, suntem cel mai jos după 2013. Din cauza acestor declarații. Din 2020, am stat foarte departe de club. În momentul acesta, trebuie să iau decizii, să găsesc soluții.

Nu e ușor să afli la 12 noaptea că își dă antrenorul demisia, nu te sună nimeni. Antrenorul nu spune măcar “Mulțumesc!”. Rădoi a avut susținerea mea la maxim!

Am un plan. Când ți-a plecat antrenorul, trebuie să preia echipa unul dintre secunzi. Am un plan făcut și pentru perioada imediat următoare. Nu poți să aduci un antrenor astăzi și care să pregătească echipa în următorii doi ani.

Deci vor fi două etape, am planul făcut. Știu care sunt pașii, nu știu dacă o să-mi iasă. Știu variantele numărul 1, 2 și 3 de antrenori.

(n.r. – varianta Laurențiu Reghecampf) Nu pot să discut despre un antrenor care este sub contract. Absolut toți antrenorii pe care îi vizez sunt sub contract. Doar să intre în Top 3 antrenori străini fără contract. Pentru că nouă ne-a mers bine, de-a lungul timpului, cu antrenori străini", a spus Mihai Rotaru la emisiunea Digi Sport Special.

  • Pentru Universitatea Craiova urmează ultimele două meciuri din 2022, ambele în Liga : CS Mioveni – Universitatea Craiova (12 decembrie, ora 20:30, Digi Sport 1), Universitatea Craiova – Chindia Târgoviște (17 decembrie, ora 20:30, Digi Sport 1).

Laurențiu Reghecampf, variantă pentru banca Universității Craiova

Laurențiu Reghecampf (47 de ani), antrenorul celor de la Neftchi Baku, ar fi prima variantă pe care conducerea Universității Craiova ar lua-o în calcul pentru înlocuirea lui Mirel Rădoi, anunță Fanatik.

Laurențiu Reghecampf a plecat în vară de la Universitatea Craiova, însă rezultatele nu sunt de partea sa la gruparea pe care o pregătește în acest moment în Azerbaidjan.

Rămâne de văzut dacă tehnicianul va ajunge să discute preluarea Universității Craiova, la jumătate de an de la despărțire.

Laurențiu Reghecampf a pregătit-o pe Universitatea Craiova în perioada iulie 2021 – iunie 2022.

  • Laurențiu Reghecampf are două titluri în Liga 1, ambele cu FCSB, în sezoanele 2012-2013 și 2013-2014.

Laurențiu Reghecampf, sub presiune la Neftchi Baku

După mai multe săptămâni în care s-a vorbit despre plecarea tehnicianului de la actuala echipă, jurnaliștii azeri au dezvăluit cât timp mai are Reghe să demonstreze că merită să continue la echipă.

"Dezamăgiţi de munca lui Laurenţiu Reghecampf, managementul lui Neftchi discută cu mai mulţi tehnicieni.

Alb-negrii au semnat un contract pe doi ani cu românul, în iunie, dar se grăbesc să îi caute înlocuitor după ce au aflat de contactele pe care le-a avut cu ‘Steaua’.

Membrii înclină spre aducerea unui antrenor străin. Decizia se va lua în funcţie de rezultatele pe care le va înregistra echipa până la pauza de iarnă.

Şefii au cerut ca echipa să revină pe locul secund, ocupat în prezent de Sabah", au notat cei de la Sportinfo.az. 

Etichete: liga 1 , cupa romaniei , universitatea craiova , sorin cartu , radoi , craiova , mirel radoi , mihai rotaru , rotaru , universitatea craiova antrenor


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o sumă mare în cont și i-au furat 140.000 €

Doi funcţionari bancari sunt urmăriţi penal de procurori, după ce ar fi sustras din contul unei persoane în vârstă de 64 de ani aproximativ 140.000 de euro, a precizat într-un comunicat Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Fanii sunt în delir! A semnat și revine la Barcelona, după ce Xavi a decis să nu mai plece

Dennis Man, OUT din lotul Parmei. Ce se întâmplă cu internaționalul român în Italia

Foto Dinamo ar urma să-și schimbe sigla din sezonul viitor! Cum arată noua emblemă

A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”

Video Jucătorul CFR-ului l-a făcut ”praf” pe Adrian Mutu, după victoria cu Universitatea Craiova: ”Nu are caracter”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Video Exclusiv Ilie Dumitrescu, mesaj în miez de noapte pentru David Miculescu. ”Îi recomand asta. Dacă se uită la emisiune”

Xavi a luat decizia în mai puțin de 24 de ore, după ce Barcelona l-a pus să-și dea afară propriul frate

S-a scris istorie în SuperLigă: borna impresionantă atinsă în sezonul 2023/2024

Exclusiv Verdict fără dubii dat în direct: OUT de la Rapid! ”Vor fi schimbări mari”

Citeşte şi

Exclusiv Florin Prunea a văzut ce a declarat Costel Gâlcă și a spus lucrurilor pe nume

Exclusiv Gâlcă abia a semnat cu Craiova, dar Lăcătuș nu are niciun dubiu! Poate pleca din Bănie: ”Sunt sigur de asta!”

PEROZPlină de viață și cu zâmbetul ei inconfundabil, Meg Ryan a fermecat publicul din Barcelona. Actrița, spectaculoasă într-o rochie șic

FILM NOWLogodnica lui Jason Statham, imagini în costum de baie la câteva zile dupa ce a împlinit 37 de ani. „Ești magnifică!”

Detalii despre ultimul acționar de la Farul Constanța: ”S-ar bate financiar de la egal la egal cu Gigi Becali!” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Adversară de speriat pentru Jaqueline Cristian la Madrid: "Danimal" spulberă tot în ultima vreme citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Anna Lesko și-a arătat picioarele superbe într-o rochie extrem de scurtă, dar a furat toate privirile cu un detaliu inedit

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Anna Lesko și-a arătat picioarele superbe într-o rochie extrem de scurtă, dar a furat toate privirile cu un detaliu inedit

Digi World

Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii

Digi Animal World

Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”