Cristi Săpunaru / Captură Digi Sport

Video Poli Iași - Rapid 3-1. Moldovenii dau lovitura în ”Copou” și pun stop seriei de 5 victorii a giuleștenilor

articol scris de Digi Sport
24.02.2024, 21:57
  • Premier League: Man. United - Arsenal, duminică, 18:30, DGS 1

  • Superliga: Dinamo - UTA Arad, duminică, 21:30, DGS 1

Poli Iași a produs surpriza etapei cu numărul 27 din SuperLiga României! 

Elevii lui Leo Grozavu au reușit să o învingă pe Rapid, scor 3-1, chiar în ”Copou”. 

Cele mai tari faze video şi desfăşurarea evenimentelor pot fi văzute AICI

Poli Iași - Rapid 3-1

După o primă repriză fără goluri, Rapid a reușit să deschidă scorul prin Ermal Krasniqi, care a profitat de alunecarea lui Borisav Burmaz, în minutul 52. 

După doar trei puncte, cei de la Poli Iași au venit cu replica. Cristi Săpunaru a dat pe lângă minge, Sergiu Buș a luat balonul și l-a driblat pe Marian Aioani. Imediat, Bettaieb a preluat mingea și a egalat. 

Alin Roman a dat lovitura în minutul 88, după ce a înscris superb în minutul 88. Cinci minute mai târziu, Harrison a închis tabela, după un contraatac. 

Astfel, Rapid rămâne cate pe locul 3, cu 48 de puncte, la egalitate cu CFR Cluj, în timp ce Poli Iași rămâne pe 14, dar o egalează la puncte pe FC Voluntari (27 de puncte). 

Clasamentul din SuperLigă, după Poli Iași - Rapid 3-1

VIDEO cu rezumatul partidei

De partea cealaltă, cei de la Poli Iași nu au mai câștigat un meci în SuperLiga de trei runde.

În meciul din turul sezonului regulat, cei de la Rapid s-au impus în fața celor de la Poli Iași, scor 3-2. 

Cu un succes în fața ieșenilor, cei de la Rapid pot reveni pe locul doi în campionat. Momentan se află pe poziția a treia, cu 48 de puncte, la egalitate cu CFR Cluj. Poli Iași se află pe locul 14, cu 27 de puncte. 

Clasament SuperLiga

Leo Grozavu a răbufnit la conferința de presă premergătoare meciului cu Rapid

”Ce s-a întâmplat cu jucătorul care l-a accidentat pe Ispas și l-a scos din circuit? Nu s-a întâmplat nimic! Bine, mersi, mergem în continuare. Aceste greșeli de arbitraj care s-au îndreptat împotriva noastră ne-au privat de foarte multe puncte. Avem un jucător care iese din circuit cu o fisură la picior.

Fisura aia nu se putea observa imediat pe teren ca domnul Mladinovici să-și dea seama. A trebuit vreo cinci minute să-și dea seama că trebuie să dea un cartonaș galben, pe care l-a scos cu chiu, cu vai. Toate aceste delegări, toate aceste arbitraje sunt direcționate. Mă opresc aici, pentru că altfel aș intra într-o altă sferă.

Este un campionat care a fost viciat. Se fac greșeli multiple, cu tot cu tehnologie. Nu e normal! Avem absențe pentru că un arbitru nu a văzut un fault evident, care se vedea de pe Marte sau de pe altă planetă. Există tehnologie care trebuia să repare greșeala. Suntem oameni, putem greși. Nu-i fac un proces de intenție arbitrului cu Petrolul, dar cei care se ocupă de a repara o greșeală, trebuiau să o facă. Eu sper ca ierarhiile să fie făcute doar de echipe, mai puțin de terțe entități”, a spus Leo Grozavu. 

Antrenorul de 56 de ani nu s-a oprit și a criticat și conducerea echipei pe care o antrenează. 

”Și clubul nostru ar trebui să aibă intervenții mai... De toamna trecută, alte cluburi, la cea mai mică adiere de vânt împotriva lor, au ieșit, au făcut un tam-tam de nedescris. Noi suntem o echipă foarte timidă, foarte disciplinată. În România, cine strigă mai tare, are dreptate! Noi nu strigăm, sper să nu fim nevoiți s-o facem”, a continuat Grozavu. 

Daniel Niculae: ”Iași e o echipă rănită și poate că nu adună puncte”

Într-o intervenție telefonică la Fotbal Club, Daniel Niculae a recunoscut că se teme de Poli Iași, chiar dacă formația din Copou se află abia pe locul 14.

”Sunt echipe care poate că nu-și merită locul în a doua parte a clasamentului. Iași e o echipă rănită și poate că nu adună puncte, dar practică un fotbal bun. Sper să ne întoarcem cu toate cele trei puncte, dar este o echipă foarte bună”, a spus președintele celor de la Rapid.

Etichete: daniel niculae , cristiano bergodi , leo grozavu , clasament superliga , poli iasi - rapid , etapa 27 superliga


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Mihai Leu, internat de urgenţă din cauza unor complicaţii după o operaţie

Campionul la box şi raliu Mihai Leu a fost internat de urgenţă, vineri seară, la spitalul din Hunedoara, de unde a fost transferat apoi la Bucureşti.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Englezii l-au descoperit pe ”românul care e atât de bogat încât a uitat că are una dintre cele mai tari mașini din istorie”

Video Ianis Hagi a jucat cu locul 2 din Spania, după 5 meciuri la rând pe bancă, și a fost decisiv! Nota primită

Nota primită de Radu Drăgușin, la prima apariție după 6 meciuri în care a fost ”uitat” pe bancă la Tottenham

Oficial OUT de la Bayern! Vândut la doar două zile după eliminarea din Champions League

Gigi Becali, nervos când a văzut ce s-a întâmplat la Arena Națională: ”La revedere! Au făcut ce au vrut”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

FCSB a primit o lovitură chiar în seara în care a sărbătorit titlul! Ce se întâmplă în UEFA Champions League

Risto Radunovic a făcut marele anunț, după ce a ridicat trofeul de campion cu FCSB

Ilie Năstase a dat declarația serii, înainte să-i înmâneze FCSB-ului trofeul de campioană

Video Faza serii! Gestul lui Joyskim Dawa, după ce un copil a izbucnit în plâns și i-a spus de unde a venit special pentru meci

Citeşte şi

Exclusiv A intrat în direct și i-a ”desființat” pe șefii de la Rapid: ”La fel de vinovat ca Niculae! Să dispară!”

Cel mai slab Rapid de după Revoluție! Cifrele care arată dezastrul girat de Bergodi și de Lobonț

PEROZFiica lui Ion Țiriac, vacanță în Namibia cu nepotul cel mare, Alexander. Distracție la proprietatea de milioane a fostului tenismen

FILM NOWElizabeth Hurley, fabuloasă în prag de 59 de ani, într-o rochie decupată în zona bustului. Și crăpătura de pe picior a fost de mare efect

Transformarea spectaculoasă a lui Alexandru Tudor, omul de încredere al lui Gigi Becali. Nimeni nu l-a recunoscut citeşte ştirea pe Prosport.ro

Gest bădărănesc al lui Florinel Coman după ce a fost scos de pe teren. Cum se justifică fotbalistul citeşte ştirea pe ziare.com

Până la 10 ani fără permis și, în situații extreme, închisoare pe viață. Singurele măsuri care ar putea face ordine printre șoferii români citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Are 53 de ani, dar ar putea fi confundată cu o tânără de 30. Loredana Groza, zeiță într-o fustă scurtă și corset: „Cea mai frumoasă!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Are 53 de ani, dar ar putea fi confundată cu o tânără de 30. Loredana Groza, zeiță într-o fustă scurtă și corset: „Cea mai frumoasă!”

Digi World

Alimentele pe care ar trebui să le eviți pentru a reduce riscul de a dezvolta cancer

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”