Nistor a marcat al doilea gol al Craiovei în deplasarea cu Poli Iași / Foto: captură Digi Sport

Video Poli Iași - Universitatea Craiova 0-3. Oltenii bat la scor de neprezentare și obțin prima victorie după 6 remize la rând

articol scris de Digi Sport
02.02.2021, 21:50
  • SuperLiga: Farul - Sepsi, vineri, 20:00, DGS 1

  • Liga 2, play-off: Șelimbăr - Gloria Buzău, vineri, 17:00, DGS 1

Universitatea Craiova a spart gheața după 6 remize consecutive. La primul meci după demiterea lui Papură, oltenii au trecut la scor de neprezentare în deplasarea cu Poli Iași, aflată și ea la primul meci după demiterea lui Pancu.

Poli Iași - Universitatea Craiova 0-3. Oltenii au avut și două bare

Meciul a început cu Craiova în atac, dar șutul lui Cicâldău a fost blocat de Cană, iar la cealaltă poartă, Onea a tras slab. Oltenii s-au instalat la conducerea meciului, iar Brănescu a reținut două șuturi ale lui Cicâldău.

Cele mai tari faze video şi desfăşurarea evenimentelor pot fi văzute AICI

Nici Andrei Ivan nu l-a putut învinge pe portarul moldovenilor, iar apoi Cîmpanu și Baiaram au ratat și ei. Craiova a avut prima bară a meciului în minutul 21, iar ieșenii au șutat prin Onea, dar din nou slab.

Poli Iași - Universitatea Craiova 0-3. Gazdele, prima victorie după 6 remize la rând

Baiaram a mai avut o ocazie pentru Craiova, care a deschis apoi scorul în minutul 27, prin Andrei Ivan. Oltenii au dat a doua în bară în minutul 30, iar apoi și-au majorat avantajul în minutul 35, prin Nistor.

Până la pauză, craiovenii au mai ratat prin Cicâldău, Ivan și Bălașa. Partea secundă a fost din nou la discreția oltenilor, dar Cîmpanu și Baiaram nu au avut noroc, în timp ce Andrei Ivan a nimerit plasa laterală.

Puștiul Cîmpanu a făcut 3-0 în minutul 57, iar ieșenii au mai avut o tresărire în minutul 76, prin rezerva Zaharia și Poli Iași - Universitatea Craiova s-a terminat 0-3 și moldovenii rămân pe ultimul loc.


Știrea inițială:

Meciul Poli Iași - Universitatea Craiova, din cadrul etapei a 21-a din cadrul Ligii 1, se dispută marți, de la ora 20:00, și poate fi urmărit în direct la Digi Sport 1 și pe site-ul digisport.ro, în format live video și text.

Înaintea meciului direct, Poli Iași este ultima în Liga 1, cu 15 puncte, în timp ce Universitatea Craiova se află pe a treia poziție, cu 37 de puncte.

LIVE VIDEO Poli Iași - Universitatea Craiova, de la 20:00, la Digi Sport 1

Poli Iași și Universitatea Craiova sunt două dintre echipele din Liga 1 care traversează o perioadă de criză, ceea ce a dus și schimbarea conducerii tehnice.

Gruparea din Copou nu a mai câștigat de șase etape, de la 2-1 cu Hermannstadt pe 20 decembrie, și a decis demiterea lui Daniel Pancu după 1-2 cu UTA. Runda precedentă, la 1-3 cu FCSB, echipa a fost condusă de Adrian Kerezsy, iar în urmă cu două zile clubul a anunțat și numele noului antrenor principal, Andrei Cristea, care nu va putea sta pe bancă în confruntarea cu Craiova, din cauza îmbolnăvirii cu COVID-19.

De partea cealaltă, Universitatea Craiova, care a înregistrat o înfrângere și șase rezultate de egalitate în ultimele șapte etape, l-a demis pe Corneliu Papură după remiza de runda precedentă, 1-1 cu FC Argeș, iar până acum nu a ajuns la un acord cu viitorul antrenor principal.

În aceste condiții, echipa va fi condusă de Octavian Benga și Dragoș Bon, secunzi în staff-ul lui Corneliu Papură.

Mihai Rotaru, patronul Universității Craiova, a anunțat că la începutul acestei săptămâni se va definitiva situația băncii tehnice, astfel că partida cu Poli Iași va fi, foarte probabil, ultima înaintea numirii noului antrenor principal.

LIVE VIDEO Poli Iași - Universitatea Craiova, echipele probabile

  • Poli Iași: Brănescu - Cană, Popa, Baxevanos, Bușu - Mihalache, Passaglia - Popadiuc, Vanzo, Onea - Djuranovic
  • Universitatea Craiova: Pigliacelli - Vlădoiu, M. Constantin, Bălașa, Bancu - Nistor, Bic, Cicâldău - Ofosu, Ivan, Baiaram

Etichete: meciuri liga 1 , liga 1 etapa 21 , poli iasi universitatea craiova


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat venit din Cehia la o terasă în România unde i s-au pus pe masă cârnați și mici

Turiștii care au ajuns în vestul țării, la Băile Felix, s-au bucurat de o baie în piscină, dar și de petrecerea cu spumă. Nu a lipsit nici mâncarea tradițională, gazdele au pregătit un adevărat festin pentru turiștii veniți din toate colțurile țării și chiar de peste hotare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

La o lună și jumătate de la moartea fostului ei iubit, Aryna Sabalenka ar avea o nouă relație. Milionarul ar fi căsătorit

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

A cerut-o în căsătorie, apoi, în decurs de doar o săptămână, a fost surprins cu alte trei femei: ”Viața e frumoasă”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Fotbaliștii de la FCSB, dezvăluiri neașteptate la un an după ce Farul a luat titlul. ”Nu meritau un comportament civilizat”

Ange Postecoglou, reacție sinceră după ce Tottenham a ajuns la trei înfrângeri consecutive: ”Este corect să spun”

Exclusiv Gigi Becali, sfătuit să îl transfere urgent pe Denis Alibec. ”Singurul jucător care poate face asta”

Oficial A pariat de 50 de ori și acum a primit o nouă suspendare. Ce a transmis Federația

Citeşte şi

"Gata, totul are o limită!" Becali scoate artileria grea: "Ştiţi ce făcea Anamaria prin cantonamente? Se văitau nevestele fotbaliştilor"

Jigniri fără precedent şi ameninţări după ce Gigi Becali a dezvăluit "ce făcea Anamaria Prodan prin cantonamente"

PEROZ"Toată lumea săruta un bărbat de 80 de ani". Văduva lui Hugh Hefner, despre partea întunecată a traiului cu milionarul

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Cât costă atacantul sud-african pe care îl vrea Gigi Becali la FCSB! A dat două goluri și a fost desemnat omul meciului citeşte ştirea pe Prosport.ro

Revenire fantastică în a doua semifinală de la Madrid Open. Ce jucătoare se vor întâlni în ultimul act citeşte ştirea pe ziare.com

Fotbalistului considerat mai talentat decât Hagi și care nu s-a înțeles niciodată cu Dobrin. 32 de ani de la tragica moarte a lui Bogdan Bănuță citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”