Dan Petrescu, antrenorul celor de la CFR Cluj / Foto: Sport Pictures

Prima consistentă pe care CFR Cluj i-o acordă lui Dan Petrescu după câștigarea Ligii 1

articol scris de Digi Sport
16.05.2022, 08:26
  • Media: Liga Digisport, joi, 15:30, DGS 1

  • Media: Fotbal Club, joi, 19:30, DGS 1

CFR Cluj a profitat de pasul greșit al celor de la FCSB în meciul cu FC Voluntari (2-2) și s-a impus în fața Universității Craiova2-1, adjudecându-și astfel al cincilea trofeu de campioană a României consecutiv.

Un mare merit pentru acest succes îl are și Dan Petrescu, antrenorul revenit la CFR Cluj după startul campionatului, atunci când l-a înlocuit pe Marius Șumudică.

Dan Petrescu, lovitură financiară după un nou titlu câștigat la CFR Cluj

Revenit la CFR Cluj la începutul lunii septembrie 2021, Dan Petrescu a reușit să-și adauge în vitrină al cincilea trofeu de Liga 1 din palmares, după cel din 2009 cu Unirea Urziceni, la care se adaugă alte 4 cu ardelenii.

Tehnicianul dă lovitura și din punct de vedere financiar. Pentru această performanță, cei de la CFR Cluj urmează să-i achite un bonus consistent antrenorului, de 200.000 de euro, anunță Primasport.

La conferința de presă de după joc, Dan Petrescu a transmis că, deși obiectivul a fost îndeplinit, va trata meciul cu FCSB cu aceeași seriozitate și ar fi ”supărat” dacă n-ar câștiga.

Discursul lui Dan Petrescu de la conferință, întrerupt de jucători

De asemenea, Dan Petrescu a dezvăluit că le-a solicitat celor din club să nu organizeze nicio petrecere înainte să fie încheiat meciul cu Universitatea Craiova.

În următoarele două-trei zile va fi plin de petreceri, dar vom încerca să câștigăm meciul cu FCSB, nu mergem în vacanță. Nu știu când vom începe antrenamentele, nu știu când vom face petrecerea, le-am spus celor de la club să nu organizeze ceva, că dacă organizăm suntem proști.

Am mai jucat așa cu FCSB, am pierdut 0-1, cu gol Teixeira, iar după meci am fost foarte supărat. Nu-mi place să pierd, indiferent ce va fi, mergem să câștigăm cu FCSB”, a spus Dan Petrescu, care a fost întrerupt de jucători, care au mutat petrecerea în sala de conferințe.

Dan Petrescu: ”Cel mai greu titlu”

Dan Petrescu a rămas alături de trofeu în sala de conferințe și, după ce s-a pozat cu trofeul, a transmis: ”E cel mai frumos titlu. Ultimul e mereu cel mai frumos”.

De asemenea, tehnicianul și-a exprimat și mâhnirea cauzată de criticile pe care le-a primit în acest sezon.

A fost cel mai greu titlu dintre cele cinci, au fost foarte multe probleme de lot, cu jucători pe care a trebuit să-i schimb. A trebuit mereu să scot jucători de pe listă, nu erau fericiți, au fost multe scandaluri, am fost făcut praf de multe ori.

Sunt foarte supărat. Ar trebui să primesc mai mult respect, pentru că am scos lumea în stradă ca fotbalist, iar ca antrenor mi-am făcut treaba, în ultimii șase ani am câștigat titlul peste tot pe unde am fost.

Am fost făcut praf și pulbere non stop, dar medalia e aici. Ei vorbesc și eu câștig trofee. Am câștigat cu Urziceni și CFR, dar asta se uită foarte repede. Mi s-a cerut demisia, mi s-a spus că nu jucăm nimic.

Îi felicit pe cei care dau declarații despre mine. Sunt un antrenor și un om care a făcut ceva pentru fotbalul românesc.

Ca jucător mi-am dat viața, am scos lumea în stradă, iar ca antrenor uitați-vă, fac lumea fericită. În continuare voi fi criticat, asta este realitatea, dar nu merit acest tratament pe care-l am în România”, a declarat Dan Petrescu.

CFR Cluj mai are de disputat partida cu FCSB duminica viitoare, de la ora 20:30, în direct la Digi Sport 1, meci la finalul căruia, indiferent de rezultat, cele două echipe își vor păstra pozițiile din clasament.

Etichete: liga 1 , cfr cluj , trofeu , campioana , titlu , dan petrescu , prima , editia 2021-2022


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Anunț oficial despre starea lui Florin Piersic: „I s-au infectat sondele din inimă. Situaţia era a unui pacient cu septicemie”

Doctorul Horia Roşianu de la Institutul Inimii din Cluj Napoca a afirmat, miercuri, că actorul Florin Piersic avea septicemie atunci când s-a internat în unitatea medicală. Potrivit acestuia, trebuiau îndepărtate proteza de genunchi şi stimulatorul cardiac, care erau focare secundare de infecţie.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Împușcată mortal în plină stradă, la 21 de ani, alături de iubit! Autoritățile au făcut o descoperire care schimbă totul

”Cea mai frumoasă femeie din lume”, gata să spună totul despre Ilie Năstase: ”Nu mai pot să trăiesc în minciună. E dureros”

News Alert Primele declarații date de Mircea Lucescu la ieșirea de la întâlnirea cu Șucu și Copos

Dan Șucu a început negocierile! Lovitura pregătită în secret la Rapid: peste 300 de meciuri în Premier League!

Al-Khelaifi a răbufnit după eliminarea PSG-ului din semifinalele UEFA Champions League!

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Live Video&Text Real Madrid - Bayern Munchen 0-1, ACUM, la DGS 1. Golul ”Galacticilor” a fost anulat la VAR

Exclusiv Vești bune pentru Olimpiu Moruțan! Giovanni Becali a dezvăluit când s-ar putea întoarce pe teren

Video ”Zidul” Manuer Neuer, parade de senzație în Real Madrid - Bayern: ”Excepțional din nou!”

Fotbalistul scos de pe teren după doar 26 de minute din Real Madrid - Bayern Munchen

Citeşte şi

Exclusiv Mihai Rotaru a vorbit despre Dan Petrescu și a stârnit hohote de râs în direct la TV

Exclusiv Duckadam a auzit declarațiile lui Dani Coman și a început să râdă: ”Așa mi-a spus și mie Gigi Becali”

PEROZShakira, îndrăzneață într-o rochie albă tare decupată, la petrecerea de după Met Gala. A defilat ca pe podiumul de modă

FILM NOWA renunțat la rochia elegantă de la Met Gala pentru o fustă total transparentă, un maiou scurt și pantofi sport. Soția lui Matt Damon, mama a 4 copii, în formă maximă la 47 de ani

The Sun anunță că legendarul antrenor e la un pas să semneze cu Rapid! Lovitura lui Șucu a ajuns în ziarele din Anglia citeşte ştirea pe Prosport.ro

Cum a refuzat antrenorul care a promovat cu Gloria Buzău două oferte din prima ligă. Promovarea s-a jucat cu Marcel Ciolacu în tribună citeşte ştirea pe ziare.com

Copilul care și-a falsificat certificatul de naștere din dragoste pentru Steaua. Cum a ajuns Abăluță să joace în Ghencea citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Doja Cat, ca ieșită din duș, direct la Met Gala 2024. A plecat din hotel în prosop, la eveniment a apărut într-un tricou ud

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Doja Cat, ca ieșită din duș, direct la Met Gala 2024. A plecat din hotel în prosop, la eveniment a apărut într-un tricou ud

Digi World

Un neurochirurg de 83 de ani, triatlonist pasionat, își împărtășește cele 4 principii pentru o viață lungă și sănătoasă. Până la 40 de ani de abia putea urca scările

Digi Animal World

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”