Cristiano Bergodi, antrenorul Rapidului / Foto: Sport Pictures

Reacție vehementă după ce s-a vorbit despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid: ”Trebuiau să aibă minimum 10 puncte”

articol scris de Digi Sport
15.08.2023, 16:35
  • Baraj SuperLigă: Botoșani - Mioveni, vineri, 20:00, DGS 1

  • Media: Digi Sport Special, vineri, 22:00, DGS 1

Rapid a început cu stângul noul sezon din SuperLiga României. Alb-vișinii sunt pe locul 11 în clasament, cu doar cinci puncte acumulate după primele cinci etape.

Alături de Cristiano Bergodi, giuleștenii au bifat o singură victorie, cu U Cluj (scor 3-0), două remize, cu Sepsi (scor 0-0) și cu FC Botoșani (scor 2-2) și două înfrângeri, cu FC Voluntari (scor 1-2) și cu Petrolul (scor 0-2).

Sorin Cârțu: ”E prea devreme să iei în calcul o eventuală demitere a lui Bergodi!”

Astfel, s-a pus problema dacă tehnicianul italian ar trebui înlăturat de pe banca giuleștenilor, însă Sorin Cârțu crede că Bergodi ar trebui să continue la Rapid.

Fostul președinte al Universității Craiova consideră că este prea devreme să se vorbească despre o plecare a antrenorului italian, mai ales că în opinia sa, Bergodi are potențial să aibă performanțe notabile alături de Rapid.

E prea devreme să iei în calcul o eventuală demitere a lui Bergodi. Chiar dacă la nivelul lor trebuiau să aibă minim 10 puncte. Prin modul lui de a fi și cu preparatorul fizic pe care îl are, echipa poate face rezultate mai bune.

Eu cred că e un tip care își cunoaște foarte bine meseria și se impune prin ceea ce face și probabil că are un impact în fața jucătorilor de la Rapid. Bergodi e un antrenor bun și are o capacitate foarte mare”, a declarat Sorin Cârțu, conform Fanatik.

Suporterii Rapidului, mesaj ferm după înfrângerea cu Petrolul

Gheorghe Răducan, fostul lider de galerie al Rapidului, a spus ce i-a deranjat pe suporterii echipei din Giulești în ultima perioadă.

Domnul Șucu a făcut investiții, dar lucrurile nu sunt așa cum ne așteptam. Am spus-o public, am avut răbdare, că e reconstrucție, dar noi am ajuns la etapa în care trebuie să facem performanță. Presiunea e presiune. Publicul din Giulești a susținut echipa până la capăt.

Nu s-a ținut cont de dorința noastră (n.r. la numirea antrenorului). E decizia conducerii. Nici noi nu putem să mai punem gaz pe foc. Eu nu mai știu ce e de făcut. Echipa e în derivă. Domnul Șucu a luat contact cu adevăratul Rapid. Eu niciodată nu am să fiu de acord ca jucătorii să fie înjurați în Giulești. Din păcate, așa s-a întâmplat cu Pancu, Șumudică, Coman, Niculae. Ferească să nu se întâmple și cu Săpunaru. Nu e nimeni fără de păcat. Nu trebuie să ștergem și lucrurile bune.

Acum rămâne de văzut ce vor decide conducătorii. E o situație delicată. Ei au misiunea să scoată echipa din acest impas. Publicul a avut o reacție. Va fi alături de echipă. Nu va înjura echipa din minutul 1. Dacă nu sunt rezultate, presiunea e mai mare pe echipă. Dacă nu vor câștiga, vor fi reacții dure din partea publicului.

Nu e vorba de ruptură, e vorba că domnul Șucu a delegat două persoane care să se ocupe de transferuri, e vorba de Daniel Niculae și Victor Angelescu. Le-a pus la dispoziție un buget de 4 milioane. Ei s-au implicat. E normal ca cei doi să fie trași la răspundere.

Și Cristiano trebuie să găsească soluții. Din păcate, nu prea le-a găsit. Am văzut că dânsul a schimbat jumătate de echipă. Le-a schimabt posturile. Nu am înțeles nimic. Și Cristiano a fost depășit”, a spus Gheorghe Răducan, la Liga Digisport.

Etichete: rapid , sorin cartu , cristiano bergodi


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Avertisment după ce o dansatoare a murit sufocată în timp ce avea relații intime cu iubitul ei

Un medic legist a emis un avertisment după ce o anchetă a stabilit că o femeie a fost strangulată de iubitul ei, în timp ce întrețineau relații intime.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Foto Ianis Hagi, lovit în față de Vinicius Junior! Gestul făcut imediat apoi de starul lui Real Madrid

Reacția "Împăratului" Fatih Terim, după ce Răzvan Lucescu l-a bătut a 3-a oară la rând: "Trebuie s-o spun!"

Exclusiv Ilie Dumitrescu a văzut ipostaza cu ”pătrățelele” fotbaliștilor de la Corvinul și a reacționat: ”Vrei să-ți spun ceva?”

Video Victorie istorică! Corvinul Hunedoara a câștigat Cupa României, după ce a învins-o pe Oțelul la penalty-uri

Presa din Grecia, tranșantă după ce PAOK-ul lui Lucescu a ajuns să aibă titlul la mâna ei: "La gunoi!"

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Surpriză! Jucătorul de la FCSB văzut în lotul României la EURO 2024

Video Exclusiv Helmut Duckadam a aflat ce antrenor aduce Rapidul și a făcut gluma serii

Allegri, OUT! Juventus și-a ales viitorul antrenor

45.000.000€ pentru "Messi al Turciei"! Real Madrid s-a decis pe loc

Citeşte şi

Exclusiv Mircea Lucescu a spus lucrurilor pe nume, după ce Dan Șucu ar fi ales noul antrenor al Rapidului

CFR, Rapid și U Cluj ”se bat” pe fotbalistul-revelație din SuperLiga

PEROZO femeie și fiica ei au fost date afară dintr-un supermarket, din cauza felului în care erau îmbrăcate: „Mi s-a părut ridicol!”

FILM NOWCum arată Eva Green la 18 ani de când a fost fată Bond. A făcut furori în două apariții în aceeași zi la Cannes

Adrian Mititelu a început revoluția la FC U Craiova: a semnat cu 5 fotbaliști! Detalii secrete din Bănie citeşte ştirea pe Prosport.ro

Simona Halep a vorbit despre finalul carierei: ”Vreau să mă retrag de pe teren” VIDEO citeşte ştirea pe ziare.com

ITP la 6 luni pentru acești șoferi români, s-a schimbat legea. Care sunt mașinile vizate citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Fustă foarte scurtă, top minuscul și cizme cu toc cui, atuurile vestimentare pe care mizează Alexandra Stan. Dans senzual pe Instagram

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Fustă foarte scurtă, top minuscul și cizme cu toc cui, atuurile vestimentare pe care mizează Alexandra Stan. Dans senzual pe Instagram

Digi World

A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos

Digi Animal World

Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”