Jucători FC Argeș / Foto: Sport Pictures

Scandal la FC Argeș! Acuzații grave după eșecul de la Craiova. Reacția primarului din Pitești

articol scris de Digi Sport
02.02.2022, 20:30
  • SuperLiga: U Cluj - Dinamo, sâmbătă, 20:00, DGS 1

  • SuperLiga: Botoșani - Voluntari, sâmbătă, 14:30, DGS 1

Situația de la FC Argeș pare mai gravă ca niciodată. Mihai Ianovschi (46 de ani) și-a dat demisia din funcția de antrenor, Andrei Prepeliță (36 de ani) se pare că este și el presat să facă același lucru, după cum digisport.ro te-a informat în exclusivitate zilele trecute, dar la Pitești atmosfera este, în continuare, tensionată.

UPDATE Ora 20:20. Primarul Cristian Gentea suține că toate aceste informații nu reprezintă decât o intoxicare din partea unei persoane din Pitești, care dorește răul grupării FC Argeș.

”Este o știre falsă, niciodată n-am intrat după meciuri în vestiarul echipei FC Argeș, iar în ce privește meciul de duminică, nu numai că n-am fost la Craiova, dar n-am fost nici în țară!

Sunt plecat de sâmbăta trecută și mă întorc la noapte! În acest moment sunt în aeroport la Londra. Mâine vă trimit la redacție biletele de avion! Nu știu cine are interesul campaniei denigratoare, minciunile lovesc nu în mine ci în FC Argeș și sportul argeșean!”, a spus primarul Gentea, pentru Digi Sport.

Despre acest scandal a vorbit și Mihai Ianovschi.

”Informațiile legate de ceea ce s-ar fi petrecut în vestiar, după meciul de la Craiova, sunt minciuni. Domnul primar este plecat la Londra, la fiica dumnealui și revine la noapte la Pitești. Sunt discuții aiurea. Trebuie menționat că, cel puțin de când sunt eu la FC Argeș, din 2020, domnul primar nu a intrat niciodată în vestiarul echipei în pauza vreunui meci. Este clar că la mijloc este vorba despre cineva care vrea răul lui FC Argeș”, a spus și Ianovschi, pentru digisport.ro.

Fostul antrenor al grupării din Trivale susține chiar că primarul Cristian Gentea a insistat ca el să continue.

”Domnul primar mi-a spus să mai stau trei etape și să vedem ce va fi, dar eu am considerat că plecarea mea reprezintă cea mai bună soluție pentru echipă în acest moment. Era nevoie de un șoc la echipă. De aceea am plecat.

Nu m-a forțat nimeni să plec, nu au fost presiuni.

Familia mea e prea apropiată de FC Argeș ca să fac rău clubului”, a mai spus Ianovschi.


Primarul Municipiului Pitești, Cristian Gentea, este acuzat că ar fi intrat în vestiarul echipei, după eșecul suferit de FC Argeș în Bănie, scor 0-1, cu U Craiova 1948. Mai mult, despre edil se spune că ar fi înjurat și bruscat unii dintre jucători iar aceștia nu ar fi rămas indiferenți.

  1. Digi Sport a lansat aplicația pentru smartphone, care le oferă fanilor acces permanent la un conținut dedicat, în funcție de preferințele personale, și, totodată, o varietate de informații și competiții de neratat. Aplicația Digi Sport poate fi descărcată din Google Play sau App Store.

FC Argeș, pe un butoi cu pulbere. ”I-a înjurat, amenințat și chiar bruscat pe unii jucători, după eșecul cu oltenii”

Ianovski a decis să demisioneze, ceea ce s-a și întâmplat iar unii dintre fotbaliști ar fi depus plângeri la Poliție, dar au și spus că ar intenționa să plece de la echipă. Aceste informații, despre starea tensionată și fără precedent din Liga 1, ne-au fost furnizate de către o sursă, apropiată clubului din Trivale.

”După multe ezitări, am hotărât că este timpul să expun situația alarmantă prin care trece unul dintre cluburile de tradiție ale fotbalului românesc, FC Argeș. 

Totul din cauza megalomaniei și obsesiei pentru putere și control a primarului municipiului Pitești, Cristian Gentea.

Cristian Gentea se folosește de conducerea administrativă , precum și de conducerea tehnică, formată din Jean Vlădoiu, Andrei Prepeliță și Mihai Ianovschi, pentru a justifica lipsa rezultatelor formației piteștene și ineficientele transferuri de jucători. Pe de altă parte, atunci când echipa câștigă, primarul Cristian Gentea iese în față și își alocă meritele succesului, în încercarea de a câștiga capital electoral.

Toată situația tensionată din cadrul clubului a degenerat după înfrângerea suferită în fața echipei U Craiova 1948, în data de 30.01.2022. Cristian Gentea pusese presiune dinainte pe banca tehnică și pe jucători să câștige partida, însă, odată cu deznodământul acesteia, primarul a recurs la alte obiceiuri.

A intrat peste jucători și peste antrenori, i-a înjurat, i-a amenințat, iar pe unii dintre jucători i-a bruscat. Atât conducerea tehnică, cât și jucătorii au refuzat să suporte un astfel de tratament. Mihai Ianovschi și-a dat demisia, iar unii dintre jucători au depus plângeri la poliție, amenințând totodată că vor pleca de la echipa piteșteană”, a precizat pentru Digi Sport o sursă care a dorit să-și păstreze anonimatul.

FC Argeș a găsit antrenor cu licență Pro după plecarea lui Ianovschi: "Jucătorii trebuie să se trezească"

Managerul general de la FC Argeș, Jean Vlădoiu (53 de ani), a spus că Andrei Prepeliță (36 de ani) va rămâne la echipă, iar noul antrenor cu licență Pro va fi Constantin Schumacher (45 de ani), în prezent antrenor principal la echipa secundă.

"Andrei Prepeliță va rămâne la echipă, nu s-a mai schimbat nimic. Cel mai probabil va colabora cu Constantin Schumacher, care este deja în club. Altă variantă nu avem acum. Andrei nu are un obiectiv pentru următoarele meciuri, el oricum are ca obiectiv să câștige fiecare meci în parte.

Părerea mea este că nu antrenorii sunt problema acum, pentru că antrenorii și-au făcut treaba foarte bine. Jucătorii trebuie să se trezească! Meciul de la Craiova a fost cel mai slab meci pe care l-am văzut de când am venit la FC Argeș. Nu a fost o problemă faptul că am pierdut, ci modul în care am pierdut. Nu am văzut atitudine, determinare, jucătorii trebuie să se trezească.

Nu știu dacă plecarea lui Mihai Ianovschi o să-i trezească pe jucătorii, ei sunt plătiți și trebuie să-și facă meseria. Antrenorii au făcut o treabă foarte bună până acum, dar și jucătorii trebuie să demonstreze pe teren. Cred că presiunea luptei pentru play-off este prea mare pentru unii jucători", a spus Jean Vlădoiu, pentru Digi Sport.

Etichete: andrei prepelita , mihai ianovschi , cristian gentea , antrenor fc arges , situatie fc arges


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Unei femei i s-a cerut să se târască și să mugească la interviul pentru job. Experiențe bizare și umilitoare din procesul de recrutare

În timpul interviurilor pentru angajare, candidații pot avea parte de întâmplări neplăcute sau umilitoare și de multe ori sunt discriminați fățiș din cauza vârstei, a sexului sau a aspectului fizic. BBC a adunat într-un material cele mai ciudate experiențe avute în timpul interviurilor de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Foto După ce s-a lăsat filmată la duș, alături de soțul ei, a semnat contractul vieții. ”Ne vedem acolo”

Femeia care l-a refuzat pe ”Dumnezeu” e cu 11 ani mai în vârstă decât iubitul ei: ”A renunțat la tot pentru mine”

Exclusiv ”Dacă mă cheamă Gigi Becali și-mi dă 35.000 €, aș zice NU”. A câștigat 4 trofee cu FCSB, dar nu vrea să revină

Exclusiv ”Daniel Niculae, OUT de la Rapid - Șumudică, antrenor”. Mutări spectaculoase în Giulești. Cine va fi președinte

După ce Drăgușin a fost ”uitat” pe bancă 5 meciuri la rând, englezii au răbufnit

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Foto Daniel Niculae, replică ironică pentru Dan Șucu! ”Ruptură” evidentă la Rapid

Exclusiv A fost dat afară de la FCSB, s-a antrenat singur, iar acum e campion: ”Oamenii nu știu”. Ce urmează pentru fotbalist

Exclusiv Dani Coman: ”Săptămâna viitoare voi semna!”. A făcut anunțul în direct la TV

Exclusiv ”Te-ai trezit la 0-3 să strigi! O chestie ieftină” Reacție categorică după scandările xenofobe de la Farul - Sepsi

Citeşte şi

Șelimbăr - Gloria Buzău 2-1. Formația lui Andrei Prepeliță a ratat șansa de a promova matematic în SuperLigă

Video Gloria Buzău - CS Mioveni 1-0. Echipa lui Andrei Prepeliță, tot mai aproape de promovarea directă

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOW"A fost un dezastru. Lui Dwayne nu-i păsa deloc". The Rock ar fi întârziat deseori și 7-8 ore la filmările de la "Red One"

Patronul din Superligă care se umple de bani de pe urma transferului uriaș pe care-l va face Gigi Becali! „Iau milioane” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Fostul antrenor al lui Dinamo a dat lovitura în afaceri! Vinde pantofi scumpi în Franța citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Misterul e atuul ei. Ipostaza în care s-a lăsat pozată Antonia i-a dat gata pe fani: "A venit iepurașul"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Misterul e atuul ei. Ipostaza în care s-a lăsat pozată Antonia i-a dat gata pe fani: "A venit iepurașul"

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”