Portarul Ștefan Târnovanu, în meciul Sepsi - FCSB / Foto: Sport Pictures

Video Sepsi - FCSB 0-0. "Roș-albaștrii" încheie anul la 10 puncte în spatele lui CFR. Portarul Târnovanu, "omul meciului"

articol scris de Digi Sport
19.12.2021, 22:13
  • SuperLiga: Petrolul - Botoșani, luni, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - Universitatea Craiova, luni, 20:30, DGS 1

La fel ca în ultimele 4 dueluri directe, FCSB a făcut încă o remiză cu Sepsi, scor 0-0, și a încheiat anul la 10 puncte în spatele liderului CFR Cluj. Al treilea portar din lotul "roș-albaștrilor", Ștefan Târnovanu, a fost omul meciului.

Sepsi - FCSB 0-0. Portarul Târnovanu, omul meciului

Puștiul din poarta roș-albaștrilor și-a început "recitalul" chiar din minutul 2, când a reținut șutul lui Aganovic, din lovitură liberă. Sepsi a cerut două penalty-uri, unul în minutul 6 și altul în minutul 22, ambele pentru henț în careu, dar arbitrul nu a acordat niciunul.

Cele mai tari faze video şi desfăşurarea evenimentelor pot fi văzute AICI

Miron a avut și el o șansă, dar a trimis cu capul direct în brațele lui Niczuly. La poarta cealaltă, Târnovanu a apărat excelent după ce a rămas singur cu Achahbar, iar apoi a fost pe fază și la ocazia lui Păun.

Sepsi - FCSB 0-0. A fost 10-2 la raportul șuturilor pe poartă

Până la pauză, Târnovanu a mai avut două ieșiri excelente din poartă și și-a salvat echipa. Repriza a doua l-a avut din nou protagonist pe jucătorul de 21 de ani, care a fost atent în fața lui Achahbar și apoi a avut o paradă senzațională în fața lui Eder Gonzalez.

Cea mai mare ocazie a celor de la FCSB a fost în minutul 38, când Oaidă a deviat în transversală.

Până la final, Târnovanu a ieșit perfect din poartă la o centrare a lui Aganovic, iar apoi a mai avut două parade senzaționale în două minute: la șutul lui Golofca, pe care l-a "scos" din vinclu și la execuția plasată a lui Achahbar.

La final, raportul șuturilor pe poartă a fost de 10-2 pentru Sepsi, care bifează al zecelea meci la rând fără eșec.

VIDEO cu rezumatul meciului Sepsi - FCSB 0-0:


Știrea inițială:

Sepsi - FCSB, poate cel mai interesant meci al etapei 21 din Liga 1, care joacă la Sfântu Gheorghe, de la 20:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1, este ultimul pentru ambele echipe din acest an.

De altfel, acest meci a fost ultimul pentru ambele formații și în 2020, doar că atunci s-a jucat la Mogoșoaia, scor 1-1, după un meci tensionat, cu mult scandal.

Sepsi - FCSB LIVE VIDEO, 20:30, Digi Sport 1 | Echipele probabile

La FCSB se vor produce iar modificări în primul 11. Se pare că acum va fi rândul lui Miron să joace în axul central al defensivei, alături de Vincius, punct fix, după ce la meciul cu Rapid, 3-1, a evoluat Iulian Cristea. Sunt semnale că va fi titularizat și Florinel Coman, care are nevoie de ritm de joc pentru a reveni la forma de altă dată, după cum s-a văzut și în runda trecută.

De asemenea, Budescu va face rocada cu Keșeru în atac. Atacantul s-a mișcat foarte bine în puținele minute în care a fost folosit cu giuleștenii și a contribuit la golul marcat de Ianis Stoica din minutul 90+6.

De partea cealaltă, Bergodi va alinia tot ce are mai bun în acest moment. Nu va lipsi nici Păun, fotbalistul comparat cu Busquets, care a intrat în vizorul lui Becali.

Sepsi: Niczuly - Dimitrov, Ninaj, B. Mitrea, R. Ispas - Eder, N. Păun, Achahbar - Bărbuț, Luckassen, M. Ștefănescu

Absenți: Vașvari (accidentat), I. Fulop (fără drept de joc), Rep (transferat)
Antrenor: Cristiano Bergodi

FCSB: A. Vlad - V. Crețu, Vinicius, Miron, Radunovic - Olaru, Șut, Fl. Tănase - Cordea, Keșeru, Fl. Coman

Absenți: Oct. Popescu (suspendat), S. Șerban, Panțâru, Burlacu, Mamut (accidentați)
Antrenor: Anton Petrea

”Are o ură de nedescris, vine să mă înjure!” Ce s-a întâmplat la pauza meciului de la Mogoșoaia: ”FCSB, protejată!”

Antrenorul lui Sepsi de atunci, leo Grozavu, a avut o altercație cu Vali Crețu și a explicat de la ce a pornit totul. 

”El a rămas cu o ură de nedescris. Mi-a fost jucător Crețu, când era la Mediaș mi-a zis că vrea să se lase de fotbal. Voia să îl las să plece, pe urmă s-a dus la nu știu ce echipă prin Germania. Putea să îmi spună sincer. Eu nu țin un jucător cu forța și el vine acum să înjure.

Eu nu intru în dispută cu adversarii, cu banca adversă sau cu cei din teren. Pe cine să bat eu (n.r. - cu referire la acuzele lui Toni Petrea)?

Și Popescu s-a adresat într-un fel în prima repriză, dar nu am avut nicio treabă. I s-a transmis de pe banca FCSB-ului să-și vadă de joc. Dar Crețu a rămas de la finala Cupei cu același comportament”, a fost versiunea lui Leo Grozavu.

 ”Ce a făcut Grozavu a fost mai grav decât o înjurătură. Astfel de personaje nu fac bine fotbalului românesc”, a declarat Vali Crețu, imediat după jocul de la Mogoșoaia.

VIDEO cu incidentele de la FCSB - Sepsi 1-1, din 21 decembrie 2020

 

Etichete: cristiano bergodi , florinel coman , anton petrea , sepsi fcsb live video , sepsi - fcsb echipe probabile , meciuri etapa 21 liga 1


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată

Detectivii din New York au identificat rămășițele unei femei găsite îngropate în ciment, în urmă cu 20 de ani. În mod ciudat, în rezolvarea cazului, polițiștii au fost ajutați de o victimă a atentatelor din 11 septembrie.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Cum a reacționat Ilie Dumitrescu după ce a aflat cine l-a umplut de sânge pe Mihai Stoica

Exclusiv Gata! Dan Petrescu s-a răzgândit

Video Cea mai în formă jucătoare din lume, un car de nervi în meciul cu Jaqueline Cristian: ”Vino aici! Mai mult respect”

”V-ați propus să mă luați la mișto?”. A aflat că FCSB a luat titlul și nu s-a abținut: ”Ca un cuțit în inimă”

Gigi Becali: ”Vine!”. A doua mutare a verii confirmată la FCSB

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Foto Mesajul lui Meme Stoica la două zile după ce FCSB a câștigat titlul: ”Prezentăm scuze”

Atacantul de 500.000€ revine în SuperLiga, după șase luni

Live Video&Text Petrolul - FC Botoșani 0-1, ACUM, Digi Sport 1. Miron a deschis scorul la Ploiești!

Galerie Foto ”Nebunie” la Milano! O vacă a fost prezentă la sărbătoarea de titlu a lui Inter

Citeşte şi

Transferul lui Florinel Coman e ”99% gata”

”Vino să îl aperi pe taică-tu'!”. Gigi Becali și-a băgat vedeta în ședință, după ce FCSB a luat titlul

PEROZAmal Clooney, într-o rochie mini de peste 20.000 de dolari. Avocata și-a arătat picioarele perfecte la o cină în New York

FILM NOWSofia Vergara, selfie-uri doar în body-uri mulate, în oglinda din baie. "Cineva să-mi ridice fața de pe podea", i-a scris Nicole Scherzinger

Horațiu Moldovan dă din lac în puț! Atletico îl vinde pe Oblak, dar Simeone a luat decizia transferului unui alt gigant citeşte ştirea pe Prosport.ro

Neluțu Varga face anunțul mult așteptat: ”Petrescu se va ocupa de mâine ” citeşte ştirea pe ziare.com

Tunelurile și catacombele secrete de sub România: Există peste 500 de astfel de structuri, iar Ceaușescu voia să circule cu mașina pe sub București citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Mariah Carey, în cea mai scurtă rochie, pe tocuri, în Vegas. Artista a împlinit recent 55 de ani și e în formă maximă

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Mariah Carey, în cea mai scurtă rochie, pe tocuri, în Vegas. Artista a împlinit recent 55 de ani și e în formă maximă

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”