Partida dintre Sepsi Sfântu Gheorghe și Universitatea Craiova / Foto: Sport Pictures

Video Sepsi - Universitatea Craiova 0-1. Oltenii câștigă la limită! Covăsnenii, două bare pe final de meci

articol scris de Digi Sport
29.10.2022, 23:26
  • SuperLiga: Petrolul - Botoșani, luni, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - Universitatea Craiova, luni, 20:30, DGS 1

Universitatea Craiova s-a chinuit pe terenul celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe, însă echipa lui Mirel Rădoi s-a impus cu scorul de 1-0 și a plecat cu cele trei puncte.

În clasament, Universitatea Craiova este pe locul patru, cu un total de 27 de puncte, în timp ce Sepsi ocupă poziția a opta cu 19 puncte.

Cele mai tari faze video şi desfăşurarea evenimentelor pot fi văzute AICI

Sepsi - Universitatea Craiova 0-1. Victorie chinuită la Sfântu Gheorghe pentru trupa lui Rădoi

Prima repriză le-a aparținut covăsnenilor, chiar dacă prima ocazie i-a aparținut echipei antrenate de Mirel Rădoi. Hanca a șutat din afara careului, însă balonul a trecut pe lângă poartă.

Rondon a irosit o ocazie imensă în minutul 8, când a șutat puțin peste poartă din interiorul careului. În minutul 21, același Rondon a fost aproape de gol, dar Arlauskis a avut o intervenție perfectă.

Portarul oltenilor a intervenit salvator și la șutul lui Aganovic din minutul 34. Oltenii au dat replica în minutul 39, când Baiaram a trimis cu capul pe lângă poartă.

Pe finalul primei reprize, Vătăjelu a căzut la limita careului după un duel cu Ninaj, dar Marian Barbu a considerat că faultul a avut loc în afara careului.

După pauză, oltenii puteau marca prin Baiaram, dar șutul acestuia a fost parat de Niczuly. În minutul 53, Arlauskis a avut o nouă intervenție sclipitoare la șutul lui Rondon.

Unicul gol al partidei a fost marcat în minutul 58 de Bogdan Vătăjelu. Acesta a avut o execuție superbă din afara careului și nu i-a dat nicio șansă lui Niczuly.

Pe final de meci, Safranko a reluat cu capul din careu, dar balonul a lovit bara transversală a porții lui Arlauskis. Covăsnenii au nimerit bara și în prelungiri, când Achahbar a șutat din prima de la marginea careului.

VIDEO Rezumatul partidei Sepsi - Universitatea Craiova 0-1

Sepsi - Universitatea Craiova 0-1. Victorie chinuită la Sfântu Gheorghe pentru trupa lui Rădoi

Înaintea meciului din etapa a 16-a a Ligii 1, Sepsi Sfântu Gheorghe nu traversează cea mai bună formă a sa. Grupare antrenată de Cristiano Bergodi are trei înfrângeri la rând, ultima fiind cu FCSB, scor 0-1.

De partea cealaltă, Universitatea Craiova este pe un trend ascendent. Formația pregătită de Mirel Rădoi vine după două victorii consecutive în Liga 1 și speră la un al treilea succes la rând.

Situația în clasament stă în felul următor: Seopsi se află pe locul al optulea, cu 19 puncte, în timp ce Universitatea Craiova ocupă poziția a patra, cu 24 de puncte.

Clasament Liga 1

Clasamentul din Liga 1 / Foto: Digi Sport

Mirel Rădoi surprinde înaintea meciului cu Sepsi: “Am furat niște aspecte tactice”

Antrenorul "alb-albaștrilor", Mirel Rădoi (41 de ani), a avut numai cuvinte de laudă pentru omologul său de la Sepsi, Cristiano Bergodi. Rădoi a precizat că s-a inspirat de la antrenorul italian, în privința unor aspecte tactice.

"Ne așteaptă o partidă dificilă, chiar dacă adversarul trece prin momente dificile la nivel de rezultate și au ceva probleme la nivel de lot. Sunt o echipă foarte bună acasă, cu jucători care pot să facă diferența.

Au o organizare defensivă și ofensivă foarte bună, un antrenor pe care îl apreciez foarte mult și îmi pare rău că n-am apucat să lucrez cu el în cariera de jucător.

Vă spun în premieră, am furat niște aspecte tactice, vizavi de sistemele pe care le joacă. Va fi un meci diferit față de celelalte, pentru că va fi un echilibru. Avem nevoie de constanță.

Am avut probleme doar cu distanța între compartimente, nu pe tranziția în sine. Nu puteam să spun asta public, dar era o distanță mare între compartimente.

Cred că, pentru Sepsi, și un rezultat de egalitate va fi un rezultat pozitiv, având în vedere că au absențe importante, Păun, Aganovic. Din punctul meu de vedere, e cea mai echilibrată ediție de campionat. Nu cred că își permite cineva să spună că va fi campioană, nici chiar CFR", a spus Mirel Rădoi, în cadrul unei conferințe de presă.

Etichete: mirel radoi , cristiano bergodi , clasament liga 1 , etapa 16 liga 1 , sepsi universitatea craiova


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Prinţul Paul al României a fost prins de poliţişti într-un resort din Malta

Prinţul Paul Phillipe al României, unul dintre fugarii celebri de la noi în țară, a fost prins în Malta. Potrivit surselor, era într-un resort, în vacanță, de unde ar fi fost ridicat de polițiști. Era fugit de aproape patru ani din România, unde este condamnat la 3 ani și 4 luni de închisoare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Cum a reacționat Ilie Dumitrescu după ce a aflat cine l-a umplut de sânge pe Mihai Stoica

S-a aflat de ce Parma l-a exclus din lot pe Dennis Man! Anunțul făcut în Italia

Promovare! Vor juca din nou în prima ligă, la 8 ani de când au marcat întreaga lume a fotbalului

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Helmut Duckadam n-are dubii: prima retrogradată din SuperLigă

Video&Foto Un fotbalist de la CFR a intrat pe internet și l-a înjurat pe David Miculescu! Cei de la FCSB s-au răzbunat în autocar

Gigi Becali pregătește prima lovitură după ce a câștigat titlul. I-a propus un contract lui Florin Tănase

Românii fac legea în Turcia! Ce s-a întâmplat în prima repriză a partidei Trabzonspor - Gaziantep

Citeşte şi

Foto Cum a fost surprins Mirel Rădoi la meciul cu CFR Cluj, după ce i-a spus ”NU” Universității Craiova

Rică Răducanu știe cine ar trebui să fie antrenorul Rapidului: ”Să intre puțin în ei”

PEROZAmal Clooney, într-o rochie mini de peste 20.000 de dolari. Avocata și-a arătat picioarele perfecte la o cină în New York

FILM NOWCum arată Tia Carrere la peste 20 de ani de la serialul "Vânătoarea de comori". Într-o rochie scurtă și decoltată, la 57 de ani, actrița pare că a făcut un pact cu timpul

Gigi Becali a dezvăluit ce mesaj a primit de la Dan Șucu și ce a făcut Cristi Borcea, după ce FCSB a luat titlul! citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”