Sorin Cârțu, președintele Universității Craiova / Foto: Captură Digi Sport

Sorin Cârțu a vorbit despre Laurențiu Reghecampf imediat după România - Finlnda 1-0. Situația antrenorului Craiovei

articol scris de Digi Sport
12.06.2022, 11:06
  • Liga 2: Gloria Buzău - Unirea Slobozia, marți, 19:00, DGS 1

  • Champions League: PSG - Borussia Dortmund, marți, 22:00, DGS 1

Universitatea Craiova vrea să-l demită pe Laurențiu Reghecampf (46 de ani) în această vară, însă Mihai Rotaru (50 de ani) e departe de a ajunge la un acord cu antrenorul în privința despărțirii.

Cel mai probabil, despărțirea se va produce în cele din urmă, însă rămâne de stabilit dacă va fi una amiabilă sau cu mari tensiuni, pentru că Laurențiu Reghecampf nu vrea să plece decât dacă i se achita clauza de reziliere, în valoare de 300.000 de euro, pentru că și-a îndeplinit obiectivul, calificarea în preliminariile Conference League.

Sorin Cârțu, despre situația lui Laurențiu Reghecampf

Președintele grupării oltene, Sorin Cârțu, a vorbit despre situația lui Laurențiu Reghecampf, antrenor care este foarte aproape de despărțirea de Universitatea Craiova, în urma unor disensiuni apărute între el și conducerea clubului, nemulțumită de rezultatele formației în finalul stagiunii precedente.

"Ce-am declarat? Am spus că e antrenor sub contract și vedem cine se va prezenta luni. Nu e niciun suspans, sunt niște discuții între el și domnul Rotaru, nu le ascunde nimeni. Atât.

El n-are de ce să se supere pe mine, n-are voie să se supere pe noi, pentru că, dacă sunt niște discuții între el și domnul Rotaru, sunt pe niște motive întemeiate", a spus Sorin Cârțu după România - Finlanda 1-0.

Mirel Rădoi și Laszlo Balint, variantele Craiovei pentru înlocuirea lui Laurențiu Reghecampf

Deși Laurențiu Reghecampf încă este în funcție, conducerea Universității Craiova a alcătuit o listă scurtă cu înlocuitori, care conține două nume: Mirel Rădoi și Laszlo Balint.

Mirel Rădoi este dorit pe banca tehnică de Sorin Cârțu, cel care l-a promovat, în urmă cu mai bine de două decenii, la Extensiv Craiova, de unde, în scurt timp, a fost cumpărat de Steaua. Cei doi au în continuare o relație foarte bună, iar președintele Universității Craiova consideră că fostul selecționer are toate calitățile necesare pentru a face performanță pe banca Universității.

Antrenorul de 41 de ani este principalul vizat și este o variantă și pe placul patronului Mihai Rotaru, cel care a dorit să-l numească la Universitatea Craiova și în alte două rânduri, în decembrie 2020 și decembrie 2021.

Laszlo Balint, dorit la Universitatea Craiova de Marian Copilu

Al doilea antrenor aflat pe listă, Laszlo Balint, liber de contract din ianuarie, când s-a despărțit de UTA Arad, este unul dintre tehnicienii apreciați din nou val și este dorit la Universitatea Craiova de Marian Copilu.

Fostul președinte de la CFR Cluj se opune numirii lui Mirel Rădoi și pentru că ar duce la formarea unor tabere în cadrul clubului, una a lui Marian Copilu și alta a lui Sorin Cârțu, între cei doi conducători existând oricum o relație glacială.

Până la o eventuală numire a lui Mirel Rădoi sau Laszlo Balint, rămâne de stabilit cum se va produce despărțirea de Laurențiu Reghecampf, pentru că e nevoie de achitarea unei sume considerabile pentru a-l face pe fostul campion cu FCSB să plece.

Etichete: liga 1 , laurentiu reghecampf , universitatea craiova , antrenor , sorin cartu , presedinte , mihai rotaru


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice

Un judecător din India i-a respins plângerea unei femei care a spus că soțul ei a forțat-o să aibă relații intime „nenaturale”, întrucât, potrivit legii indiene, nu este ilegal ca un soț să-și oblige soția să întrețină acte sexuale.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Foto ”Ireal”. Donald Trump și un model au provocat indignare prin aparițiile de la Miami: ”Lumea ciudaților”

Foto E gata, FCSB l-a ratat! Camerele l-au surprins chiar înainte să plece la noua echipă

Marius Șumudică a reacționat, după ce Dan Șucu l-a ales pe Mircea Lucescu

Radu Drăgușin, OUT de la Tottenham? Ce a apărut în presa britanică, după al 6-lea meci uitat pe bancă

Mădălina Ghenea a făcut anunțul, după ce a fost văzută de mai multe ori în compania aceluiași bărbat

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

5 milioane de euro pentru Darius Olaru!

Cu un an înainte să-i expire contractul cu Parma, Valentin Mihăilă a făcut anunțul

Gigi Becali s-a răzgândit și a renunțat la jucătorul de 700.000 de euro. Presa din Africa de Sud a dat verdictul

Jose Mourinho și-a ales echipa unde vrea să revină în antrenorat

Citeşte şi

Mihai Rotaru i-a dat replica lui Gigi Becali

Ofertă din SuperLigă pentru Laurențiu Reghecampf

PEROZO fostă concurentă la Miss Ecuador, amanta unui baron al drogurilor, ucisă la comandă. Cine se află în spatele asasinatului

FILM NOWSuri Cruise, ca un model pe străzile din NYC, în pantaloni scurți, pulover și adidași. Fiica lui Tom Cruise și a lui Katie Holmes urmează să plece la facultate în toamnă

Cine l-a adus pe ”noul Florinel Coman de la FCSB”! Înțelegerea pe care Gigi Becali a avut cu părinții jucătorului citeşte ştirea pe Prosport.ro

Echipa din Cluj transferă un mijlocaș de valoare. Se vor bate la campionat la anul? citeşte ştirea pe ziare.com

Creatura nemaivăzută descoperită într-o peșteră: Are colți ascuțiți ca lamele și solzi puternic crestați pe burtă citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Jessica Biel, răvășitoare la MET Gala, într-o rochie cu un decolteu amplu. Ce a făcut soția lui Justin Timberlake înainte de eveniment

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Jessica Biel, răvășitoare la MET Gala, într-o rochie cu un decolteu amplu. Ce a făcut soția lui Justin Timberlake înainte de eveniment

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

O pisică a reușit să inunde o casă întreagă din curiozitate: „Totul a început când a învățat să deschidă robinetul”