Alex Chipciu, mijlocașul de la CFR Cluj / Foto: Sport Pictures

Transferul lui Alexandru Chipciu rămâne o variantă. Anunțul președintelui din Liga 1: "E adevărat că îl dorim"

articol scris de Digi Sport
24.06.2022, 11:26
  • Liga 2: Gloria Buzău - Unirea Slobozia, marți, 19:00, DGS 1

  • Champions League: PSG - Borussia Dortmund, marți, 22:00, DGS 1

Alexandru Chipciu (33 de ani) este aproape să-și rezilieze contractul cu CFR Cluj și ar putea să ajungă la o formație cu care ardelenii s-au bătut în sezonul trecut în play-off.

Mijlocașul ofensiv este dorit de FC Argeș, care se luptă cu Universitatea Cluj pentru a-l convinge pe fotbalist să semneze.

Jean Vladoiu confirmă interesul lui FC Argeș pentru Alexandru Chipciu

Negocierile au fost confirmate chiar de către președintele piteștenilor, Jean Vlădoiu, care spune că de peste o lună există interes din partea formației sale pentru fostul internațional.

"Discuțiile pe care le-a avut Andrei (n.r. Andrei Prepeliță) cu mine legate de Chipciu cred că depășesc o lună. Ne gândeam la Chipciu, eu am fost șocat să văd că el deja a fost transferat, iar eu cu Andrei încă suntem în discuții. Nu e nimic cert.

E adevărat că îl dorim pe Chipciu, e adevărat că Andrei a vorbit de foarte mult timp, dar nimeni altcineva, cât voi fi eu manager general, cât voi fi eu alături de Andrei și de staff, nu va face niciun transfer la echipa mare.

Indiferent cine va fi adus, probabil vor face transferuri la echipa de juniori. Nimeni altcineva să nu mai iasă în presă să declare că se ocupă de transferuri atâta vreme cât sunt eu aici", a spus Jean Vlădoiu pentru Prosport.

Cristi Balaj face "lobby" pentru transferul lui Alexandru Chipciu la rivala "U" Cluj: "Îi suportăm o parte din salariu"

Mijlocașul câștigă 30.000 de euro lunar, însă nu mai intră în calculele lui Dan Petrescu și pentru sezonul următor. În consecință, oficialii campioanei României încearcă să îi găsească fotbalistului un nou angajament, însă Chipciu nu este dispus să plece din Cluj, asta deoarece are întreaga familie acolo și nu vrea să mai plece departe de casă.

S-a ajuns astfel la varianta Universitatea Cluj, echipă care tocmai a promovat în Liga 1. CFR este dispusă chiar să îi suporte o parte din salariu lui Alexandru Chipciu, iar președintele Cristi Balaj crede că un împrumut la rivala din oraș ar reprezenta cea mai bună soluție în momentul de față.

"A existat o discuție legată de plecarea lui Chipciu la Universitatea Cluj. Discuția nu a fost finalizată. Am văzut și mesajul postat de fanii Universității Cluj, dar mi-e foarte greu să înțeleg. Noi avem o relație de respect reciproc cu cei din conducerea Universității Cluj. Ne-am oferit serviciile pentru a-i sprijini cu anumiți jucători.

Chipciu este cu mult peste ce are U Cluj în acest moment. Este peste media mijlocașilor din Liga 1. El mai are contract pentru încă un an de zile. Noi suntem dispuși să-i suportăm o parte din salariu, sprijinul este real.

Familia lui Chipciu este în Cluj, au casă aici, copiii lui merg la școală aici. E normal că își dorește să rămână în Cluj și să joace în Liga 1. Din discuțiile pe care le-am avut cu el, în primul rând își dorește să joace. Dacă s-ar transfera, ar fi cel mai bun jucător de la 'U' Cluj”a spus Cristi Balaj, potrivit PlaySport.

Alex Chipciu, cel mai bine plătit jucător din Liga 1

CFR Cluj ar putea rămâne, astfel, fără cel mai bine plătit jucător din lot. Alex Chipciu câștigă lunar 30.000 de euro și deține supremația la acest capitol în Liga 1, la egalitate cu Florin Tănase.

La finalul sezonului, fotbalistul cu cel mai mare salariu din România era Runar Sigurjonsson, remunerat lunar cu 38.000 de euro, care s-a despărțit de CFR Cluj.

  • Alexandru Chipciu a ajuns la începutul anului 2020 la CFR Cluj, din postura de fotbalist liber de contract
  • 30 de meciuri și patru goluri a reușit Chipciu în ultimul sezon pentru ardelen

Etichete: cfr cluj , transfer , alexandru chipciu , fc arges , jean vladoiu


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice

Un judecător din India i-a respins plângerea unei femei care a spus că soțul ei a forțat-o să aibă relații intime „nenaturale”, întrucât, potrivit legii indiene, nu este ilegal ca un soț să-și oblige soția să întrețină acte sexuale.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Foto E gata, FCSB l-a ratat! Camerele l-au surprins chiar înainte să plece la noua echipă

Foto ”Ireal”. Donald Trump și un model au provocat indignare prin aparițiile de la Miami: ”Lumea ciudaților”

Marius Șumudică a reacționat, după ce Dan Șucu l-a ales pe Mircea Lucescu

Radu Drăgușin, OUT de la Tottenham? Ce a apărut în presa britanică, după al 6-lea meci uitat pe bancă

Mădălina Ghenea a făcut anunțul, după ce a fost văzută de mai multe ori în compania aceluiași bărbat

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Veste proastă pentru Radu Drăgușin: Tottenham a decis să înceapă negocierile!

Exclusiv Duckadam a dat cărțile pe față, la 38 de ani după ce Steaua a câștigat CCE: ”Am fost aruncat ca o măsea stricată”

”De ce ai rezistat doar 14 luni la Bayern?”. Carlo Ancelotti a dat replica pe loc

News Alert Primele declarații date de Mircea Lucescu la ieșirea de la întâlnirea cu Șucu și Copos

Citeşte şi

Cum poate CFR Cluj să câștige aproape un milion de euro în mai puțin de o lună fără să facă nimic

Dan Petrescu a lămurit situația lui Cristi Manea

PEROZO fostă concurentă la Miss Ecuador, amanta unui baron al drogurilor, ucisă la comandă. Cine se află în spatele asasinatului

FILM NOWSuri Cruise, ca un model pe străzile din NYC, în pantaloni scurți, pulover și adidași. Fiica lui Tom Cruise și a lui Katie Holmes urmează să plece la facultate în toamnă

Cine l-a adus pe ”noul Florinel Coman de la FCSB”! Înțelegerea pe care Gigi Becali a avut cu părinții jucătorului citeşte ştirea pe Prosport.ro

Echipa din Cluj transferă un mijlocaș de valoare. Se vor bate la campionat la anul? citeşte ştirea pe ziare.com

Creatura nemaivăzută descoperită într-o peșteră: Are colți ascuțiți ca lamele și solzi puternic crestați pe burtă citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Jessica Biel, răvășitoare la MET Gala, într-o rochie cu un decolteu amplu. Ce a făcut soția lui Justin Timberlake înainte de eveniment

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Jessica Biel, răvășitoare la MET Gala, într-o rochie cu un decolteu amplu. Ce a făcut soția lui Justin Timberlake înainte de eveniment

Digi World

Un neurochirurg de 83 de ani, triatlonist pasionat, își împărtășește cele 4 principii pentru o viață lungă și sănătoasă. Până la 40 de ani de abia putea urca scările

Digi Animal World

O pisică a reușit să inunde o casă întreagă din curiozitate: „Totul a început când a învățat să deschidă robinetul”