Cascini a marcat cu mâna în Academica Clinceni - FC Botoșani 1-1 / Foto: captură Digi Sport

”Tușierii” din Liga 1, luați la ochi de patronul lui FC Botoșani: ”Au făcut prăpăd! Nu se poate așa ceva”

articol scris de Digi Sport
05.10.2021, 11:04
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

FC Botoșani a rămas în inferioritate numerică și s-a văzut egalată pe finalul jocului cu Academica Clinceni, 1-1, din etapa a 11-a din Liga 1, în urma unei devieri cu mâna a lui Cascini.

După ce Marius Croitoru, antrenorul moldovenilor, a intrat în direct la ”Fotbal Club” imediat după meci și a pus la zid prestația centralului Viorel Fluieran și a brigăzii sale, a venit rândul patronului lui FC Botoșani să-și expună nemulțumirile. Valeriu Iftime consideră că arbitrii asistenți din Liga 1 își arogă prea multe decizii și astfel apar erorile.

Valeriu Iftime ”tună și fulgeră” la adresa arbitrilor asistenți din Liga 1: ”Au făcut prăpăd”

Iftime susține că ”tușierul” Paul Păunescu a greșit când i-a transmis arbitrului de centru să-i acorde al doilea cartonaș galben lui Malcom Edjouma, în minutul 57, și i-a reproșat acestuia că nu a văzut hențul prin care ilfovenii au restabilit egalitatea, 20 de minute mai târziu.

Încă sunt supărat pe greșelile acestea de arbitraj. Nu mai merge așa. Eu nu vreau să mă gândesc că aceste greșeli sunt făcute intenționat, dar trebuie făcut ceva de urgență. La Craiova, la Ovidiu, acum la meciul cu noi, dar și pe la alte partide arbitrii de tușă au făcut prăpăd.

Se bagă peste colegii centrali și îi încurcă cu deciziile pe care le tot semnalează aiurea în cască. Eliminarea jucătorului meu a fost făcută tot la semnalizarea celui de la tușă, iar la faza hențului arbitrul de la tușă a fost iresponsabil și a fugit către centrul terenului cu fanionul în loc să îi semnaleze henț colegului de la centru.

Nu se poate așa ceva. Sunt curios să văd și eu ce se întâmplă cu acești arbitri care greșesc și până când vom mai merge pe această linie. Trebuie adus VAR în România. Dacă mai stăm zece luni o să fie prăpăd”, a declarat Valeriu Iftime, pentru ProSport.

Finanțatorul lui FC Botoșani a amintit și de fazele de la Universitatea Craiova - Sepsi, 1-1, în care ambele goluri ale partidei au fost marcate din ofsaid, și de duelul din 16-imile Cupei României, Farul - Sepsi 0-1, când covăsnenii au învins grație unui gol dintr-un penalty inventat de arbitrul asistent. Faultul se petrecuse evident în afara careului, însă ”tușierul” l-a mutat în interiorul suprafeței de pedeapsă.

VIDEO Golul cu mâna al lui Cascini, din Academica Clinceni - FC Botoșani 1-1

Etichete: valeriu iftime , arbitru asistent , academica clinceni fc botosani , patron fc botosani , paul paunescu , greseli arbitru


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

FCSB revine în Ghencea! ”E semnat contractul cu CSA. Sper să nu se supere MM”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Cristi Chivu, în fața loviturii carierei! Ajax îi propune un contract pe 5 ani

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce a titrat L'Equipe, după înfrângerea PSG-ului cu Borussia Dortmund din semifinalele Champions League

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

Video Cristiano Ronaldo, reușită candidată la golul anului. Comentatorii au fost în delir. ”Dublă” a lui CR7

Citeşte şi

”Promisiunea” făcută de Valeriu Iftime dacă Botoșani se va salva de la retrogradare

Exclusiv ”M-a sunat domnul Șumudică”. Patronul din SuperLiga a dezvăluit totul: ”Eram în pământ”

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Ultrașii lui Dinamo, mesaj la ceas de seară, în fața stadionului, pentru Andrei Nicolescu: „Cu torțe ne mobilizează...” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă