Meciul dintre Universitatea Craiova și CFR Cluj / Foto: Sport Pictures

Video Universitatea Craiova - CFR Cluj 1-0. Oltenii obțin a treia victorie consecutivă sub comanda lui Ivaylo Petev

articol scris de Digi Sport
02.12.2023, 22:48
  • Fotbal: Eibar - Oviedo, miercuri, 22:00, DGS 2

  • MEDIA: Fotbal Club, miercuri, 19:30, DGS 1

Universitatea Craiova a învins-o pe CFR Cluj, pe teren propriu, scor 1-0, în etapa a 18-a a SuperLigii.

Unicul gol al acestei partide a fost marcat de Elvir Koljic (minutul 90). 

Cele mai tari faze video şi desfăşurarea evenimentelor pot fi văzute AICI

Universitatea Craiova - CFR Cluj 1-0

În primul act, Universitatea Craiova și-a creat prima ocazie în acest meci în minutul 27, când Alexandru Mitriță (28 de ani) a executat o lovitură liberă din apropierea careului advers și a trimis mingea pe poarta lui Răzvan Sava (21 de ani), însă goalkeeperul ardelenilor a respins balonul peste transversală.

Ulterior, în minutul 30, Ciprian Deac (31 de ani) a trimis mingea pe spațiul porții Universității Craiova dintr-o lovitură liberă, dar Laurențiu Popescum (26 de ani) a respins balonul în corner. 

În prelungirile primei reprize, în minutul 45+1, oaspeții și-au mai creat o ocazie importantă de a înscrie prin Panagiotis Tachtsidis (32 de ani), care a șutat puternic de la aproximativ 30 de metri, însă mingea s-a dus în bara transversală. 

În actul secund, în minutul 65, același Tachtsidis a lovit bara transversală, după ce a șutat puternic din interiorul careului. 

În cele din urmă, oltenii au dat lovitura pe final prin Elvir Koljic (28 de ani), care a șutat puternic din mijlocul careului, pe jos, și a trimis mingea în poarta lui Sava. 

În urma acestui rezultat, Universitatea Criaova se află pe locul al 3-lea în SuperLigă, cu 32 de puncte acumulate după 18 meciuri. De cealaltă parte, CFR Cluj ocupă poziția a 2-a a ierarhiei, cu 32 de puncte obținute după 18 runde (ardelenii au un golaveraj mai bun ca al oltenilor). 

În turul sezonului regulat, CFR Cluj și Universitatea Craiova au remizat, scor 1-1.

Ce a spus Ivaylo Petev despre meciul cu CFR Cluj

Sperăm să avem o prezență bună și să câștigăm, împotriva noastră o să fie o echipă foarte bună cu jucători cu experiențe. Știm că nu o să fie ușor, trebuie să muncim și să dăm totul de la noi ca să câștigăm mâine cu susținerea suporterilor noștri.

Dacă o să fie închis sau deschis nu știm, nu o să fugim de ceea ce o să fie și ce vrem. Trebuie să căutăm o viziune mai bună față de meciul anterior. Am mare încredere în jucători și sunt siguri că toți care vor participa la meci vor da maxim.

Trebuie să ne folosim de noi, echipa noastră este cea mai importantă și trebuie să facem totul posibil pentru a fi bine. Când vrei să ai succes mereu este presiune și niciodată nu este ușor, dacă nu poți să joci sub presiune atunci nu este bine.

Fiecare echipă vrea să câștige pentru că așa este normal, important este să fim liniștiți și să căutăm ceea ce ne dorim. Scopul nostru este să câștigăm mâine, iar la următoarele ne mai gândim. Nu îmi plac calculele acestea, împart toate meciuri și joc meci după meci.

Scopul este să arătăm mai bine și să câștigăm cele trei puncte. Ștefan Vlădoiu a avut probleme în meciul anterior, acum este totul cum trebuie. Ceea ce se dorește de la noi în fiecare zi o facem și acel lucru este să muncim. Fiecare victorie dă stimă de sine, dă încredere, iar noi trebuie să stăm cu picioarele pe pământ.

Nu aș vrea să comentez decizia lor. Pot să joace și cu patru sau cinci fundași, totul depinde de noi. Jucătorii pe care îi avem nu au atins potențialul maxim. Repriza a doua nu a fost rea indiferent de condițiile grele, dar acest fapt este terminat și trebuie să ne concentrăm pe ce urmează mâine”, a transmis antrenorul celor de la Universitatea Craiova, la conferința de presă.

Ce a transmis Andrea Mandorlini înaintea meciului cu Universitatea Craiova

Nu cred că se pot face calcule în fotbal. Trebuie să jucăm fiecare partidă în parte. Ne gândim la prima și mai apoi la Rapid și la FCSB. Nu putem face calcule.
Trebuie să avem noroc să nu fie accidentări.

I-am recuperat pe Camora și Krasniqi, alți jucători încă se recuperează. Eu voi da oportunitatea tuturor. Nu pot juca aceiași jucători în toate aceste trei partide și voi încerca să evaluez bine și să ofer oportunitatea de a juca tuturor. Toți trebuie să fie pregătiți. Aceasta este mentalitatea unui club mare”, a spus Andrea Mandorlini, la conferința de presă.

Etichete: andrea mandorlini , mihaita plesan , ivaylo petev , universitatea craiova-cfr cluj , clasament superliga , etapa 18 superliga


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Ultimele ore din viața unui condamnat la moarte. David susține de peste un deceniu că este nevinovat și a primit o ultimă lovitură

Un bărbat din Missouri, SUA, care urmează să fie executat marți pentru uciderea fostei iubite își susține și pe ultima sută de metri nevinovăția. „Nu poți arăta remușcări pentru ceva ce nu ai făcut”, a spus el pentru presa locală.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

După răsturnări spectaculoase de situație, au fost anunțate rezultatele finale ale alegerilor. Ropote de aplauze în sală

Exclusiv Louis Munteanu ar fi ales între Rapid și FCSB! ”Un jucător care vrea un anumit confort”

"Băi, Hagi, băi! Ăsta e caracter?" Scene regretabile la sosirea "Tricolorilor" la hotelul din Germania

Exclus din lotul pentru EURO 2024, a plecat în vacanță și a transmis un singur cuvânt

A câștigat alegerile ”la mustață” și vrea să construiască un ”mini Old Trafford”: ”O bijuterie”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv ”50 de zile de la ultimul meci jucat de Alibec”. Reacția lui Ilie Dumitrescu și comparația cu Drăgușin

Video Cristiano Ronaldo is ”on fire”: ”dublă” de excepție în tricoul Portugaliei! Tot stadionul i-a scandat numele

Foto Alex Băluță și-a arătat pătrățelele și a iscat comentarii. ”Am promis”

Exclusiv Florin Prunea, mesaj pentru Dan Șucu: ”Dacă aș fi la Rapid, aș face tot ce ține de mine să-l iau!”

Citeşte şi

Andrea Mandorlini nu a uitat de conflictul cu Ciprian Deac: ”E fericit, iar echipa a luat patru goluri în Cupă”

Andrea Mandorlini nu-l iartă pe Neluțu Varga și ironizează numirea lui Adrian Mutu la CFR Cluj. ”S-a vrut un șoc”

PEROZAdrian Mutu, reuniune cu toți cei 4 copii. Adriana a împlinit 18 ani, Maya îi seamănă perfect, Mario și Tiago, parteneri de distracție

FILM NOWSalma Hayek, joacă în costum de baie, printre valuri. Nici doborâtă de marea agitată nu-și pierde farmecul: "Vreau să fiu eu valul"

Transferul cu care Dan Petrescu vrea să dea lovitura de titlu! Vândut de Gică Hagi în Franța, acum țintă pentru CFR Cluj citeşte ştirea pe Prosport.ro

Noul Nadal, câștigător al Roland Garros, nu se dopează dar folosește metode tradiționale! Sticluțele speciale conțineau "oțet de murături" citeşte ştirea pe ziare.com

Permis de conducere reînnoit în fiecare an și alte modificări. Se schimbă Codul Rutier pentru șoferii spanioli citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Sabrina Carpenter, noua senzație a muzicii pop, într-o rochie minusculă pe scenă. Blonda de 1.51 m înălțime arată ca o păpușă

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Sabrina Carpenter, noua senzație a muzicii pop, într-o rochie minusculă pe scenă. Blonda de 1.51 m înălțime arată ca o păpușă

Digi World

Cât detergent se pune în mașina de spălat. Mulți irosesc detergentul lichid

Digi Animal World

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”