Meciul dintre UTA Arad și FCU Craiova / Foto: Captură Digi Sport

Video UTA Arad - FCU Craiova 3-2. Formația lui Mircea Rednic a urcat pe loc de play-off

articol scris de Digi Sport
02.03.2024, 16:01
  • La Liga: Real Madrid - Alaves, marți, 22:30, DGS 2

  • Premier League: Tottenham - Manchester City, marți, 22:00, DGS 1

UTA Arad a învins-o pe FCU Craiova, scor 3-2, în etapa cu numărul 29  SuperLigă.

UTA - FCU Craiova 3-2

În urma acestui rezultat, UTA Arad a urcat pe locul șase în clasament, cu 40 de puncte, ultimul de play-off. De cealaltă parte, FCU Craiova rămâne pe poziția a 13-a, cu 31 de puncte.

Cele mai tari faze video şi desfăşurarea evenimentelor pot fi văzute AICI

UTA Arad a început tare meciul de pe teren propriu cu FCU Craiova cu două ocazii în primele opt minute. Joao Pedro a deschis scorul în minutul 13, dar arădenii au fost egalați la scurt timp.

Bauza a trimis mingea cu capul în poartă, în minutul 21. Claudiu Micovschi a reușit să o ducă din nou pe ”Bătrâna Doamnă” în avantaj. Golul său a avut nevoie de validarea VAR. FCU Craiova a reușit să egaleze, din nou, dar de această dată prin Andrei Dragu.

Cele două formații au intrat la cabine la egalitate. UTA Arad a trecut din nou în avantaj în repriza secundă. Elevii lui Mircea Rednic au primit penalty, iar Fabry a transformat fără probleme lovitura de la punctul cu var.

VIDEO Rezumat UTA - FCU Craiova 3-2


Este adevărat că U Cluj, Sepsi și Hermannstadt urmează să joace, dar este clar că echipa ar păstra șanse la prima zonă a clasamentului înaintea ultimei runde, cu Dinamo, de săptămâna viitoare.

Oltenii se află din nou în căutarea unui antrenor principal după ce și Giovanni Costantino a fost demis la finalul meciului cu Poli Iași, scor 1-1. A1 pe bancă la meciul de la Arad va fi Valentin David, unul dintre antrenorii secunzi ai echipei.

Fostul portar este al cincilea nume care va coordona echipe de pe bancă la un meci oficial, după Florin Drăgan, Nicolae Dică, din nou Florin Dărgan, Paul Răducan și Giovanni Costantino.

  • UTA și FCU Craiova s-au întâlnit în SuperLigă de 7 ori, iar duelul este condus de arădeni, care au trei victorii. Oltenii au câștigat o dată, în timp ce restul de 3 partide s-au încheiat nedecis.

Înfrângerea suferită de Voluntari cu FCSB, scor 1-2, le-ar permite oltenilor să sară peste ultimul loc de baraj, dacă ar lua toate punctele. Ar fi un rezultat de aur, mai ales că Poli Iași a jucat deja, 0-0 cu Dinamo.

  • Abonații RCS-RDS mai pot viziona partida pe Aplicația Digi Sport și pe siteul digisport.ro, pe teritoriul României

Marius Croitoru bătuse palma cu Adrian Mititelu, dar colaborarea a picat

Antrenorul Marius Croitoru își dăduse acordul să revină la Craiova, deși despărțirea în sezonul trecut, a fost una cu destule cuvinte grele. 

Numai că acordul verbal nu a mai fost pus și pe hârtie după ce Școala de Antrenori de la FRF nu a fost de acord să-i acorde lui Croitoru drepturi depline ca antrenor al echipei, doar pe baza cursurile pentru Licența Pro pe care le urmează în Republica Moldova.

Etichete: meciuri superliga , antrenor fcu craiova , video uta fcu craiova


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
BBC: „Nu a fost un eșec. A fost trădare!” Un comandant ucrainean povestește cum rușii au invadat Harkovul trecând granița nestingheriți

În ultimele zile, forțele ruse au ocupat în jur de 100 de kilometri de teritoriu ucrainean din regiunea Harkov; în estul Ucrainei, Rusiei i-a luat luni de zile ca să obțină aceleași rezultate, relatează BBC. „Nu a fost nicio primă linie de apărare. Rușii au intrat pur și simplu”, a spus un comandant din trupele speciale care au eliberat teritorii vaste în timpul ofensivei surpriză a armatei ucrainene din toamna anului 2022.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Anamaria Prodan, toate detaliile despre nunta cu Gavril. Cine va cânta și unde se va organiza

Exclusiv ”Cu mine vorbești cu 'domnul Rotaru', Iliuță!”. Mihai Rotaru, reacție arogantă la adresa lui Ilie Dumitrescu

E gata: primul transfer al FCSB-ului! Ce salariu va primi jucătorul

Video Ce nu s-a văzut la TV! Gigi Becali și-a aruncat telefonul în direct și la scurt timp a rămas fără șapca de 450 € | VIRAL

Cristi Tănase nu a stat pe gânduri, după ce soția a obținut ordin de restricție împotriva sa pentru 12 luni

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Veste uriașă pentru Radu Drăgușin: Postecoglou l-a băgat titular cu Manchester City!

Ciprian Marica a răbufnit, după Farul - Universitatea Craiova 3-3: ”Nu au calitatea necesară”

Foto O roșcată de 20 de ani a furat privirile unui stadion întreg, după ce a coborât pe teren la noul iubit!

News Alert E oficial: Simona Halep nu va juca la Roland Garros!

Citeşte şi

Antrenorul care a pregătit în acest sezon ambele echipe retrogradate, ”săgeți” către FCU Craiova: ”Am transmis”

Adrian Mititelu a ales antrenorul cu care vrea să readucă FCU Craiova în SuperLigă

PEROZO fostă spioană rusă, despre strategiile neortodoxe adoptate pentru a-și manipula țintele: "Mi-am sacrificat corpul pentru misiuni"

FILM NOWCameron Diaz și Keanu Reeves, din nou împreună într-un film, după 28 de ani. Cum au fost surprinși pe platourile de la „Outcome”, pelicula regizată de Jonah Hill

Reacția lui U Cluj despre transferul lui Alex Chipciu la FCSB! Marele vis al căpitanului: ”Cred că are o șansă reală” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Cea mai proastă veste pentru Simona Halep. Ce s-a decis la Roland-Garros citeşte ştirea pe ziare.com

Adevărul despre aflarea locației unui contact din WhatsApp, fără să știe citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Bebe Rexha, într-o zi obișnuită, fără machiaj de scenă. A ieșit la plimbare cu simpaticul ei cățel, pe străzile din Los Angeles

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Bebe Rexha, într-o zi obișnuită, fără machiaj de scenă. A ieșit la plimbare cu simpaticul ei cățel, pe străzile din Los Angeles

Digi World

Misterul locului în care a fost pictată Mona Lisa a fost rezolvat. Indiciile care au dus la poziționarea exactă a capodoperei lui Da Vinci

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”