Meciul dintre UTA Arad și FC Voluntari / Foto: Captură Digi Sport

Video UTA - Voluntari 4-3. Meci total ”nebun”! Răsturnări de situație și goluri în prelungiri

articol scris de Digi Sport
18.03.2024, 19:25
  • Premier League: Tottenham - Burnley, sâmbătă, 17:00, DGS 1

  • SuperLiga: FCSB - CFR Cluj, sâmbătă, 20:00, DGS 1

UTA și Voluntari s-au întâlnit în penultimul meci al rundei cu nr 1 din play-off și play-out, în SuperLigă.

UTA - Voluntari 4-3

În urma acestui rezultat, UTA Arad a urcat pe locul 9 în clasament, cu 23 de puncte, la egalitate cu FC Hermannstadt. De cealaltă parte, FC Voluntari se află pe penultima poziție din SuperLigă, cu 14 puncte.

Cele mai tari faze video şi desfăşurarea evenimentelor pot fi văzute AICI

FC Voluntari a avut cele mai mari ocazii în debutul meciului, iar în cele din urmă Adam Nemec a deschis scorul cu o lovitură de cap în urma unui corner, minutul 28.

UTA Arad a egalat prin Machado cu un șut superb din marginea careului, minutul 38. În cele din urmă, ilfovenii au intrat în avantaj la cabine, după ce Armaș a punctat pentru 2-1 în primul minut de prelungire.

Omondi a adus egalarea pentru UTA cu o lovitură de cap, iar Alexandru Tudorie și-a dus echipa în avantaj cu 10 minute înainte de finalul timpului regulamentar.

În cele din urmă, Merlo a marcat pentru 3-3, în minutul 90+2. Machado a reușit o ”dublă” pentru echipa sa și le-a adus cele trei puncte arădenilor.

VIDEO Rezumat UTA Arad - FC Voluntari 4-3


După meciuri, au apărut multe discuții, inclusiv că Rednic ar fi preferat să o ajute pe Dinamo pentru că oricum UTA nu are licență de cupe europene, dar varianta a fost negată vehement antrenorul celor de la Arad.

  • Abonații RCS-RDS mai pot viziona partida pe Aplicația Digi Sport și pe siteul digisport.ro, pe teritoriul României

Pe mine partea sportivă mă interesează! Eu am vrut toată viața să fac performanță. Am luat-o de la Hunedoara, am ajuns la Dinamo, la echipa națională, apoi în străinătate. La toate echipele m-am dus să fac performanță! E și vina mea că am ales echipe care se băteau pentru a se salva de la retrogradare. Poate aici e și vina mea. Dar nu regret nimic!

Apoi financiar. Am un salariu sub al celor doi antrenor care au fost la voi (n.r. la UTA) în trecut. Comparați performanțele! Aveam în contract că mi se mărește salariul dacă intru în play-off. Aveam un bonus de 20.000 de euro. Se dublau și primele! Eu nu mi-aș fi dorit să fiu în play-off? Apar tot felul de probleme acum!”, a spus Mircea Rednic.

UTA nu a pierdut niciun meci pe teren propriu în 2024, dar echipa vizitatoare se prezintă la meci cu un antrenor nou, Florin Pârvu, și de pe o poziție care le dă fiori ilfovenilor. Rămîne de văzut dacă această teamă a retrogradării îi va mobiliza pe jucători, sau, din contră le va turna plumb în ghete.

Voluntari nu a mai câştigat de 12 meciuri în SuperLigă, de la acel 2-1 în Giuleşti cu Rapid, pe vremea lui Ilie Poenaru, iar succesorul său la Voluntari, Nicolae Dică, şi-a încheiat mandatul cu trei egaluri şi patru înfrângeri!

Cele două echipe s-au confruntat de trei ori în acest sezon, 0-0 în tur la Arad şi 1-0 pentru UTA la Voluntari, în retur, şi o dată Cupa României, scor 0-0 la Oradea.

Clasament play-out SuperLigă, 2023-2024

Clasament play-out SuperLigă / Foto: Captură digisport.ro

Etichete: mircea rednic , video uta voluntari , florin parvu , meciuri play out superliga


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un șofer a primit o amendă de 6600 de lei și a rămas fără permis 10 luni pentru haosul provocat în trafic fugind de poliție

Un şofer care a fost depistat de aparatul radar circulând cu aproape 140 de kilometri pe oră şi care nu a oprit la semnalul poliţiştilor a fost oprit în urma unei urmăriri în trafic.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Video Ianis Hagi a jucat cu locul 2 din Spania, după 5 meciuri la rând pe bancă, și a fost decisiv! Nota primită

Gigi Becali, bun de plată? Cum poate ajunge să plătească o avere pentru Siyabonga Ngezana

Oficial OUT de la Bayern! Vândut la doar două zile după eliminarea din Champions League

Video Viral instant! Ce a pățit Andreea Bălan la un concert: ”Dezastru!”. Reacția artistei, ”de milioane”

Pică recordul! Nebunie pe piața transferurilor: clauza de 127.000.000€, gata să fie achitată!

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

”Cel mai slab jucător din istoria lui FC Botoșani” poate deveni campion la finalul lunii

Alexandru Cicâldău, OUT de la Galatasaray! Ce variante are jucătorul român

Talismanul suprem din fotbal: cu el pe teren, echipa sa n-a mai pierdut de 72 de meciuri încoace!

Presa franceză: "Vestiarul lui Real Madrid nu vrea să audă de Kylian Mbappe"

Citeşte şi

Mircea Rednic a ”tunat” la conferința de presă! Ce a spus despre Șumudică și Gâlcă

Exclusiv Mesajul lui Ionuț Lupescu pentru jucătorii lui Dinamo, înaintea meciului crucial cu UTA Arad

PEROZFiica lui Ion Țiriac, vacanță în Namibia cu nepotul cel mare, Alexander. Distracție la proprietatea de milioane a fostului tenismen

FILM NOWAnne Hathaway, superbă în roșu, într-o rochie fără bretele, cu crăpătură lungă pe picior. E trecută de 40 de ani, dar e neschimbată de două decenii

Variantă neverosimilă pentru Rapid! Dan Șucu încearcă să îl aducă pe fostul manager de la West Ham și Newcastle citeşte ştirea pe Prosport.ro

Fabulos: cum s-a prezentat Djokovic la antrenament după incidentul de ieri VIDEO citeşte ştirea pe ziare.com

Până la 10 ani fără permis și, în situații extreme, închisoare pe viață. Singurele măsuri care ar putea face ordine printre șoferii români citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Are 53 de ani, dar ar putea fi confundată cu o tânără de 30. Loredana Groza, zeiță într-o fustă scurtă și corset: „Cea mai frumoasă!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Are 53 de ani, dar ar putea fi confundată cu o tânără de 30. Loredana Groza, zeiță într-o fustă scurtă și corset: „Cea mai frumoasă!”

Digi World

Alimentele pe care ar trebui să le eviți pentru a reduce riscul de a dezvolta cancer

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”