Gica Hagi in meciul de fotbal dintre FC Viitorul si Dinamo

Video Hagi, surprins de jocul echipei sale. Cum l-a readus pe Iancu și cine a fost jucătorul meciului

16.07.2019, 00:02
  • SuperLiga: FCU Craiova - ”U” Cluj, sâmbătă, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: FCSB - Farul, sâmbătă, 20:30, DGS 1

Viitorul - Dinamo 5-0. Echipa lui Gică Hagi a făcut instrucție cu formația antrenată de Eugen Neagoe. ”Regele” a știut cum să-și motiveze jucătorii după câștigarea Supercupei, iar după numai 9 minute Viitorul a deschis scorul prin Iancu. Celelalte reușite au fost în repriza secundă, două până în minutul 67, când a fost întrerupt meciul pentru 20 de minute, deoarece fanii au intrat pe teren, iar alte două imediat după reluare.

La finalul jocului, Hagi s-a declarat surprins de jocul elevilor săi și a dezvăluit tactica pe care a folosit-o în meciul cu Dinamo. ”Regele” este încântat de formația sa și consideră că ”echipa are omogenitate”.

"Partea frumoasă e faptul că stadionul a fost plin. În acest an, publicul a venit cu noi. Am jucat un fotbal bun, m-au surprins total băieţii. S-a văzut după 1-0 că Dinamo e foarte bună, dar i-am pus în dificultare. Am ştiut să îi atacăm pe flancuri, am făcut un meci foarte bun pe benzi.

Îmi era teamă. Echipa mi-a arătat cu CFR-ul că arată bine, dar nu mă aşteptam la un asemenea joc. Am fost surprins. Cred că Viitorul are omogenitate şi arată asta pe teren. Încercăm să facem lucruri frumoase", a declarat Hagi, la finalul jocului cu Dinamo.

Obiectivul lui Gică Hagi: Europa League

Hagi a spus stop transferurilor, cel puțin până la meciul din turul doi preliminar din Europa League. Viitorul va juca cu echipa pregătită de Loți Boloni.

"Bradley cred că a fost cel mai bun de pe teren. Deocamdată ne gândim la cupele europene, încercăm să facem o surpriză mare cu Antwerp. Nu mai pleacă nimeni până atunci. Aş vrea să joc cele două meciuri cu lotul pe care îl am", a mai spus Hagi.

Gică Hagi l-a lăudat pe Iancu

”Regele” a fost încântat și de jocul lui Gabi Iancu. Atacantul a reușit o dublă, iar Hagi a dezvăluit cum a reușit să-l readucă la Viitorul.

"Nu îi fac nimic lui Iancu. L-am văzut la Călăraşi, am văzut cum arată fizic şi nu am avut vreun dubiu cu el. Am fost inteligent, am pus pe cine trebuie să vorbească cu el. Fotbalul nu se uită niciodată, acum e pregătit fizic, o să arate din ce în ce mai bine", susține Hagi.

După prima etapă, echipa lui Gică Hagi este lider în Liga 1, urmată de FCSB și Craiova, care s-au impus cu 4-3, respectiv 3-2, în fața celor de la Hermannstadt și Clinceni.

VIDEO cu rezumatul meciului

Etichete: hagi , gica hagi , hagi viitorul , viitorul dinamo , planuri hagi


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o sumă mare în cont și i-au furat 140.000 €

Doi funcţionari bancari sunt urmăriţi penal de procurori, după ce ar fi sustras din contul unei persoane în vârstă de 64 de ani aproximativ 140.000 de euro, a precizat într-un comunicat Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Fanii sunt în delir! A semnat și revine la Barcelona, după ce Xavi a decis să nu mai plece

Dennis Man, OUT din lotul Parmei. Ce se întâmplă cu internaționalul român în Italia

Foto Dinamo ar urma să-și schimbe sigla din sezonul viitor! Cum arată noua emblemă

A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”

Video Jucătorul CFR-ului l-a făcut ”praf” pe Adrian Mutu, după victoria cu Universitatea Craiova: ”Nu are caracter”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

S-a aflat de ce Parma l-a exclus din lot pe Dennis Man! Anunțul făcut în Italia

Jucătorul ”cu mai multe goluri decât minute jucate” l-a convins pe Carlo Ancelotti: rămâne la Real Madrid

Xavi a luat decizia în mai puțin de 24 de ore, după ce Barcelona l-a pus să-și dea afară propriul frate

Video Exclusiv Ilie Dumitrescu, mesaj în miez de noapte pentru David Miculescu. ”Îi recomand asta. Dacă se uită la emisiune”

Citeşte şi

FCSB - Farul Live Video, 20:30, Digi Sport 1 | Roș-albaștrii pot câștiga titlul după 9 ani. Absențe importante

MM Stoica, mesaj cu mai puțin de 24 de ore înainte de FCSB - Farul: ”Să punem punct”

PEROZPlină de viață și cu zâmbetul ei inconfundabil, Meg Ryan a fermecat publicul din Barcelona. Actrița, spectaculoasă într-o rochie șic

FILM NOWLogodnica lui Jason Statham, imagini în costum de baie la câteva zile dupa ce a împlinit 37 de ani. „Ești magnifică!”

Detalii despre ultimul acționar de la Farul Constanța: ”S-ar bate financiar de la egal la egal cu Gigi Becali!” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Adversară de speriat pentru Jaqueline Cristian la Madrid: "Danimal" spulberă tot în ultima vreme citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Anna Lesko și-a arătat picioarele superbe într-o rochie extrem de scurtă, dar a furat toate privirile cu un detaliu inedit

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Anna Lesko și-a arătat picioarele superbe într-o rochie extrem de scurtă, dar a furat toate privirile cu un detaliu inedit

Digi World

Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii

Digi Animal World

Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”