Lionel Messi, la prezentarea oficială la PSG / Foto: Profimedia

Messi, nerăbdător să evolueze în tricoul lui PSG! Ce le-a cerut parizienilor

articol scris de Digi Sport
11.08.2021, 23:14
  • SuperLiga: Petrolul - Botoșani, luni, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - Universitatea Craiova, luni, 20:30, DGS 1

Lionel Messi este nerăbdător să înceapă noua aventură la PSG și ar fi cerut să fie introdus în partida cu Strasbourg din debutul noului sezon din Ligue 1, solicitate de care Mauricio Pochettino, tehnicianul parizienilor, nu ar fi încântat.

Partida dintre PSG și Strasbourg va putea fi urmărită sâmbătă, de la 22:00, ÎN DIRECT, pe Digi Sport 3.

Messi, nerăbdător să evolueze în tricoul celor de la PSG

Messi nu a avut parte de o perioadă de pregătire înainte de startul sezonului, iar, de când a câștigat finala Copa America alături de Argentina în duelul cu Brazilia, scor 1-0, sextuplul câștigător al Balonului de Aur nu a mai evoluat.

Pentru Messi a urmat apoi o binemeritată vacanță. Întors la Barcelona, Messi nu s-a putut antrena alături de Barcelona pentru că înțelegerea dintre cele două părți expirase. După ce a aflat că nu mai poate fi jucătorul catalanilor, Messi a mers direct la Paris unde a semnat cu PSG.

Lionel Messi este nerăbdător să evolueze în echipamentul parizienilor și, potrivit RMC, citați de Get Football News France, superstarul argentinian le-ar fi cerut celor de la PSG să facă parte din lotul echipei pentru duelul cu Strasbourg din Ligue 1.

Cu toate acestea, staff-ul tehnic al parizienilor ar prefera ca Messi să mai aștepte până să fie introdus pe teren pentru a avea timp să revină într-o formă optimă și să se adapteze la noua sa echipă.

În presa din Franța se speculează că acest lucru ar fi doar o strategie de marketing din partea parizienilor pentru a acumula și mai mult capital de imagine. Cei de la RMC spun că cei de la PSG vor să sublinieze că Messi este fericit și dornic să evolueze pentru echipa din capitala Franței și nu este trist după despărțirea de Barcelona.

Messi, prezentat oficial la PSG

Lionel Messi (34 de ani) a fost prezentat oficial la PSG, într-o conferință de presă care a avut loc la stadionul Parc des Princes.

Starul argentinian, care a semnat un contract pe doi ani, cu opțiune de prelungire pe încă unul, a oferit primele declarații în calitate de jucător al celor de la PSG.

"Sunt foarte fericit acum. Despărțirea mea de Barcelona a fost un moment greu pentru mine. Am petrecut foarte mulți ani acolo, această schimbare a fost dificilă, dar fericirea pe care o simt aici este enormă. Vreau ca această conferință să se termine repede, ca să pot să încep să mă antrenez. Mulțumesc clubului PSG și tuturor celor de aici.

Din momentul în care Barcelona a dat comunicatul oficial al despărțirii, totul a fost ușor pentru mine și totul s-a petrecut foarte rapid. Am aceeași dorință de a continua să câștig, am venit la un club extrem de ambițios. Știu ce antrenor și ce echipă avem și suntem gata să ne luptăm pentru tot ce se poate câștiga. Pentru asta am venit aici. Le mulțumesc fanilor, care mi-au făcut o primire nebună încă din prima clipă", a declarat Lionel Messi.

Etichete: ligue 1 , psg , lionel messi , strasbourg


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Prinţul Paul al României a fost prins de poliţişti într-un resort din Malta. România va cere extrădarea acestuia

Prinţul Paul Phillipe al României, unul dintre fugarii celebri de la noi în țară, a fost prins în Malta. Potrivit surselor, era într-un resort, în vacanță, de unde ar fi fost ridicat de polițiști. Era fugit de aproape patru ani din România, unde este condamnat la 3 ani și 4 luni de închisoare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Cum a reacționat Ilie Dumitrescu după ce a aflat cine l-a umplut de sânge pe Mihai Stoica

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul

Video FCSB este noua campioană a României! Titlul, asigurat matematic după 2-1 cu Farul

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

”Am avut un secret!”. MM Stoica a dezvăluit totul, după ce FCSB a câștigat titlul

Xabi Alonso vrea să aducă la Bayer Leverkusen unul dintre cei mai vechi jucători ai lui Real Madrid

Au luat titlul cu FCSB și acum urmează să semneze contractele + Cine va pleca de la campioană

Exclusiv Helmut Duckadam s-a convins: capitolul la care a excelat FCSB, noua campioană a României

Citeşte şi

Paris Saint-Germain a câștigat Ligue 1! Ultimul titlu pentru Kylian Mbappe în Franța

Ladislau Boloni trăiește ”periculos” în Ligue 1. Pe ce loc se află Metz, după înfrângerea cu Lille

PEROZAmal Clooney, într-o rochie mini de peste 20.000 de dolari. Avocata și-a arătat picioarele perfecte la o cină în New York

FILM NOWCum arată Tia Carrere la peste 20 de ani de la serialul "Vânătoarea de comori". Într-o rochie scurtă și decoltată, la 57 de ani, actrița pare că a făcut un pact cu timpul

Gigi Becali a anunțat primul transfer al verii pentru Champions League! Semnează cu FCSB: ”Am vorbit cu el” citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”