Messi, Neymar și Suarez au format o tripletă de temut în atacul Barcelonei

"Mi-e dor de Messi și Suarez". Neymar, nostalgic după vremurile în care juca la Barcelona

12.05.2018, 18:06
  • Liga 2: Gloria Buzău - Unirea Slobozia, marți, 19:00, DGS 1

  • Champions League: PSG - Borussia Dortmund, marți, 22:00, DGS 1

Neymar duce dorul vremurilor în care făcea furori la Barcelona, alături de Messi și Suarez. Brazilianul de la PSG și-a amintit despre relația pe care o avea cu cei doi și recunoaște că îi este dor să mai fie pe Camp Nou, alături de Messi și Suarez.

Tripleta sud-americană din ofensiva catalanilor a format un atac de temut sub comanda lui Luis Enrique, care a dus Barca spre prima triplă de când cei trei au jucat pentru prima dată împreună, în sezonul 2014-2015. A urmat apoi Campionatul Mondial al Cluburilor, pe care catalanii și l-au adjudecat, dubla campionat-Cupa Spaniei în sezonul 2015-2016 și apoi din nou Cupa Spaniei un an mai târziu, înainte ca Neymar să ajungă la PSG pentru 222 de milioane de euro, devenind cel mai scump jucător al planetei. De numele brazilianului s-au legat apoi din ce în ce mai multe zvonuri care l-au dat ca și transferat la rivala Barcelonei, Real Madrid.

Starul brazilian de 26 de ani spune că duce lipsa momentelor magice petrecute împreună cu prietenii săi Messi și Suarez în atacul Barcelonei, spunând că se amuzau unul pe seama altuia chiar și în timpul meciurilor, când unul dintre ei făcea vreo greșeală.

"Mă înțelegeam bine cu Messi, iar apoi a venit Suarez. El a fost cireașa de pe tort. A fost minunat pentru noi trei, pentru echipă", s-a confesat Neymar marelui Zico, într-un interviu pentru canalul de youtube al fostului star "carioca".

"Eu și cu Messi eram apropiați de Suarez. Am devenit inseparabili. Ne înțelegem foarte bine și știam ce aveam de făcut. În timpul antrenamentelor, Messi și cu mine ne distram cu mingea. Suarez se lua de noi, iar eu mă supăram pe el. În timpul unul meci, am avut o fază în care am trecut de fundași și am pasat. Messi a făcut același lucru. Suarez a încercat și el, dar am început să râdem. Eram atât de apropiați încât ne ironizam reciproc atunci când unul din noi nu făcea ceva cum trebuie. El ne spunea că încerca să ajungă la nivelul nostru", a spus brazilianul, amuzat.

"Am avut o relație minunată de prietenie. Ce îmi lipsește când vine vorba de Barcelona e să joc cu Messi și Suarez. Eram fericiți, eram prieteni", susține Neymar.

Neymar a format un "parteriat" similar și la PSG, alături de Cavani și Mbappe, câștigând tot ce se putea în primul său sezon al său în Franța.

Atacantul brazilian nu a uitat nici de colegul său de la PSG, Mbappe. Brazilianul susține că francezul îi spune mereu la antrenamente că Franța va învinge Brazilia la Campionatul Mondial.

"I-am spus deja lui Casemiro să-l ia mai tare pe Mbappe la Cupa Mondială. E cel mai bun la vârsta lui", a încheiat Neymar.

222 de milioane de euro a plătit PSG pentru Neymar
180 de milioane de euro e cota brazilianului conform transfermarkt.de
30 de meciuri a jucat Neymar la PSG
28 de goluri a marcat brazilianul pentru campioana Franței
19 pase decisive a oferit Neymar la PSG

Etichete: messi , psg , neymar , suarez , transfer neymar , barcelona neymar , neymar psg , pret neymar , neymar suarez messi


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice

Un judecător din India i-a respins plângerea unei femei care a spus că soțul ei a forțat-o să aibă relații intime „nenaturale”, întrucât, potrivit legii indiene, nu este ilegal ca un soț să-și oblige soția să întrețină acte sexuale.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Foto ”Ireal”. Donald Trump și un model au provocat indignare prin aparițiile de la Miami: ”Lumea ciudaților”

Foto E gata, FCSB l-a ratat! Camerele l-au surprins chiar înainte să plece la noua echipă

Marius Șumudică a reacționat, după ce Dan Șucu l-a ales pe Mircea Lucescu

Radu Drăgușin, OUT de la Tottenham? Ce a apărut în presa britanică, după al 6-lea meci uitat pe bancă

Dorit de FCSB, Rafa Mujica a ales și urmează să semneze: transfer de 10 milioane de euro și salariu uriaș

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce a spus Dan Șucu, după ce a fost întrebat despre întâlnirea decisivă cu Mircea Lucescu și cu George Copos

Foto De la trotinetă, la un bolid de 200.000 de euro. David Popovici, proprietarul unei mașini ”feroce”

Cum arată echipa etapei a 8-a din play-off-ul și play-out-ul SuperLigii + Antrenorul rundei

Andrea Compagno, atac la adresa lui MM Stoica: ”Nu știu cine este acest personaj. Mi-a părut puțin ciudat”

Citeşte şi

PSG - Borussia Dortmund LIVE VIDEO, 22:00, DGS 1. Returul semifinalei de UEFA Champions League pornește de la 0-1

Lovitura primită de PSG și naționala Franței: Lucas Hernandez, OUT pentru restul sezonului și EURO 2024

PEROZO fostă concurentă la Miss Ecuador, amanta unui baron al drogurilor, ucisă la comandă. Cine se află în spatele asasinatului

FILM NOWSuri Cruise, ca un model pe străzile din NYC, în pantaloni scurți, pulover și adidași. Fiica lui Tom Cruise și a lui Katie Holmes urmează să plece la facultate în toamnă

Transformarea extraordinară a lui Ioan Neculaie, unul dintre cei mai bogați români, după numeroasele operații estetice! citeşte ştirea pe Prosport.ro

Echipa din Cluj transferă un mijlocaș de valoare. Se vor bate la campionat la anul? citeşte ştirea pe ziare.com

Creatura nemaivăzută descoperită într-o peșteră: Are colți ascuțiți ca lamele și solzi puternic crestați pe burtă citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Loredana Groza, fabuloasă într-o salopetă ultra mulată, la 52 de ani. Fanii: „Te-ai născut să fii grozavă!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Loredana Groza, fabuloasă într-o salopetă ultra mulată, la 52 de ani. Fanii: „Te-ai născut să fii grozavă!”

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”