Neymar, jucătorul celor de la PSG / Foto: Profimedia

Neymar a primit o vizită neașteptată! De ce a pătruns un individ în locuința fotbalistului

articol scris de Digi Sport
17.05.2021, 14:22
  • SuperLiga: Poli Iași - UTA, duminică, 18:15, DGS 1

  • SuperLiga: CFR Cluj - Sepsi, duminică, 21:00, DGS 1

Un individ a fost arestat după ce a pătruns în locuința din Bourgival a vedetei celor de la Paris Saint Germain, Neymar.

Evenimentul a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică și se pare că nu au existat pagube materiale.

Un individ necunoscut a pătruns în locuința lui Neymar

Potrivit L`Equipe, individul a escaladat gardul care înconjoară proprietatea brazilianului, a intrat pe ușa locuinței atacantului și ar fi reușit să se îndepărteze câțiva metri de aceasta până să fie oprit de agenții de securitate ai lui Neymar.

Tânărul în vârstă de 26 de ani, de origine angolă, purta cu el un rucsac în care avea mai multe Biblii și ar fi declarat autorităților că voia să ”transmită cuvântul lui Dumnezeu” jucătorului de la PSG, care și-a prelungit recent contractul cu formația din capitala Franței.

Se pare că individul a fost arestat și închis într-un spital de psihiatrie.

Jucătorii lui PSG, vizați de spărgători

Aceasta nu este pentru prima dată când jucătorii lui Paris Saint Germain au fost ținta unor spargeri. În martie, familiile lui Angel Di Maria și Marquinhos au fost victimele unor jafuri armate, în timp ce fotbaliștii evoluau în meciul cu FC Nantes.

Di Maria a fost înlocuit în timpul partidei pentru a ajunge cât mai repede posibil la familia sa, șocată în urma evenimentelor la care asistase. Potrivit RMC Sport, pagubele materiale se ridică la aproximativ 500 de mii de euro.

În cazul lui Marquinhos, jurnaliştii francezi au scris şi despre sechestrarea unui părinte timp de 40 de minute, pe lângă violenţele psihologice la care a fost supusă familia în timpul jafului.

Etichete: ligue 1 , neymar , paris saint germain


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
„Putin nu a ordonat uciderea lui Navalnîi”. Răsturnare de situație în cazul morții disidentului rus

Agenţiile de informaţii americane au stabilit că preşedintele rus, Vladimir Putin, probabil nu a ordonat uciderea politicianului de opoziţie Alexei Navalnîi într-o tabără de prizonieri din Arctica în februarie, a relatat sâmbătă Wall Street Journal, transmite Reuters.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

S-a aflat de ce Parma l-a exclus din lot pe Dennis Man! Anunțul făcut în Italia

Dennis Man, OUT din lotul Parmei. Ce se întâmplă cu internaționalul român în Italia

A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”

Promovare! Vor juca din nou în prima ligă, la 8 ani de când au marcat întreaga lume a fotbalului

Foto Dinamo ar urma să-și schimbe sigla din sezonul viitor! Cum arată noua emblemă

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul

Foto Mesajul controversat publicat de FCSB, după câștigarea titlului

Citeşte şi

Video Moment de geniu! Mbappe nu a avut milă de adversar, iar apoi i-a pus mingea pe tavă lui Dembele

Înlocuitorul lui Kylian Mbappe vine de la Barcelona! PSG a pregătit oferta: 200.000.000€

PEROZAvea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

FILM NOWMichael Douglas sfidează trecerea timpului. Cum reușește actorul să arate atât de bine la aproape 80 de ani: „Arată cu 20 de ani mai tânăr”

Lista tuturor adversarelor pe care FCSB le va întâlni în preliminariile Ligii Campionilor, tur cu tur! citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”