Neymar / Foto: Instagram @neymarjr

Neymar, criticat după mesajul adresat suporterilor lui PSG! Parizienii, sfătuiți să scape de brazilian: ”Otrăvește echipa!”

articol scris de Digi Sport
26.04.2022, 20:29
  • Liga 2: Gloria Buzău - Unirea Slobozia, marți, 19:00, DGS 1

  • Champions League: PSG - Borussia Dortmund, marți, 22:00, DGS 1

Daniel Riolo, jurnalistul care a anticipat transferul lui Messi la PSG, l-a făcut praf pe Neymar într-un editorial publicat în L’After Foot.

Neymar a fost titular pentru PSG în meciul contra celor de la Lens, scor 1-1, care le-a adus titlul parizienilor pentru a zecea oară în istorie. La finalul meciului, brazilianul a avut un mesaj dur pentru suporterii care l-au huiduit pe toată durata partidei.

Neymar, criticat după mesajul adresat suporterilor lui PSG! Parizienii sfătuiți să scape de brazilian: ”Otrăvește echipa!”

"Încă mai am contract cu PSG. Voi mai fi aici încă 3 ani, așa că încetați să mă mai huiduiți sau trageți aer în plămâni!", a afirmat Neymar, conform Goal.com.

Riolo consideră că, prin acțiunile sale, Neymar nu face decât să strice relația suporterilor cu echipa și reprezintă doar o ”otravă” pentru formația pariziană.

Ce îi înfurie și mai mult pe suporteri este că îi văd pe jucători că nu le înțeleg felul în care aceștia se implică emoțional. În cele din urmă, ei primesc doar lucruri ce seamănă a insulte. Neymar a insultat publicul parizian.

I-a insultat pe suporteri în 2019, atunci când a vrut să plece la Barcelona și acum a început din nou. Suporterii au fost buni și au trecut repede peste asta, dar acum el o face din nou. Neymar e pe altă planetă.

Viața lui este una a degradării totale. Este teribil să te gândești că suporterii lui PSG au un jucător în vestiar care otrăvește echipa. Este dramatic ceea ce face el, profesionalismul său, viața sa extrasportivă, felul în care le dă indicații celorlalți jucători.

Prima soluție a lui PSG este să se despartă de Neymar cât mai curând posibil. Omul acesta este un pericol public pentru PSG”, a declarat jurnalistul Daniel Riolo, citat de Paris Fans.

Neymar s-a săturat să fie criticat de foști jucători! Mesajul dur de pe rețelele sociale: ”Ei spun doar prostii!”

Neymar a ajuns la capătul răbdării și a avut cuvinte dure la adresa contestatarilor săi printr-un videoclip distribuit pe rețelele sociale.

Vedeta de la PSG a făcut referire la foștii jucători de fotbal care sunt tot timpul critici cu jucătorii, iar Neymar a fost, cel puțin în ultima perioadă, ținta preferată a acestor critici.

Sincer, m-am săturat de toți foștii jucători care vin și deschid gura pentru a spune doar prostii. Cinci minute de interviu și tot ce a făcut a fost să vorbească despre viața altora. Dacă vrei să critici, critică, dar nu e posibil să spui niște asemenea prostii”, a transmis Neymar pe Instagram.

Etichete: psg , suporteri , neymar , daniel riolo


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un bărbat a fost găsit crucificat pe un gard, cu cuie bătute în mâini. Poliția a vorbit de un "un atac sinistru de tip paramilitar"

Un bărbat a fost transportat la spital în urma unei agresiuni grave într-o parcare din localitatea nord-irlandeză Bushmills, în primele ore ale dimineţii de duminică. Tânărul în vârstă de 20 de ani a fost găsit ţintuit de un gard, cu un cui în fiecare mână, relatează BBC.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

45.000€ pe lună! A cerut cel mai mare salariu din SuperLigă ca să se transfere la FCSB

Foto Radu Drăgușin nu se mai ferește! Cum a fost surprins pe bancă, în timp ce Tottenham pierdea cu Liverpool

Foto ”Ireal”. Donald Trump și un model au provocat indignare prin aparițiile de la Miami: ”Lumea ciudaților”

Ce a spus Postecoglou, după ce Radu Drăgușin a ajuns la 6 meciuri consecutive fără minut jucat

Foto E oficial: "cuplul anului" nu mai există! Mădălina Ghenea a dezvăluit toate motivele despărțirii

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Tavi Popescu a surprins pe toată lumea, după Universitatea Craiova - FCSB! Anunțul făcut în direct

Exclusiv Erori grave de arbitraj la Universitatea Craiova - FCSB! Marius Avram a dat verdictul: "Îmi pare rău de Vidican!"

Costel Gâlcă a transmis un mesaj clar după ce a învins-o pe FCSB

Un antrenor din Premier League a întrebat de Gigi Becali

Citeşte şi

Săptămâna și scandalul la Dinamo! Ce le-au strigat suporterii jucătorilor lui Kopic, după remiza cu ”U” Cluj

După ce suporterii Rapidului au decis să nu facă deplasarea la Cluj, fostul lider de galerie a reacționat

PEROZO fostă concurentă la Miss Ecuador, amanta unui baron al drogurilor, ucisă la comandă. Cine se află în spatele asasinatului

FILM NOWSuri Cruise, ca un model pe străzile din NYC, în pantaloni scurți, pulover și adidași. Fiica lui Tom Cruise și a lui Katie Holmes urmează să plece la facultate în toamnă

Transformarea extraordinară a lui Ioan Neculaie, unul dintre cei mai bogați români, după numeroasele operații estetice! citeşte ştirea pe Prosport.ro

Echipa din Cluj transferă un mijlocaș de valoare. Se vor bate la campionat la anul? citeşte ştirea pe ziare.com

Complet interzis pentru șoferii care fac asta pe drumurile din România, pare un gest nevinovat. Amenda este usturătoare citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”