Neymar, atacantul celor de la PSG / Foto: Profimedia

Neymar rupe tăcerea și răspunde criticilor. "Am revenit după accidentare și mi-am dat viața pe teren pentru PSG"

articol scris de Digi Sport
18.03.2022, 11:21
  • SuperLiga: Farul - Sepsi, vineri, 20:00, DGS 1

  • Liga 2, play-off: Șelimbăr - Gloria Buzău, vineri, 17:00, DGS 1

Neymar (30 de ani) a fost unul dintre cei mai criticați jucători de la PSG după eliminarea din Champions League. Francezii au pierdut lamentabil partida cu Real Madrid, 1-3, iar drumul în competiția supremă la nivel de club s-a oprit.

Fanii nu l-au iertat pe brazilian, pe care l-au considerat alături de Leo Messi ca fiind printre principalii vinovați pentru "dezintegrarea" din repriza a doua de pe Santiago Bernabeu.

Neymar, gata să treacă peste "episodul Real Madrid" 

Neymar spune că dezamăgirea este mare după ratarea obiectivului în Champions League, însă brazilianul nu-și facea ''mea culpa'', ba din contră. Atacantul vorbește despre faptul că "și-a dat viața pe teren pentru PSG".

"Au fost zile complicate pentru noi. Nu am vrut să pierdem, e clar. Suntem un lot de campioni și asta vrem să o arătam pe teren. Noi ne-am dedicat acestui lucru. M-am întors după accidentare și din acel moment mi-am dat viața pentru PSG.

Viața unui sportiv este așa. Într-o zi, câștigi, în alta, pierzi. E bine că poți schimba lucrurile destul de rapid și de asta e frumos fotbalul, după dezamăgiri, îți poate da rapid satisfacții", a spus Neymar, conform RMCSport.

PSG vrea să îl trimită pe Neymar la Barcelona

La scurt timp după ce Real Madrid a eliminat vicecampioana Franței, Neymar a zburat spre Barcelona, pentru a putea petrece câteva zile în liniște. 

Iar brazilianul ar putea reveni definitiv în orașul în care a mai locuit în perioada 2013-2017. Potrivit Foot Mercato, conducerea lui PSG îi caută echipă și consideră că Barcelona ar fi una interesată de serviciile sale. 

Conducerea pariziană l-a propus la mai multe cluburi mari din Europa în ultimele zile, iar unul dintre ele este și cel de pe Camp Nou. Liderii de pe Parc des Princes au luat legătura cu cei ai Barcelonei și sunt dispuși să facă și o reducere doar pentru a scăpa de atacant. 

Catalanii au încercat să-l transfere pe Neymar și în vara anului trecut, însă salariul său uriaș, de aproximativ 30 de milioane de euro, a fost unul dintre impedimente. 

  • 90 de milioane de euro este cota de piață actuală a lui Neymar, conform Transfermarkt. Contractul său cu PSG expiră la 30 iunie 2025. 

Neymar a decis să plece de la PSG. Șefii clubului sunt de acord

Spaniolii de la AS scriu că, pe lângă Neymar, și Sergio Ramos vrea să plece de la PSG, după doar un an. Fundașul central a evoluat doar în 5 meciuri pentru parizieni, din cauza accidentărilor, și va fi lăsat să se transfere la alt club fără pretenții financiare, în condițiile în care are un salariu de 6 milioane de euro anual.

Situația lui Neymar este mai complicată, deoarece brazilianul mai are contact până în 2025. Șefii de la PSG sunt de acord cu plecarea brazilianului, însă vor să recupereze o bună parte din suma investită în 2017, când fotbalistul a fost transferat de la Barcelona pentru 222 de milioane de euro.

Rămâne de văzut ce se va întâmpla în vară, însă ruptura este clară: Neymar vrea să plece de la PSG, iar șefii grupării pariziene își doresc și ei să scape de brazilian.

Etichete: psg , transfer , accidentare , neymar


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
După ce a câștigat 1 milion $ la loterie, o femeie s-a gândit să mai joace un bilet și a avut o surpriză neașteptată

O femeie care a câștigat 1 milion de dolari la loterie s-a decis după câteva săptămâni să își mai încerce încă o dată norocul și a mai jucat un bilet. A avut parte de o surpriză de proporții.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

La o lună și jumătate de la moartea fostului ei iubit, Aryna Sabalenka ar avea o nouă relație. Milionarul ar fi căsătorit

A cerut-o în căsătorie, apoi, în decurs de doar o săptămână, a fost surprins cu alte trei femei: ”Viața e frumoasă”

Femeia care l-a refuzat pe ”Dumnezeu” e cu 11 ani mai în vârstă decât iubitul ei: ”A renunțat la tot pentru mine”

Foto Are 38 de ani și a iscat multe discuții după ce s-a aflat ce dietă ține. ”N-ar trebui să te lauzi cu asta”

Exclusiv ”Dacă mă cheamă Gigi Becali și-mi dă 35.000 €, aș zice NU”. A câștigat 4 trofee cu FCSB, dar nu vrea să revină

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Costel Gâlcă a făcut toate calculele înaintea derby-ului cu FCSB. De ce este cel mai greu meci al oltenilor

Rangers i-a decis soarta lui Ianis Hagi! Informația venită din Scoția: ”Legăturile sunt arse”

Foto Afacerea de 10 milioane de euro de la Arena Națională de care s-a ales praful

Nu a mai jucat de nouă luni, iar Carlo Ancelotti l-a anunțat titular: ”Suntem cu toții încântați”

Citeşte şi

OUT pentru restul sezonului! Lovitura primită de Dinamo cu două etape înainte de finalul campionatului

Barcelona vrea să renunțe la fotbalistul de 40.000.000€, iar Manchester United a intrat pe fir

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOW"A fost un dezastru. Lui Dwayne nu-i păsa deloc". The Rock ar fi întârziat deseori și 7-8 ore la filmările de la "Red One"

Adrian Șut, poate fi primul transfer de milioane pe care Gigi Becali îl face! Clubul de tradiție din Spania vrea să-l cumpere citeşte ştirea pe Prosport.ro

Fostul antrenor al lui Dinamo a dat lovitura în afaceri! Vine pantofi scumpi în Franța citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Digi World

Ce se poate întâmpla dacă mânânci prea multe ouă. Avantajele și dezavantajele consumului de ouă

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”