Mauricio Pochettino și Kylian Mbappe / Foto: Profimedia

Răsturnare de situație în ceea ce privește viitorul lui Mauricio Pochettino la PSG! Ce a spus Mbappe despre tehnician

articol scris de Digi Sport
24.05.2022, 13:15
  • Liga 2: Gloria Buzău - Unirea Slobozia, marți, 19:00, DGS 1

  • Champions League: PSG - Borussia Dortmund, marți, 22:00, DGS 1

Mauricio Pochettino (50 de ani) se află de la începutul anului 2021 pe banca celor de la PSG, însă eliminarea prematură a parizienilor din Champions League ar putea fi decisivă în ceea ce privește viitorul argentinianului pe "Parc des Princes".

Răsturnare de situație în ceea ce privește viitorul lui Mauricio Pochettino la PSG! Ce a spus Mbappe despre tehnician

Deși s-a vorbit din ce în ce mai mult în ultima perioadă despre plecarea lui Pochettino de la PSG, tehnicianul argentinian poate continua în cele din urmă la campioana din Ligue 1. După ce Zinedine Zidane, antrenorul favorit să preia banca parizienilor din sezonul viitor, ar fi refuzat propunerea șeicilor, acum, Kylian Mbappe a dat de înțeles că Mauricio Pochettino ar avea șanse să rămână pe banca grupării de pe "Parc des Princes".

"Singura garanție pe care o am este că are contract (n.r. Mauricio Pochettino) până în 2023. Am o relație grozavă cu el. Clubul va decide. Dar mă înțeleg foarte bine cu el", a spus Mbappe, potrivit Foot Mercato.

Sursa citată mai sus notează că Mauricio Pochettino ar putea rămâne la PGS până în vara anului viitor, atunci când Pep Guardiola va ajunge la final de contract cu Manchester City, iar șeicii din capitala Franței vor încerca să îl oferteze.

Dorința lui Kylian Mbappe, spulberată imediat după ce a semnat cu PSG. Zinedine Zidane a refuzat oferta

Zidane era antrenorul dorit foarte mult de Mbappe, dar și de conducere, însă, potrivit jurnalistului Julien Maynard, de la Telefoot, citat de Bernabeudigital, fostul câștigător al Balonului de Aur pur a spus că pur și simplu nu este interesat de proiectul pe care i l-a propus chiar emirul din Qatar.

Zidane este idolul din copilărie al lui Kylian Mbappe. De altfel, el a spus de câțiva ani că ar dori să lucreze cu el, mai ales când "Zizou" antrena Real Madrid.

În toată cariera sa, Zidane a antrenat doar Real Madrid, în două rânduri, echipă cu care a câștigat de trei ori consecutiv Champions league. Din iunie 2021, Zidane este liber de contract.

Etichete: psg , mauricio pochettino , antrenor psg , kylian mbappe


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un bărbat a fost găsit crucificat pe un gard, cu cuie bătute în mâini. Poliția a vorbit de un "un atac sinistru de tip paramilitar"

Un bărbat a fost transportat la spital în urma unei agresiuni grave într-o parcare din localitatea nord-irlandeză Bushmills, în primele ore ale dimineţii de duminică. Tânărul în vârstă de 20 de ani a fost găsit ţintuit de un gard, cu un cui în fiecare mână, relatează BBC.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

45.000€ pe lună! A cerut cel mai mare salariu din SuperLigă ca să se transfere la FCSB

S-a terminat! Își face bagajele și pleacă, după doar 6 meciuri jucate la Tottenham

Foto Radu Drăgușin nu se mai ferește! Cum a fost surprins pe bancă, în timp ce Tottenham pierdea cu Liverpool

Real Madrid a pierdut locul 1! Liverpool, noua favorită la transferul așteptat pe Bernabeu

Ce a spus Postecoglou, după ce Radu Drăgușin a ajuns la 6 meciuri consecutive fără minut jucat

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Foto E gata, FCSB l-a ratat! Camerele l-au surprins chiar înainte să plece la noua echipă

Tavi Popescu a surprins pe toată lumea, după Universitatea Craiova - FCSB! Anunțul făcut în direct

Exclusiv Erori grave de arbitraj la Universitatea Craiova - FCSB! Marius Avram a dat verdictul: "Îmi pare rău de Vidican!"

Costel Gâlcă a transmis un mesaj clar după ce a învins-o pe FCSB

Citeşte şi

”Mai rămâi și din sezonul următor?” Mauricio Pochettino a dat răspunsul pe loc după Chelsea - Tottenham 2-0

Lovitura primită de PSG și naționala Franței: Lucas Hernandez, OUT pentru restul sezonului și EURO 2024

PEROZO fostă concurentă la Miss Ecuador, amanta unui baron al drogurilor, ucisă la comandă. Cine se află în spatele asasinatului

FILM NOWSuri Cruise, ca un model pe străzile din NYC, în pantaloni scurți, pulover și adidași. Fiica lui Tom Cruise și a lui Katie Holmes urmează să plece la facultate în toamnă

Transformarea extraordinară a lui Ioan Neculaie, unul dintre cei mai bogați români, după numeroasele operații estetice! citeşte ştirea pe Prosport.ro

Echipa din Cluj transferă un mijlocaș de valoare. Se vor bate la campionat la anul? citeşte ştirea pe ziare.com

Complet interzis pentru șoferii care fac asta pe drumurile din România, pare un gest nevinovat. Amenda este usturătoare citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”