Jucătorii lui Arsenal, după victoria cu Liverpool / Foto: Getty Images

Video Liverpool - Arsenal 0-0, 4-5 d.l.d. "Tunarii" se califică dramatic în sferturile Cupei Ligii Angliei

articol scris de Digi Sport
01.10.2020, 23:36
  • SuperLiga: FCU Craiova - ”U” Cluj, sâmbătă, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: FCSB - Farul, sâmbătă, 20:30, DGS 1

Arsenal s-a calificat în sferturile Cupei Ligii Angliei, după ce a eliminat-o dramatic pe Liverpool, scor 0-0 (5-4 d.l.d).

Nketiah, Minamino, Jota și Grujic au semnat cele mai mari ocazii în cele 90 de minute, însă Adrian și Leno și-au menținut porțile intacte, astfel că totul s-a decis la loviturile de departajare.

Liverpool - Arsenal 0-0, 4-5 d.l.d. "Tunarii" se califică dramatic în sferturile Cupei Ligii Angliei

Elneny a fost primul jucător care nu a reușit să înscrie de la punctul cu var, însă a fost urmat imediat de Origi. Harry Wilson a ratat la al șaselea penalty al lui Liverpool, iar Willock a transformat cu emoții lovitura decisivă.

Astfel, Liverpool este eliminată din Cupa Ligii Angliei și ratează al doilea trofeu al sezonului, după Supercupă.

Arsenal își va afla adversara din sferturile de finală ale Cupei Ligii Angliei în urma tragerii la sorți din această seară.

VIDEO Rezumatul meciului Liverpool - Arsenal 0-0, 4-5 d.l.d


Final! Liverpool - Arsenal 0-0, 4-5 d.l.d: Londonezii se impun, după ce Origi și Harry Wilson au ratat loviturile de la 11 metri.

Min. 90+3: Finalul timpului regulamentar! Vom avea lovituri de departajare pentru a se stabili echipa care avansează în sferturile Cupei Ligii Angliei.

Min. 70: Șansă și pentru Arsenal. Holding reia cu capul din careu, însă Adrian reușește să respingă.

Min. 63: Liverpool ratează două șanse mari în decurs de mai puțin de un minut. Leno are două intervenții excelente în fața lui Jota și Grujic, astfel că scorul rămâne 0-0.

Min. 46: Start în repriza secundă.

Min. 45: Șansă uriașă și pentru Liverpool! Jota îl pune la încercare pe Leno, iar Minamino trimite în bara transversală.

Min. 8: Arsenal scapă pe contraatac, iar Nketiah primește ideal în fața porții, însă Adrian profită de ezitarea adversarului și intervine decisiv.

Min. 1: Începe meciul!

Echipele:

  • Liverpool: Adrian - N. Williams, R. Williams, van Dijk, Milner - Grujic, Jones - Wilson, Minamino, Jota - Salah
    Rezerve: Kelleher, Elliott, Gomez, Fabinho, Origi, Robertson, Wijnaldum
  • Arsenal: Leno - Cedric, Gabriel, Holding, Kolasinac - Willock, Xhaka - Pepe, Ceballos, Saka - Nketiah
    Rezerve: Runarsson, Elneny, Lacazette, Luiz, Maitland-Niles, Nelson, Tierney

Campioana Angliei are un început de sezon perfect. Liverpool a câștigat primele trei runde din Premier League și a învins modesta Lincoln City, în runda precedentă din Cupa Ligii Angliei. În etapa din week-end, "cormoranii" au întâlnit-o chiar pe adversara din această seară, Arsenal. Elevii lui Jurgen Klopp s-au impus, scor 3-1, prin golurile lui Mane, Robertson și Jota.

Arsenal a început sezonul excelent, cu o victorie în fața lui Liverpool, în Supercupa Angliei. Au urmat două victorii în campionat și una în Cupa Ligii Angliei, până la înfrângerea din ultima etapă din Premier League, în care atacantul Alexandre Lacazette a deschis scorul.

LIVE VIDEO Liverpool - Arsenal, ora 21:45, pe Digi Sport 2. Confruntări directe

Cele două formații s-au întâlnit și în sezonul precedent în Cupa Ligii Angliei, în aceeași fază a optimilor. Liverpool a avut câștig de cauză la capătul unui meci deosebit de spectaculos. "Cormoranii" s-au impus la loviturile de departajare, după ce scorul la finalul celor 120 de minute a fost 5-5.

În ultimele 10 confruntări directe în toate competițiile, campioana din Premier League a câștigat de șase ori, s-au înregistrat două remize, iar londonezii s-au impus de două ori.

LIVE VIDEO Liverpool - Arsenal, ora 21:45, pe Digi Sport 2. Echipe probabile

  • Liverpool: Adrian – Milner, Williams, Gomez, Williams – Keita, Grujic, Jones – Jota, Minamino, Shaqiri
  • Arsenal: Runarsson – Luiz, Magalhaes, Tierney – Maitland-Niles, Willock, Ceballos, Saka – Pepe, Nketiah, Nelson

Etichete: liverpool , arsenal , cupa ligii angliei , liverpool arsenal , carabao cup


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”

O familie din SUA a avut parte de un șoc după ce fiica lor s-a plâns săptămâni la rând că aude niște zgomote în camera ei. Ceea ce copila credea că este „un monstru” s-a dovedit a fi un stup uriaș cu peste 50.000 de albine, scrie People.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Dennis Man, OUT din lotul Parmei. Ce se întâmplă cu internaționalul român în Italia

A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”

Foto Dinamo ar urma să-și schimbe sigla din sezonul viitor! Cum arată noua emblemă

La 64 de ani, Ioan Andone a dezvăluit cum îl cheamă, de fapt: ”Ce să fac?”

A doua cea mai bogată soție de fotbalist nu s-a ferit să spună lucrurilor pe nume despre viața privată: ”Acesta e prețul”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Laurențiu Reghecampf a reacționat după ce a fost pus sub urmărire penală: ”Victima sunt eu!”

Foto Unde s-a antrenat Farul în dimineața meciului cu FCSB. ”Ne predau această lecție”

Video Colțescu nu l-a chemat pe Radu Petrescu la VAR pentru faultul la Carnat. Ce l-a salvat pe arbitru

Barcelona face primul transfer al verii: un campion mondial cu Argentina!

Citeşte şi

Live Video&Score West Ham - Liverpool 0-0, ACUM, DGS 1. ”Cormoranii” speră să egaleze Arsenal la puncte

”Here we go”: Liverpool are antrenor! Înlocuitorul lui Jurgen Klopp costă de trei ori mai mult decât Florinel Coman

PEROZAvea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

FILM NOWMichael Douglas sfidează trecerea timpului. Cum reușește actorul să arate atât de bine la aproape 80 de ani: „Arată cu 20 de ani mai tânăr”

Povestea misterioasei firme Gigi Becali LTD. A înființat-o în 2022 și a dizolvat-o în 2023, în Anglia citeşte ştirea pe Prosport.ro

Adversară de speriat pentru Jaqueline Cristian la Madrid: "Danimal" spulberă tot în ultima vreme citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Digi World

Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

Digi Animal World

Acest câine a trecut testul suprem. Imaginile cu patrupedul care refuză să mănânce o friptură suculentă au devenit virale