CSM București s-a impus în deplasare la Ferencvaros cu 34-28

Video Ferencvaros - CSM Bucureşti 28-34. Revenire senzațională pentru campioana României, care e lider în grupă

11.11.2018, 17:06
  • SuperLiga: Farul - Sepsi, vineri, 20:00, DGS 1

  • Liga 2, play-off: Șelimbăr - Gloria Buzău, vineri, 17:00, DGS 1

CSM Bucureşti a obţinut cea de-a treia victorie în Grupa D a Ligii Campionilor la handbal feminin. În direct la Digi Sport, româncele s-au impus pe terenul lui Ferencvaros, scor 34-28, şi au urcat pe primul loc.

CSM Bucureşti s-a temut degeaba de returul cu Ferencvaros. S-a impus şi la Budapesta şi a preluat şefia Grupei D a Ligii Campionilor, după cea mai convingătoare prestaţie din acest sezon.

În faţa unui public numeros, jucătoarele maghiare au început mai bine şi au condus cu 5-1 în debutul partidei. CSM a preluat conducerea la jumătatea reprizei şi a intrat la cabine cu un avans de şapte goluri.

Recitalul ofensiv al campioanei României a continuat şi după pauză. Cristina Neagu a încheiat partida cu nouă goluri marcate, iar CSM a obţinut a treia victorie în grupă.

S-a încheiat 34-28 pentru românce, care sunt virtual calificate în grupele principale. În ultimul meci, pe teren propriu, vor întâlni Bietigheim, duminica viitoare, în direct la Digi Sport 1, de la 17:15.


Final de meci: Ferencvaros - CSM Bucureşti 28-34. Victorie categorică a lui CSM Bucureşti, după o evoluţie excelentă contra lui Ferencvaros. Victoria a propulsat campioana României pe primul loc în grupă şi virtual calificată în faza a doua a grupelor.

Min.59: Ferencvaros - CSM Bucureşti 25-34. Gol superb al campioanei României, după o "aeriană" finalizată de Cristina Neagu.

Min.57: Ferencvaros - CSM Bucureşti 25-33. Iulia Curea a distanţat-o pe CSM Bucureşti la opt goluri, cea mai mare diferenţă din acest meci.

Min.53: Ferencvaros - CSM Bucureşti 22-29. Încă o paradă a Jelenei Grubisic, care a făcut un meci excelent.

Min.47: Ferencvaros - CSM Bucureşti 19-25. Andrea Lekic a înscris golul care o menţine pe CSM Bucureşti la distanţă de adversara sa.

Min.40: Ferencvaros - CSM Bucureşti 15-21. Dragana Cvijic şi Majda Mehmedovic au refăcut diferenţa de şase goluri în favoarea CSM-ului.

Min.35: Ferencvaros - CSM Bucureşti 14-18. Patru goluri consecutive ale echipei lui Dragan Djukic.

Min.31: Ferencvaros - CSM Bucureşti 10-18. Radicevic a marcat primul gol al reprizei secunde.

Pauză: Ferencvaros - CSM Bucureşti 10-17. Prima repriză s-a încheiat cu o aruncare de la şapte metri transformată de Cristina Neagu, la al şaptelea gol din acest meci. Este cea mai mare diferenţă de scor din această partidă.

Min.19: Ferencvaros - CSM Bucureşti 8-12. Perioadă de excepţie a CSM-ului, cu un "run" de 11-3 în ultimele 13 minute.

Min.17: Ferencvaros - CSM Bucureşti 7-10. Bucureştencele s-au desprins la trei goluri, iar Cristina Neagu are patru goluri din patru aruncări.

Min.13: Ferencvaros - CSM Bucureşti 6-7. Golul lui Radicevic aduce "tigroaicele" în premieră în avantaj.

Min.10: Ferencvaros - CSM Bucureşti 5-5. Revenire excelentă a lui CSM Bucureşti, care a marcat patru goluri consecutive, ultimul prin Cristina Neagu.

Min.6: Ferencvaros - CSM Bucureşti 5-1. Cea mai mare diferenţă din acest meci de până acum.

Min.4: Ferencvaros - CSM Bucureşti 3-1. Primul gol al CSM-ului a fost înscris de Majda Mehmedovic.

Min.2: Ferencvaros - CSM Bucureşti 3-0. Început modest de meci al campioanei României.

UPDATE 15:30 A început partida de la Budapesta, dintre Ferencvaros şi CSM Bucureşti.


Handbalistele de la CSM Bucureşti joacă, la Budapesta, derby-ul grupei din Liga Campionilor, cu liderul Ferencvaros. Dacă pierd, "tigroaicele" ar ajunge să joace meci decisiv în ultima etapă, cu Bietigheim, pe teren propriu, şi ar risca o eliminare prematură din competiţia pe care au câştigat-o în 2016. Specialiştii le văd cu a treia şansă la trofeu.

"Este un meci foarte greu , practic ca o finală pentru noi, pentru că e foarte important să luăm două puncte. Suntem foarte motivate, ca de fiecare dată, dar ne trebuie victoria asta pentru ca la ultimul meci de acasă să nu jucăm cu cuţitul la os", a declarat Iulia Curea.

"Meciul e cu adevărat foarte important pentru noi, mai mult decât pentru Ferencvaros. Pentru noi e o finală, deoarece vrem să mergem la Budapesta încă o dată, nu doar acum", a spus şi antrenorul Dragan Djukic.

CSM Bucureşti a eliminat-o pe Ferencvaros în 2017

În tur, CSM Bucureşti a învins-o pe Ferencvaros cu 36-31, după ce a eliminat trupa din capitala Ungariei şi din sferturile de finală ale ediţiei 2016-2017. Maghiarele conduc grupa D după patru etape, cu şase puncte, urmate de campioana României, cu patru puncte, şi Kristiansand şi Bietigheim, cu câte trei.

Partida de la Budapesta va fi în direct la Digi Sport 1, pe digisport.ro şi m.digisport.ro astăzi, de la ora 15:30.

Etichete: liga campionilor handbal , ferencvaros , csm bucuresti , live ferencvaros csm bucuresti , live video ferencvaros csm bucuresti


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
După ce a câștigat 1 milion $ la loterie, o femeie s-a gândit să mai joace un bilet și a avut o surpriză neașteptată

O femeie care a câștigat 1 milion de dolari la loterie s-a decis după câteva săptămâni să își mai încerce încă o dată norocul și a mai jucat un bilet. A avut parte de o surpriză de proporții.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

La o lună și jumătate de la moartea fostului ei iubit, Aryna Sabalenka ar avea o nouă relație. Milionarul ar fi căsătorit

A cerut-o în căsătorie, apoi, în decurs de doar o săptămână, a fost surprins cu alte trei femei: ”Viața e frumoasă”

Femeia care l-a refuzat pe ”Dumnezeu” e cu 11 ani mai în vârstă decât iubitul ei: ”A renunțat la tot pentru mine”

Foto Are 38 de ani și a iscat multe discuții după ce s-a aflat ce dietă ține. ”N-ar trebui să te lauzi cu asta”

Exclusiv ”Dacă mă cheamă Gigi Becali și-mi dă 35.000 €, aș zice NU”. A câștigat 4 trofee cu FCSB, dar nu vrea să revină

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Daniel Pancu a spus lucrurilor pe nume, după ce a văzut situația în care a ajuns Rapid: ”Sunt foarte trist”

Exclusiv Au salarii de FCSB, dar se zbat în play-out. Situație tensionată la U Cluj

”Este CFR Cluj mai puternică după venirea lui Dan Petrescu?” Bogdan Lobonț a dat răspunsul pe loc

Jucătorul l-a convins! Guardiola l-a monitorizat în Dortmund - PSG 1-0 și acum vrea să îl aducă la Manchester City

Citeşte şi

Video Cristina Neagu sună adunarea înainte de duelul cu Metz din sferturile Ligii Campionilor: ”Să fim realiști!”

Video CSM București - Metz 24-27. ”Tigroaicele” nu le-au făcut față franțuzoaicelor! Vor încerca ”remontada” în retur

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOW"A fost un dezastru. Lui Dwayne nu-i păsa deloc". The Rock ar fi întârziat deseori și 7-8 ore la filmările de la "Red One"

Adrian Șut, poate fi primul transfer de milioane pe care Gigi Becali îl face! Clubul de tradiție din Spania vrea să-l cumpere citeşte ştirea pe Prosport.ro

Fostul antrenor al lui Dinamo a dat lovitura în afaceri! Vinde pantofi scumpi în Franța citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Digi World

Ce se poate întâmpla dacă mânânci prea multe ouă. Avantajele și dezavantajele consumului de ouă

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”