Krim - CSM București / Foto: captură Digi Sport

Video Krim Ljubljana - CSM București 23-25 | Victorie mare a ”tigroaicelor” în Liga Campionilor, dar cu emoții

articol scris de Digi Sport
07.11.2020, 19:24
  • SuperLiga: Hermannstadt - Poli Iași, luni, 15:00, DGS 1

  • SuperLiga: Universitatea Craiova - FCSB, luni, 21:00, DGS 1

CSM București rămâne lider în grupa A din Liga Campionilor la handbal.

Cristina Neagu și colegele sale au câștigat cu 25-23 în deplasare, cu Krim.

Următorul meci va fi tot contra formației slovene, însă la București, sâmbăta viitoare, de la 17:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1.

CSM continuă parcursul excelent și rămâne lider în Champions League, cu 5 victorii în 6 partide. De dată această, Cristina Neagu a marcat doar de trei ori pentru echipa lui Adrian Vasile - două reușite au fost în startul reprizei secunde, când gazdele se aflau la conducere.

Krim Ljubljana - CSM București 23-25 | Care au fost remarcatele partidei

În schimb, a înscris de 5 ori Barbara Lazovic, principala marcatoare pentru CSM, în timp ce Denisa Dedu a scos excelent pe final, în față slovenelor.

S-a terminat 25-23 pentru CSM București, care a obținut cea de-a șasea victorie, în 7 partide oficiale contra lui Krim. Cele două rivale se reîntâlnesc tot în Liga Campionilor - sâmbătă viitoare, de la ora 17:00, în direct la Digi Sport 1.

VIDEO cu rezumatul partidei Krim - CSM București 23-25


FINAL! Krim - CSM București 23-25!

Min. 50: Krim - CSM 20-24! Fetele noastre și-au revenit, s-au concentrat și par a fi restabilit ordinea în meci.

Min. 40: Krim - CSM 16-16. Slovenele au început în forță, așa cum au terminat prima parte, și în repriza a doua. Ba, mai mult, au reușit să treacă pentru prima dataă la conducere cu 13-12, în minutul 3 al părții a doua. În plus, Krim a speculat nesiguranța noastră din atac și s-a distanțat la două goluri. Asta după ce în prima parte, CSM se distanțase la 4 goluri și părea a se fi desprins.

Numai că, împinse de la spate de Neagu, sportivele noastre au revenit

A început repriza a doua!

PAUZĂ: Krim - CSM București 11-12. Repriza s-a încheiat cu o ratare de pe semicerc a lui Chiper, după care și Grubisic s-a remarcat. Fetele noastre au avut avantaj de patru goluri, dar nu au putut păstra cadența. În plus, și portărița gazdelor este în zi de grație. 

Min. 20: Krim - CSM 7-11! Fetele noastre au depășit momentul puțin mai greu din minutul 1o și au restabilit ordinea în meci. Cristina Neagu face iar spectacol.

Min. 10:  Krim - CSM 5-6! Start foarte bun al sportivelor noastre, care au condus cu 3-0 și 4-1. Apoi, slovenele au revenit în meci și au reușit să echilibreze, dar și să taie din elanul sportivelor noastre.

Adi Vasile a sesizat momentul și a încercat să rezolve situația, prin diverse scheme tactice, dar și prin introducerea în teren a Cristinei Neagu.

Min. 1 - A început partida.


Înaintea meciului din Slovenia, CSM București, cu patru victorii și o înfrângere, este liderul grupei A, cu un meci mai mult disputat, însă, decât formațiile de pe doi și trei, Kristiansand, respectiv Rostov, care au cu un punct în minus față de gruparea din România.

LIVE VIDEO Krim Ljubljana - CSM București, ora 19:00, la Digi Sport 2

De partea cealaltă, Krim Ljubljana este pe locul șapte, penultimul, cu trei puncte, având o victorie, un egal și trei înfrângeri.

Ultima confruntare directă dintre Krim Ljubljana și CSM București a avut loc în luna martie a anului trecut, în grupele principale ale Champions League, partidă câștigată de echipa din Slovenia la limită, 23-22.

Semnal de alarmă tras de Adi Vasile

Înaintea meciului cu Krim, Adi Vasile, antrenorul CSM-ului, a tras un semnal de alarmă, transmițând că adversarul, chiar dacă este pe locul cinci în grupă, nu trebuie subestimat.

Este ultima deplasare pe care o vom avea în Liga Campionilor în această prima parte, așa că trebuie să ne strângem toate puterile pentru a termina cu bine această săptămână.

Krim este o variantă multă îmbunătățită față de anii trecuți, joacă de peste șase ani cu același antrenor și asta contează enorm. Au reușit să facă un mix foarte bun între jucătoare.

Noi trebuie să ne vedem de jocul nostru, eu m-am vizualizat mereu pe primul loc, așa cum suntem acum, pentru asta muncesc zi de zi", a declarat Adi Vasile.

Etichete: handbal feminin , ehf champions league , csm bucuresti champions league , krim ljubljana - csm bucurești


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O regină a frumuseții din Ecuador a fost găsită de mafioți după ce a dezvăluit pe Instagram unde se află și nu a mai scăpat cu viață

O fostă concurentă la Miss Ecuador, Landy Parraga Goyburo a fost împușcată mortal în restaurantul unde lua masa, după o postare în care anunța unde era. Numele ei fusese legat de un traficant de droguri care fusese ucis în închisoare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

O actriță celebră din SUA a văzut un român și a izbucnit imediat în râs. Ce a urmat

A văzut cum a apărut în public la Miami și a întrebat-o direct: ”Ești bolnavă?”. Răspunsul dat imediat de model

OUT de la FCSB, după șapte ani! ”Roș-albaștrii” îi caută deja înlocuitor

Foto Dan Petrescu a reînceput treaba la CFR Cluj, soția, Adriana, a plecat la mii de kilometri. Cine a însoțit-o

Exclusiv ”Dacă-l luați pe Prunea, v-am distrus!”. Răsturnare de situație! ”Petrescu m-a vrut și înaintea lui Balaj”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Răsturnare de situație la CFR Cluj! Ioan Varga a făcut anunțul: "Rămâne la noi!"

Ce a spus Claudiu Petrila, după ce galeria Rapidului a afișat mesajul ”Nu ne meritați” la derby-ul cu CFR

45.000€ pe lună! A cerut cel mai mare salariu din SuperLigă ca să se transfere la FCSB

Galerie Foto Mihăilă, lider de galerie după ce Parma a cucerit titlul în Serie B! Dennis Man, și el la înălțime

Citeşte şi

Video CSM București se pregătește de ”meciul sezonului”! Adi Vasile a tras semnalul de alarmă înainte de partida cu Metz

"Mi-e scârbă și îmi ajunge!" Mihaela Evi anunță că se retrage după "mizeria" de la meciul de sâmbătă

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOWAnne Hathaway, superbă în roșu, într-o rochie fără bretele, cu crăpătură lungă pe picior. E trecută de 40 de ani, dar e neschimbată de două decenii

Fotbalistul dorit de Gică Hagi într-un transfer cu schimb de jucători între el și Gigi Becali a luat decizia! citeşte ştirea pe Prosport.ro

Milionarul Arpad Paszkany, cadou de Paște de peste 100.000 de euro pentru noua iubită: ”A venit iepurașul” FOTO citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Cher, adevăratul motiv pentru care se întâlnește cu bărbați tineri: „Cei de vârsta mea sunt toți morți!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Cher, adevăratul motiv pentru care se întâlnește cu bărbați tineri: „Cei de vârsta mea sunt toți morți!”

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”