CSM București a ratat calificarea în semifinalele Champions League, după ce a fost eliminată de CSKA Moscova / Foto: captură Digi Sport

Narcisa Lecușanu, după ce CSM București a ratat calificarea în Final Four: ”Lipsa de experiență a lui Adi Vasile s-a văzut”

articol scris de Digi Sport
12.04.2021, 13:05
  • SuperLiga: Poli Iași - UTA, duminică, 18:15, DGS 1

  • SuperLiga: CFR Cluj - Sepsi, duminică, 21:00, DGS 1

CSM București a ratat calificarea în Final Four-ul Ligii Campionilor la handbal. ”Tigroaicele” au pierdut returul cu CSKA Moscova tot la diferență de cinci goluri, scor 19 – 29, dar au contat golurile mai multe marcate în deplasare.

Fosta mare sportivă Narcisa Lecușanu (44 de ani), în prezent membră în Comitetul Executiv al Federației Internaționale de Handbal, a vorbit despre partida dintre CSKA Moscova și CSM București din sferturile de finală ale Ligii Campionilor.

Fosta mare jucătoare de handbal nu a sperat la calificare

Narcisa Lecușanu a declarat că nu a avut speranțe la calificare după ce a văzut jocul făcut de elevele lui Adi Vasile.

Membra Comitetului Executiv al Federației Internaționale de Handbal a criticat și anumite decizii pe care le-a luat tehnicianul în partida cu CSKA.

Cumva jocul lui CSM București nu mi-a dat speranțe. Nu am avut cea mai mare încredere. Nu am știut să conservăm la București avantajul de 9 goluri avut la un moment dat. Acum, la Moscova, echipa a stat doar în Grubisic și Neagu. Sunt jucătoare gen Laura Chiper Moisă care se vede că nu au jucat tot sezonul sau au evoluat foarte puțin. Acum, când le-ai trimis să joace, nu au putut.

Lazovic a făcut un meci slab, deși în meciurile de până acum a jucat formidabil. Nu l-am înțeles pe Adi Vasile de ce nu a scos-o, să o țină trei-patru minute să o liniștească. Poate trebuia băgată și Bazaliu sau Perianu acolo. Ai nevoie de toți oamenii într-o echipă. Știu, e ușor de pe margine, eu nu sunt la antrenamente să văd cum se pregătesc. Poate acolo e o explicație”, a declarat Lecușanu, conform GSP.

Narcisa Lecușanu: ”Lipsa de experiență a lui Adi Vasile s-a văzut”

Lecușanu susține că, în ciuda faptului că Adi Vasile este un antrenor dedicat, care se străduiește să obțină rezultate cât mai bune alături de ”Tigroaice”, tehnicianul trebuie să mai acumuleze experiență pe banca tehnică: ”Adi Vasile îmi place, e devotat, își dă silința în ceea ce face, dar cred că ar fi trebuit să le dea mai multe minute româncelor, mai ales de când a aflat că e selecționerul României.

La această calificare diferența au făcut-o anumite finețuri, și din păcate, repet, noi nu am știut să conservăm un rezultat bun. Lipsa de experiență a lui Adi Vasile s-a văzut”.

CSKA - CSM București 24-19. Româncele au ratat calificarea în final-four-ul Ligii Campionilor

Partida a fost una dramatică pe final, după ce la pauză era 12-11 pentru CSKA. Cristina Neagu a fost din nou cea mai bună jucătoare de pe teren, însă Ristovska și Dmitrieva au înscris pe bandă rulantă mai ales în repriza secundă.

Rusoaicele au avut și diferență de 7 goluri, dar tot Neagu a tras cumva echipa după ea. Româncele au ratat exasperant și au șutat mult în portar, iar finalul a fost unul de un dramatism total.

Neagu a redus din nou diferența la 5 goluri, iar la ultima fază nu a reușit să înscrie din lovitură de la 9 metri, cu toate că inițial se crezuse că putea fi un 7 metri, însă așa au considerat arbitrii. E drept că poziția era una aproape imposibilă pentru Neagu.

CSKA Moscova - CSM București s-a terminat 24-19, după ce în tur "Tigroaicele" s-au impus cu 32-27.

Rezumatul partidei CSKA Moscova - CSM București

Etichete: csm bucuresti , cska moscova , ehf champions league


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
„Putin nu a ordonat uciderea lui Navalnîi”. Răsturnare de situație în cazul morții disidentului rus

Agenţiile de informaţii americane au stabilit că preşedintele rus, Vladimir Putin, probabil nu a ordonat uciderea politicianului de opoziţie Alexei Navalnîi într-o tabără de prizonieri din Arctica în februarie, a relatat sâmbătă Wall Street Journal, transmite Reuters.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

S-a aflat de ce Parma l-a exclus din lot pe Dennis Man! Anunțul făcut în Italia

Dennis Man, OUT din lotul Parmei. Ce se întâmplă cu internaționalul român în Italia

Promovare! Vor juca din nou în prima ligă, la 8 ani de când au marcat întreaga lume a fotbalului

A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”

Xavi a luat decizia în mai puțin de 24 de ore, după ce Barcelona l-a pus să-și dea afară propriul frate

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul

Foto Mesajul controversat publicat de FCSB, după câștigarea titlului

Mihai Stoica a spus ce urmează pentru FCSB, după ce a devenit campioană

Citeşte şi

Video CSM București se pregătește de ”meciul sezonului”! Adi Vasile a tras semnalul de alarmă înainte de partida cu Metz

CSM Bucureşti a cucerit Cupa României, după finala cu HC Dunărea Brăila. Cristina Neagu a jucat deși este în doliu

PEROZAvea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

FILM NOWMichael Douglas sfidează trecerea timpului. Cum reușește actorul să arate atât de bine la aproape 80 de ani: „Arată cu 20 de ani mai tânăr”

Lista tuturor adversarelor pe care FCSB le va întâlni în preliminariile Ligii Campionilor, tur cu tur! citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”