Adrian Mititelu / Foto: Captură Digi Sport

Video Exclusiv Adrian Mititelu a intrat în direct și a început imediat un dialog ”aprins”! De la ce a plecat totul

articol scris de Digi Sport
30.01.2023, 20:19
  • SuperLiga: Farul - Sepsi, vineri, 20:00, DGS 1

  • Liga 2, play-off: Șelimbăr - Gloria Buzău, vineri, 17:00, DGS 1

Adrian Mititelu (54 de ani) continuă să-și ”strige” nemulțumirea cauzată de oprirea meciului Sepsi - U Craiova 1948, decizie luată ca urmare a scandărilor xenofobe ale suporterilor echipei pe care o patronează.

Omul de afaceri susține că situația se putea rezolva prin evacuarea fanilor din arenă, dar Marius Avram a explicat, la Digi Sport Special, că arbitrul Andrei Chivulete a luat decizia corectă și că suporterii sunt scoși din stadion doar în cazuri de violență gravă.

Tensiuni în direct după afirmația lui Adrian Mititelu

Adrian Mititelu nu a fost de acord cu explicația auzită și l-a jignit pe Marius Avram.

Ce vreau să spun și eu că tot urmăresc specialiștii ăștia care sunt invitați la dumneavoastră. Sunt exact nespecialiști...”, a spus Adrian Mititelu.

Moderatorul emisiunii, Vali Moraru, a intervenit imediat: ”Domnul Mititelu, în primul rând, sunteți invitat la emisiunea asta cu nespecialiști. Sunteți dumneavoastră cel mai mare specialist? Ne dați lecții? Ce se întâmplă. Nu înțeleg! Vă începeți discursul spunând că ceilalți sunt proști și dumneavoastră sunteți deștept. Nespecialiști, așa cum suntem, ne facem treaba. Dumneavoastră vă oferim prilejul să vă spuneți un punct de vedere”.

Adrian Mititelu a replicat: ”Dumneavoastră dezinformați”, ceea ce a dus la o răbufnire a lui Vali Moraru: ”Domnul Mititelu, de 20 de ani tot aud treaba asta, lăsați-mă în pace, domnule, că dezinformăm. Dumneavoastră ce faceți? Dumneavoastră sunteți mai obiectiv decât mine? Creți că puteți fi mai obiectiv decât mine când este vorba despre clubul dumneavoastră?”.

Eu așa cred!”, a fost răspunsul lui Adrian Mititelu.

Păi cum să credeți? Sunteți implicat 100% într-un club și credeți că sunteți mai obiectiv decât mine, care nu sunt implicat?”, a fost reacția lui Vali Moraru.

Încercați să duceți ideea în altă parte. Conform regulamentului, evacuarea se putea face fără probleme. Acest domn nu cunoaște regulamentul. Eu vorbesc din regulament. Regulamentul prevede această posibilitate pentru scandări xenofobe, rasiste. Se poate 100%. Evacuarea se putea face. Era la degetul mic al domnului Dioszegi să facă evacuarea”, a transmis Adrian Mititelu.

Al cui? Al patronului echipei gazdă? Stăm la mâna patronului echipei gazdă să aplicăm un regulament, dacă există? Domnul Mititelu, vedeți ce vorbiți? Nu depindem de patronul echipei gazdă, depindem de regulamente”, a răspuns Vali Moraru.

Eu mă refer la domnul Dioszegi că era patronul clubului organizator. Reformulez, era la îndemâna clubului organizator să emită un ordin de evacuare”, a spus Adrian Mititelu.

Replica lui Vali Moraru a venit imediat: ”Doamne ferește! Unde scrie asta, domnule Mititelu?”.

E o prevedere în regulament și în Legea 4. Vă spun 100%, vă dau cuvântul de onoare, am citit regulamentul și vorbesc în cunoștință de cauză. Vă spun chestiuni din lege, nu din povești”, a spus Adrian Mititelu, moment în care Marius Avram a intervenit și a explicat că patronul de la U Craiova 1948 a înțeles greșit afirmația sa.

Domnul Mititelu, ați înțeles greșit. Eu nu am spus că nu se poate evacua. Nu am spus asta niciodată”, a transmis Marius Avram.

Ați spus că se pot evacua doar în cazuri grave, nu există așa ceva”, a replicat imediat Adrian Mititelu.

Și că nu arbitrul decide, asta spuneam. Nu arbitrul singur decide, e un comandament, cu observatorul, ați înțeles greșit, să știți”, a completat Marius Avram.

Cum s-a încheiat totul

După un dialog al lui Adrian Mititelu cu Ilie Dumitrescu, în aceeași problemă, Vali Moraru și omul de afaceri au avut o nouă discuție, pe cu totul alt ton.

Domnule Mititelu, înainte să încheiem dialogul, aș vrea să vă zic ceva foarte calm și bărbătește. Mă așteptam din partea dumneavoastră ca după atâția ani în care ați suferit în fotbalul românesc, să apreciați că emisiunea asta a fost singura din București care v-a mai sunat și care vă mai ținea partea măcar cu gândul”, a spus Vali Moraru.

Așa este”, a răspuns Adrian Mititelu.

Nu mai intrați, domnule Mititelu, să ne spuneți cât de nespecialiști suntem. Da, eu sunt nespecialist în drept”, a completat Vali Moraru.

Eu vă apreciez ca meseriaș”, a transmis Adrian Mititelu.

Înțeleg că nu sunteți de acord cu ce vorbim aici, că suntem slabi, dar nu o spuneți așa, la început, când trebuie să avem un dialog”, a spus Vali Moraru.

”Domnule Moraru, nu vă mai enervați, că am îmbătrânit împreună în fotbal”, a răspuns Adrian Mititelu.

Asta e cel mai grav, domnu' Mititelu”, a încheiat Vali Moraru.

Etichete: adrian mititelu , marius avram , vali moraru


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
După ce a câștigat 1 milion $ la loterie, o femeie s-a gândit să mai joace un bilet și a avut o surpriză neașteptată

O femeie care a câștigat 1 milion de dolari la loterie s-a decis după câteva săptămâni să își mai încerce încă o dată norocul și a mai jucat un bilet. A avut parte de o surpriză de proporții.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

La o lună și jumătate de la moartea fostului ei iubit, Aryna Sabalenka ar avea o nouă relație. Milionarul ar fi căsătorit

Femeia care l-a refuzat pe ”Dumnezeu” e cu 11 ani mai în vârstă decât iubitul ei: ”A renunțat la tot pentru mine”

Foto Are 38 de ani și a iscat multe discuții după ce s-a aflat ce dietă ține. ”N-ar trebui să te lauzi cu asta”

Exclusiv ”Dacă mă cheamă Gigi Becali și-mi dă 35.000 €, aș zice NU”. A câștigat 4 trofee cu FCSB, dar nu vrea să revină

După ce Drăgușin a fost ”uitat” pe bancă 5 meciuri la rând, englezii au răbufnit

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

”De ce FCSB?”. Marius Ștefănescu, enigmatic: ”Ce să fac, să mă pun rău cu patronul?”

Ce concluzie a tras Gică Hagi, după 1-4 cu Sepsi: ”Gol pe centru ca la copii”. Precizarea făcută de ”Rege”

După ce a umilit-o pe Farul Constanța, Bernd Storck a fost categoric: ”Nu le-am dat nicio șansă”

Foto Clasamentul play-off-ului, după Farul - Sepsi 1-4: ”Marinarii”, la două puncte de podium. Rapid a ”căzut” pe locul șase

Citeşte şi

Fostul mare atacant din echipa lui Adrian Mititelu nu înțelege de ce FCU Craiova e la ”subsol”: ”Nu pot să-mi explic!”

Video Adrian Mititelu junior a intrat în vestiar după FCU Craiova - ”U” Cluj

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOW"A fost un dezastru. Lui Dwayne nu-i păsa deloc". The Rock ar fi întârziat deseori și 7-8 ore la filmările de la "Red One"

Adrian Șut, poate fi primul transfer de milioane pe care Gigi Becali îl face! Clubul de tradiție din Spania vrea să-l cumpere citeşte ştirea pe Prosport.ro

Fostul antrenor al lui Dinamo a dat lovitura în afaceri! Vinde pantofi scumpi în Franța citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Digi World

Ce se poate întâmpla dacă mânânci prea multe ouă. Avantajele și dezavantajele consumului de ouă

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”