Cătălin Moroșanu l-a ajutat pe Sergiu să-și cumpere o casă / Foto: Instagram Cătălin Moroșanu - @catalin_morosanu_official

Ce s-a întâmplat cu ”călărețul” Sergiu, la doi ani după ce a vândut casa primită de la Moroșanu! ”Nu-mi vine să cred”

articol scris de Digi Sport
22.07.2023, 17:41
  • La Liga: Las Palmas - Real Betis, joi, 20:30, DGS 4

  • La Liga: Almeria - Barcelona, joi, 22:30, DGS 1

În primăvara anului 2020, Cătălin Moroșanu a fost impresionat de Sergiu Ciobotariu, un tată care a călărit 40 de kilometri pentru a fi alături de soție și copilul nou-născut, și a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a-l ajuta să aibă un trai mai bun.

Luptătorul a pus la cale o campanie umanitară în urma căreia s-au strâns nu mai puțin de 43.000 de euro pentru ”tăticul călăreț” și familia sa. Cu acești bani, Cătălin Moroșanu a făcut toate demersurile pentru a le cumpăra o casă tinerilor, însă gestul său nu a fost apreciat.

Galerie Foto

”Călărețul” Sergiu și familia sa, înapoi în mizerie, după ce casa primită de la Moroșanu a fost vândută

Sergiu a vândut casa după doar un an, a cheltuit banii rămași din donații și a refuzat să se angajeze. Acum, la doi ani de când au rămas fără casă, tânărul, soția sa și cei trei copii, s-au mutat înapoi unde locuiau înainte de a fi ajutați și trăiesc în condiții inumane.

În plus, locuința primită de familia Ciobotaru din donații a rămas în paragină.

Nu am mai văzut pe nimeni aici. Eu am aflat atunci de acest băiat care a primit casa cadou, însă, apoi, am auzit că a și vândut-o. La început a fost forfotă mare prin zonă.

Ulterior, după ce a vândut-o am mai văzut, o perioadă, alți oameni și de câteva luni bune nu mai vine nimeni. Este iarba crescută până la geamuri și cine știe ce mai este prin curte. Era o frumusețe de casă, nu-mi vine să cred ce a putut face”, a spus un vecin, potrivit bzi.ro.

”Călărețul” Sergiu l-a sunat pe Moroșanu pentru a-i cere ajutorul în vânzarea casei primite din donații: ”Nu vreau să mai aud de chestia asta”

Sergiu Ciobotariu a înstrăinat casa primită de la Cătălin Moroșanu, chiar dacă acest lucru îi era interzis în primii cinci ani de la recepționarea ei, fără semnătura luptătorului. Tânărul a găsit un tertip pentru a vinde locuința, însă nu înainte de a-i cere cu nonșalanță ”Morții din Carpați” să-și pună iscălitura pe actele de vânzare.

M-a sunat că vrea să vândă casa, avea nevoie de semnătura mea. Cinci ani nu avea voie să vândă fără semnătura mea, dar a găsit un tertip. Nu mai vreau să mai aud de chestia asta”, a dezvăluit Cătălin Moroșanu, în urmă cu aproape 2 ani.

Cum a "reuşit" tânărul să înstrăineze imobilul? Printr-o "inginerie": a făcut un contract de închiriere pe o perioadă de 5 ani, când casa va ajunge şi în acte în proprietatea actualului "chiriaş". Casa pe care Cătălin Moroşanu i-a făcut-o cadou lui Sergio Ciobotariu avea 3 camere şi o bucătărie, îndeajuns pentru ca tânărul, soţia şi cei 3 copii să locuiască în condiţii decente, anunţa luptătorul în vara lui 2020.

Etichete: catalin morosanu , sergiu ciobotariu , calaretul sergiu


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Bărbatul omorât în bătaie de doi tineri de 16 și 20 de ani lângă Parcul Crângași a încercat să apere două fete

Bărbatul de 46 de ani care a fost omorât de doi tineri, de 16 și 20 de ani, lângă Parcul Crângași din București, a încercat să apere două fete, fiicele iubitei lui, care îl însoțeau.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Nota primită de Radu Drăgușin, după ce a jucat peste 100 de minute cu Manchester City

Nu mai există dubii: Tottenham i-a decis viitorul lui Radu Drăgușin!

Video Ce a spus Ange Postecoglou despre Radu Drăgușin chiar pe gazon, imediat după meciul cu Manchester City

Radu Drăgușin i-a făcut pe spanioli să exclame ”Incredibil! Inexplicabil!” în meciul cu City. Reacția lui spune totul

8.300.000€ vrea Gigi Becali: trei echipe din Franța sunt interesate de fotbalistul adus cu 600.000€ la început de sezon

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Florin Maxim a comparat-o pe Corvinul cu Real Madrid, după ce a cucerit Cupa României: "Uitați-vă!"

Prima reacție din partea Corvinului, după câștigarea Cupei României: ”Am văzut că nu au trei capete”

Fiorentina i-a stabilit un preț uriaș lui Louis Munteanu: atacantul, dorit de Gigi Becali la FCSB

Ce le-a spus Răzvan Lucescu grecilor, după ce a umilit-o pe Panathinaikos și a ajuns la 90 de minute de titlu

Citeşte şi

Adevăratul motiv al răspândirii COVID-19 în Italia şi Spania? Momentul crucial ar fi fost descoperit: "A fost o nebunie!"

Un copil l-a întrerupt pe Ion Țiriac pentru a-l corecta și l-a lăsat fără cuvinte: ”Câți ani ai, Vasilică? De unde știi?”

PEROZKim Kardashian, cu părul blond și îmbrăcată într-o rochie mulată, un look în stilul Pamela Anderson, anii '90: „Babewatch”

FILM NOWCum arată Eva Green la 18 ani de când a fost fată Bond. A făcut furori în două apariții în aceeași zi la Cannes

Prima reacție milionarului Dorin Mateiu, bărbatul de 57 de ani care s-ar iubi cu Simona Halep! Ce zice de relație citeşte ştirea pe Prosport.ro

Simona Halep a vorbit despre finalul carierei: ”Vreau să mă retrag de pe teren” VIDEO citeşte ştirea pe ziare.com

Adevărul despre aflarea locației unui contact din WhatsApp, fără să știe citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Fosta iubită a lui Dorian Popa, super distracție în Dubai. Bruneta de 41 de ani și-a luat la ea numai ținute scurte, decupate și mulate

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Fosta iubită a lui Dorian Popa, super distracție în Dubai. Bruneta de 41 de ani și-a luat la ea numai ținute scurte, decupate și mulate

Digi World

Boala despre care se cunosc „şocant” de puţine lucruri, potrivit experţilor

Digi Animal World

Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat