Simona Halep

Recordurile Simonei Halep care ne fac să sperăm înainte de US Open! Cele mai multe victorii şi finale, în 2018

12.08.2018, 00:26
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

Simona Halep este cea mai bună jucătoare din 2018. Sportiva noastră are cifrele de partea ei, după un turneu perfect făcut la Rogers Cup, acolo unde s-a calificat deja în finală, după patru meciuri câştigate în 48 de ore.

Astfel, după victoria entuziasmantă, 6-4, 6-1 cu Ashleigh Barty, "SuperSimo" a ajuns la cinci finale disputate în 2018, fiind la egalitate cu Petra Kvitova, în fruntea unui top al prezenţelor în ultimul act al turneelor acestui sezon. Din precedentele 4 finale, Halep a câştigat două (Roland Garros şi Shenzhen).

"Eu când sunt obosită, sunt relaxată şi joc cel mai bun tenis al meu. Îmi place foarte mult acest turneu şi sunt fericită că sunt aici. De aceea câştig meciuri aici, am amintiri plăcute din 2016. Va urma un meci foarte greu, dar voi face tot posibilul să câştig", a comentat Halep, imediat după finalul meciului.

Un alt record deţinut de cea mai bună jucătoare a lumii este cel al victoriilor din 2018: a ajuns la cota 41, cu două mai multe decât are principala urmăritoare, Angelique Kerber. Din cele 41 de succese, 22 au venit pe hard, de asemenea un alt record al sezonului.

Acest lucru ne face să credem în şansele Simonei la US Open, acolo unde ar putea câştiga al doilea Grand Slam al carierei. Chiar dacă Halep susţine că suprafaţa ei favorită este zgura, jumătate din cele 32 de finale disputate în carieră au venit pe hard (9-6 e bilanţul până acum).

Prima jucătoare calificată la Turneul Campioanelor

Halep a adunat nu mai puţin de 6001 puncte în 2018 şi, după calificarea în semifinalele de la Rogers Cup, a devenit prima jucătoare calificată la Turneul Campioanelor.

Numărul 1 WTA merge pentru a cincea oară consecutiv la Singapore. La prima prezență, în 2014, a obținut marea victorie în fața Serenei Williams (6-0, 6-2), pe care avea să o întâlnească și în finală, acolo unde jucătoarea din SUA își lua revanșa și cucerea trofeul (6-3, 6-0).

Turneul Campioanelor este programat în perioada 21-28 octombrie și va fi transmis ÎN DIRECT de Digi Sport. Ediția din 2018 este ultima care se desfășoară la Singapore. Din 2019, turneul de elită va fi găzduit de Shenzhen.

S-a distanţat de Wozniacki

Caroline Wozniacki a pierdut 525 de puncte WTA, după ce a fost eliminată încă din faza şaisprezecimilor, la Rogers Cup. Anul, trecut, daneza jucase chiar finala competiţiei, pierdută în faţa Elinei Svitolina, 4-6, 0-6. Astfel, Caro are acum 6.135 de puncte.

De partea cealaltă, Simona Halep avea de apărat semifinala disputată anul trecut, dar şi-a depăşit performanţa. După calificarea în finală, a ajuns la cota 7746 de puncte. Ea poate urca la 8061, dacă se va impune în finala de duminică şi ar putea avea un avantaj de aproape 2000 de puncte faţă de Wozniacki.

Simona Halep va evolua în finala turneului de la Montreal cu Sloane Stephens. Duelul se va disputa duminică, de la ora 20:30, în direct la Digi Sport 2 şi în format LIVE VIDEO&TEXT pe digisport.ro.

Etichete: simona halep , rogers cup , halep rogers cup , halep barty


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Carlo Ancelotti a spus lucrurilor pe nume, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Lovitura primită de Petrolul Ploiești

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce a titrat L'Equipe, după înfrângerea PSG-ului cu Borussia Dortmund din semifinalele Champions League

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

Video Cristiano Ronaldo, reușită candidată la golul anului. Comentatorii au fost în delir. ”Dublă” a lui CR7

Citeşte şi

Wild card pentru Simona Halep înainte de Roland Garros

A spus stop! Singura sportivă străină care a felicitat-o pe Simona Halep pentru revenire se retrage din tenis

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Ultrașii lui Dinamo, mesaj la ceas de seară, în fața stadionului, pentru Andrei Nicolescu: „Cu torțe ne mobilizează...” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă