Ashleigh Barty și Elina Svitolina sunt finalistele Turneului Campioanelor 2019 / Foto: Getty Images

Video Turneul Campioanelor | Am aflat cele două finaliste! Ashleigh Barty și Elina Svitolina se vor lupta pentru marele premiu

02.11.2019, 16:55
  • Media: Fotbal Club, vineri, 20:00, DGS 1

  • Fotbal: Anglia - Islanda, vineri, 21:40, DGS 2

Ediția de anul acesta a Turneului Campioanelor și-a aflat finalistele! Ashleigh Barty (23 de ani - locul 1 WTA) și Elina Svitolina (25 de ani - locul 8 WTA) se vor confrunta pentru marele premiu de la Shenzhen!

Elina Svitolina a beneficiat, în setul trei, de abandonul Belindei Bencic, care a avut probleme de sănătate. Sportiva din Ucraina s-a impus cu scorul de 7-5, 3-6, 1-4. Sportiva din Australia s-a impus tot în trei seturi, în fașa Karolinei Pliskova, după ce jucătoarea din Cehia și-a adjudecat primul set. Partida s-a terminat cu scorul de 4-6, 6-2, 6-3.

Finala de la Turneul Campioanelor va avea loc duminică, 3 noiembrie, de la 13:30, în direct pe Digi Sport 2, dar și pe digisport.ro, pentru abonații RCS/RDS.

Ashleigh Barty - Karolina Pliskova

UPDATE: Ashleigh Barty - Karolina Pliskova 4-6, 6-2, 6-3 | Australianca de 23 de ani este cea de a doua finalistă a ediției din 2019 a Turneului Campioanelor! Chiar dacă sportiva din Cehia a învins în primul set, nu a fost suficient pentru a o împiedica pe sportiva de pe prima poziție WTA să ajungă în finală!

UPDATE: Ashleigh Barty - Karolina Pliskova 4-6, 6-2 | Și cea de a doua semifinală se va decide în setul trei! Liderul Mondial, Ashleigh Barty, a avut o prestație excelentă în setul al doilea și s-a impus în fața sportivei din Cehia.

UPDATE: Ashleigh Barty - Karolina Pliskova 4-6 | Sportiva din Cehia surprinde în meciul cu liderul mondial! S-a impus în primul set, scor 6-4!

UPDATE: A început partida.

Belinda Bencic - Elina Svitolina 7-5, 3-6, 1-4

UPDATE: Bencic - Svitolina 7-5, 3-6, 1-4 | Final de meci. Belinda Bencic abandonează din cauza durerilor de spate.

UPDATE: Bencic - Svitolina 7-5, 3-6 | Meciul va fi decis în setul trei, după ce sportiva din Ucraina nu a mai cedat în fața Belindei.

UPDATE: Bencic - Svitolina 7-5 | Sportiva din Elveția s-a impus în primul set, după 48 de minute!

UPDATE: Bencic - Svitolina 3-4 | Elvețianca face re-break, după niște schimburi superbe de mingi.

UPDATE: A început partida.

Belinda Bencic - Elina Svitolina 

Chiar dacă sportiva din Elveția a debutat cu o înfrângere în faza grupelor, în fața liderului mondial Ashleigh Barty, a reușit să câștige următoarele două partide și s-a calificat în semifinale de pe poziția a doua din Grupa Roșie. Bencic s-a impus în jocurile cu Petra Kvitova și Kiki Bertens.

Elina Svitolina este singura jucătoare care a reușit să câștige toate cele trei meciuri din grupe și s-a calificat de pe prima poziție din Grupa Violet, cea din care au făcut parte și Bianca Andreescu și Simona Halep.

Bencic și Svitolina s-au mai întâlnit de trei ori în trecut, iar sportiva din Elveția s-a impus în două dintre partide. Ultimul meci a avut loc în luna august a acestui an, iar jucătoarea din Ucraina a fost cea care a câștigat, bifând astfel primul succes în fața Belindei, scor 6-2, 6-4.

Partida va putea fi urmărită astăzi, sâmbătă, de la ora 12:30, în direct pe Digi Sport 2, dar și AICI, pentru abonații RCS/RDS.

Ashleigh Barty - Karolina Pliskova 

Liderul mondial a pierdut unul dintre cele trei meciuri, în fața lui Kiki Bertens, însă a reușit să se califice în semifinale de pe prima poziție din Grupa Roșie. Barty le-a învins pe Belinda Bencic și pe Petra Kvitova, pe cea din urmă în doar două seturi.

Karolina Pliskova a oferit surpriza grupelor, după ce a învins-o pe Simona Halep, după un rușinos 6-0 în primul set. Pliskova a pierdut primul meci, cel cu Elina Svitolina, dar a beneficiat de accidentarea Biancăi Andreescu, care a abandonat meciul în care evolua împotriva sportivei din Cehia. Mai apoi a bătut-o pe campioana de la Wimbledon și și-a asigurat ultimul loc în "Careul de Ași" al competițeii.

Cele două jucătoare s-au mai întâlnit deja de cinci ori. Ashleigh Barty conduce la meciurile directe, scor 3-2.

Partida va putea fi urmărită astăzi, sâmbătă, nu mai devreme de ora 14:00, în direct pe Digi Sport 2, dar și pe digisport.ro, pentru abonații RCS/RDS.

Etichete: wta , karolina pliskova , turneul campioanelor , elina svitolina , belinda bencic , ashleigh barty


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O româncă s-a căsătorit cu un austriac pe care-l credea bogat. Însă bărbatul avea un secret negru, care a dus la o tragedie

O româncă a fost ucisă de soțul austriac care avea o viață paralelă despre care nu voia să afle partenera de viață, cu 30 de ani mai tânără.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

"Alcoolul schimbă vieţi!" Transformarea lui Leonard Doroftei: a slăbit 20 de kilograme în câteva luni

Exclusiv Nu mai vor să lucreze cu Dan Petrescu! Antrenorul, părăsit de întreg staff-ul alături de care a scris istorie

MERCATO 2024 | Toate transferurile verii sunt AICI. Kylian Mbappe a semnat cu Real Madrid

16.000.000 €? Un campion cu FCSB poate prinde transferul carierei

Ce lovitură! Ofertă "greu de refuzat" pentru Ianis Hagi, după ce Rangers l-a pus pe lista de transferuri

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

24 de ”Tricolori” pentru meciul cu Liechtenstein! 4 jucători sunt OUT

Cristi Borcea a spus totul despre patronul unei echipe din România: ”E cel mai mare nebun pe care l-am văzut”

Ianis a reacționat, după ce Gică Hagi a spus că România va obține 6 puncte din primele două meciuri la EURO

S-a aflat! Ce sume vor încasa jucătorii lui Real Madrid, după ce au câștigat La Liga și Champions League

Citeşte şi

Ana Bogdan a explicat de ce a pierdut cu Elina Svitolina la Roland Garros: ”Asta am simțit”

Vestea primită de Simona Halep la început de săptămână

PEROZFotografia care demonstrează că Salma Hayek n-a îmbătrânit deloc. Cum arăta acum 20 de ani, în costum de baie

FILM NOWKim Cattrall, apariție rară alături de iubitul ei, mai tânăr cu 14 ani decât ea. Actrița a arătat fabulos într-o rochie scurtă

Adrian Mititelu, scandal ”monstru” cu Gigi Becali! A luat decizia să nu mai vorbească niciodată cu patronul FCSB citeşte ştirea pe Prosport.ro

Semifinală cu scandal la Roland Garros: Cori Gauff a izbucnit în plâns în timpul confruntării cu liderul mondial Iga Swiatek citeşte ştirea pe ziare.com

Ce trebuie să faci prima oară când preiei camera de hotel în concediu: mulți români nu știu aceste detalii citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Siluetă de puștoaică, atitudine de femeie fatală. Loredana Groza arată mai bine ca oricând în prag de 54 de ani

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Siluetă de puștoaică, atitudine de femeie fatală. Loredana Groza arată mai bine ca oricând în prag de 54 de ani

Digi World

Semnul de pe unghii pe care nu trebuie să-l ignori: "Ar putea fi o formă gravă de cancer de piele"

Digi Animal World

Turiștii din Italia sunt în alertă. Plajele au fost invadate de „viermele de foc”, care poate ajunge până la 30 centimetri