10 soluții pentru salvarea lui AC Milan :)

16.09.2012, 16:30
Alexandru Ghiurcau

AC Milan a pierdut din nou pe teren propriu, scor 0-1 în fața Atalantei, o echipă care a "driblat" la limită retrogradarea în sezonul trecut.

Aflați într-o situație disperată, milanezii au nevoie rapid de soluții care să-i scoată din impas. Mai jos oferim câteva idei pentru revigorarea unei echipe modeste, fără perspective, care navighează în zona de mijloc a clasamentului din Italia. 

1. Într-o ședință de urgență se va decide reinregimentarea fotbaliștilor experimentați care au cucerit trofee cu AC Milan. La 44 de ani, Seedorf va sta pe teren doar pentru a executa loviturile libere, după care se va odihni în spatele porții. Cafu, la 52 de ani, va evolua doar în campionat, pentru că marțea și miercurea are "seară de table" cu bunicul lui Pato. Rivaldo își va plăti adversarii cu câte 25 de euro pentru a fi lăsat să tragă la poartă, iar Paolo Maldini va ține un băț în mână, cu care le va da peste picioare adversarilor prea rapizi. În fine, Ronaldo are promis câte un dublu-cheesburger pentru fiecare gol marcat și o porție mică de cartofi prăjiți la fiecare "assist". Lui Ronaldinho i se va oferi câte o bere pentru fiecare pasă corectă. Din păcate, George Weah este prea ocupat cu politica pentru a reveni la fotbal.

2. Regulamentele din Serie A vor fi schimbate radical. Vor retrograda doar echipele care nu au culoarea neagră pe echipament, iar în cupele europene vor merge locurile 1-14. Totodată, meci de meci se va acorda un gol în plus echipei care are mai multe trofee decât adversara sa. Astfel, un Chievo - AC Milan 1-0 se va termina de fapt 1-1. Mai mult, adversarele Milanului au permisiunea să folosească în timpul meciului maximum un atacant. Accidentat. 

3. George Copos va prelua clubul, în locul venerabilului domn Silvio, care are probleme mai mari cu justiția decât cu fotbalul. Suporterii vor cânta: "George, George, siamo con te! Silvio, Silvio va IN PRIGIONE!". Oricum, Copos va investi mai mulți bani în echipă decât a băgat Berlusconi vara aceasta.

4. La fiecare gol marcat de AC Milan, splendida Barbara Berlusconi se va dezbrăca în fața fanilor "diavolilor", din înaltul tribunei oficiale. Asta îi va mobiliza pe jucători să le dea motive suplimentare de bucurie suporterilor atât de necăjiți, care-i huiduie sistematic la antrenamente.

5. La fiecare gol marcat de iubitul Alexandre Pato, Barbara va mai pune o bluză sau o geacă pe ea, pentru a nu-și face perechea de râs prin ținuta indecentă. Astfel, sunt șanse mari ca brazilianul să intre și accidentat pe teren, doar pentru a apăra interesele...echipei. 

6. Cele 80 de milioane de euro încasate pe Ibrahimovic și Thiago Silva vor fi folosite pentru blaturi: câte 2 milioane de euro pentru aproximativ 20 de meciuri de campionat, disputate contra echipelor mici. Rezultă o cheltuială modică de 40 de milioane de euro, pentru 60 de puncte garantate.

7. Pentru a spori forța unui grup văduvit de plecările lui Ibrahimovic și Thiago Silvă vor fi aduși numai jucători indezirabili de la echipele mari de pe continent. Astfel, după "tehnicul" De Jong (Manchester City), Milan poate încerca asaltul final la Ricardo Carvalho (Real Madrid). Dacă aducerea acestuia eșuează, este disponibil brazilianul Anderson (Manchester United).

8. Silvio Berlusconi va propune în Parlament o nouă lege, prin care echipa din Serie A cu cele mai multe înfrângeri să primească automat titlul de campioană, deoarece este evident faptul că aceasta nu a mituit brigăzile de arbitri sau echipele adverse. Cinstea trebuie onorată!

9. Adversarele lui AC Milan vor pierde cu 3-0 la masa verde meciul, în cazul în care fanii din tribune îi înjură și îi șicanează pe jucătorii lui Max Allegri. FIFA promovează fair-play-ul în sport, iar un exemplu trebuie dat undeva.

10. Pentru a nu-i inhiba pe fotbaliști cu măreția arenei San Siro, AC Milan se va muta de pe stadionul ei. "Rosso-nerri" vor juca meciurile de acasă într-o sală de handbal, pentru a nu mai exista probleme cu calitatea gazonului. Cu porți mai mici și distanțe mai scurte de alergat, Cafu, Seedorf și Ronaldo chiar au șanse astfel la o clasare în primele 14.

"Sunt foarte îngrijorat. Trebuie să creștem și să ne dăm seama că nervozitatea nu ajută. Sunt mulți tineri în lot care trebuie să se maturizeze rapid"
Massimiliano Allegri, antrenor AC Milan, dupa înfrângerea cu Atalanta

 *articolul este un pamflet și nu dorește lezarea fanilor devotați ai lui AC Milan 

De același autor
Citeşte alte articole de Alexandru Ghiurcau
Digi24
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii

Starea de sănătate a Regelui Charles, care se luptă cu cancerul, s-ar fi înrăutățit, fiind un motiv...

Descarcă aplicația Digi24

  • 12:00 Stirile Digi Sport
  • 12:15 Fotbal Club
  • 13:00 Stirile Digi Sport
  • 13:15 Liga Digi Sport
  • 14:00 Stirile Digi Sport
  • 14:15 Fotbal Club
  • 15:15 LIVE Stirile Digi Sport
  • 15:45 Etapa 6 Superliga: Rezumatele Etapei
  • Vezi tot programul
  • Mutua Madrid Open 2024 - Day 1

    TENIS: Jaqueline Cristian - Barbora Krejcikova, 16:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2

  • liga-digisport-1

    MEDIA: Liga Digi Sport, 17:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • fotbal club logo

    MEDIA: Fotbal Club, 19:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • FOTBAL: DINAMO BUCURESTI - POLI IASI, SUPERLIGA SUPERBET PLAY-OUT (14.04.2024)

    FOTBAL: Dinamo - Voluntari, 20:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • FOTBAL: Real Sociedad - Real Madrid, 22:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2

  • Vezi tot programul

Sondajul zilei

Top Articole

Foto A venit reacția soțului, după ce o jurnalistă celebră s-ar fi sărutat cu alt bărbat în fața a 20.000 de oameni

48

Foto Un fotbalist celebru și soția lui s-au lăsat filmați în duș. Imaginile au făcut înconjurul lumii

wanda5

Exclusiv A venit răspunsul CNA, după sesizarea în care s-a cerut interzicerea alăturării numelui ”București” denumirii CSA Steaua

csa-steaua-fcsb

Exclusiv ”Transferul” nemaiîntâlnit pregătit de Gigi Becali: ”Îi dau 500.000 € pentru 6 meciuri!”

gigi becali

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media