21.04.2024, xjrdrx, Fussball 1.Bundesliga, Borussia Dortmund - Bayer 04 Leverkusen emspor, v.l. Torjubel nach dem Tor zu
Se dezintegrează? Primul titular care și-a anunțat deja plecarea de la Bayer Leverkusen
PHOTOMONTAGE. FC Bayern Munich wants to present new head coach at the end of November The coach question at FC Bayern Munich has been dealing with Fuball-Germany since the breakup with Niko KOVAC. Feature, border motif: FC Bayern club emblem, club crest o
Șefii lui Bayern Munchen au găsit soluția! Pe ce antrenori au pus ochii conducătorii din Bavaria
Video Scandal după Dinamo - Voluntari: ”Mâine să pleci!”. Ce a făcut Kopic după ce a văzut scenele din parcare
Digi Sport 1 Live
Acum

VIDEO Bayern - Juventus 2-0. Bavarezii și Buffon(ul)

02.04.2013, 02:16

Bayern Munchen a controlat de la un capăt la altul disputa cu Juventus, din sferturile de finală ale UEFA Champions League.

buffon bayern
  • SuperLiga: FCU Craiova - ”U” Cluj, sâmbătă, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: FCSB - Farul, sâmbătă, 20:30, DGS 1

Nemţii au început meciul cum nu se putea mai bine. Au marcat la primul atac, în secunda 24, prin David Alaba care a finalizat cu un şut de la mare distanţă, și cu ajutorul portarului italian care a fost prins pe contre pied. Fundaşul de 20 de ani i-a stricat astfel lui Buffon recordul de 490 de minute de invincibilitate în cea mai importantă competiţie de pe continent.

Campionii Italiei au încercat să egaleze din lovitură liberă, dar execuţia lui Pirlo nu a prins spaţiul porţii. Nici Vidal nu a fost mai exact. A urmat asaltul bavarezilor, însă portarul Bătrânei Doamne a avut o super-intevenţie la şutul lui Robben şi a avut noroc la ocazia lui Ribery. Olandezul de 29 de ani a trecut pe lângă gol şi în minutul 32, când nu a reuşit să concretizeze pasa perfectă primită de la Muller.

În prelungiri, torinezii au pus în pericol buturile lui Neuer prin Bonucci. Nici actul secund nu a început mai bine pentru liderii din Serie A, însă Buffon a închis poarta la încercările lui Mandzukic şi Alaba. Italianul a gafat însă la şutul lui Luis Gustavo, iar Muller a îndeplinit o simplă formalitate şi a dublat avantajul alor săi.

În minutul 69 au venit şi primele şuturi pe poartă ale bianconerilor. Vidal, în două rânduri, şi-a încercat norocul. Muller a fost aproape să mai înscrie o dată în ultimul minut, însă rezultatul nu s-a mai schimbat. Bayern i-a administrat astfel Juventus-ului prima înfrângere din acest sezon de UEFA Champions League şi este la un pas de calificarea în semifinalele competiţiei, pentru al doilea an consecutiv.


Bayern Munchen - Juventus Torino 2-0
Au marcat: Alaba 1, Muller 63

Bayern
Neuer - Lahm, Van Buyten, Dante, Alaba - Schweinsteiger, Gustavo - T. Muller, Kroos (Robben 16), Ribery (Shaqiri 90+3) - Mandzukic (Gomez 90+1)
Antrenor: Jupp Heynckes

Juventus
Buffon - Barzagli, Bonucci, Chiellini - Lichtsteiner, Vidal, Pirlo, Marchisio, Peluso (Pogba 75) - Matri (Vucinic 65), Quagliarella (Giovinco 65)
Antrenor: Antonio Conte

Rezumatul primei reprize

Rezumatul reprizei secunde

INTRĂ AICI ÎN APLICAŢIA UCL PENTRU PROGRAMUL COMPLET ŞI VIDEO REZUMATELE PARTIDELOR DIN UEFA CHAMPIONS LEAGUE


FINAL

Min. 90+3 - Ultima schimbare la Bayern. A ieșit Ribery, a intrat XHERDAN SHAQIRI

Min. 90+1 - A doua schimbare la Bayern. A ieșit Mandzukic, a intrat MARIO GOMEZ

Min. 90 - OCAZIE URIAȘĂ BAYERN. Bavarezii au terminat în forță meciul. Muller a avut o dublă ocazie. Mai întâi a tras, dar Buffon a respins, apoi mingea i-a revenit așa că a tras din nou dar peste poartă.

Min. 84 - Ribery a scăpat, incredibil, de o eliminare, după ce l-a călcat clar pe Vidal.

Min. 82 - oi Luiz Gustavo

Min. 76 - oi Lichtsteiner. Torinezii au cerut un penalty la ciocnirea lui Lichtsteiner de  Alaba, dar arbitrul Mark Clattenburg a considerat că “juventinul“ a simulat și i-a acordat un cartonaș galben.

Min. 75 - Ultima schimbare la Juventus. A ieșit Peluso, a intrat PAUL POGBA.

Min. 69 - Torinezii reacționează prin Vidal, care l-a pus la încercare, de două ori, pe Neuer, dar portarul lui Bayern a respins de fiecare dată.

Min. 68 - oi Vidal pentru un henț. Mijlocașul nu va juca în retur, fiind suspendat!

Min. 65 - A doua schimbare la Juventus. A ieșit Quagliarella, a intrat SEBASTIAN GIOVINCO

Min. 65 - Prima schimbare la Juventus. A ieșit Matri, a intrat MIRKO VUCINIC

Min. 63 - GOOOOOL BAYERN: 2-0, MULLER. Atacantul a îndeplinit o simplă formalitate din pasa lui Mandzukic. Și la această fază Buffon a greșit fundamental, pentru că a respins în față, chiar la Mandzukic, șutul expediat de Gustavo.

Min. 55 - Încă o ocazie bună a lui Bayern. Alaba a tras direct la poartă, din lovitură liberă, dar, de data aceasta, Buffon n-a mai fost prins pe picior greșit și a respins în lateral.

Min. 54 - oi Chellini.

Min. 48 - Bavarezii au început și partea a doua a meciului la fel ca prima, adică în forță. Mandzukic a tras, pe colțul scurt, dar Buffon a fost atent.

A început repriza a doua.

INTRĂ AICI ÎN APLICAŢIA UCL PENTRU PROGRAMUL COMPLET ŞI VIDEO REZUMATELE PARTIDELOR DIN UEFA CHAMPIONS LEAGUE

PAUZĂ

Min. 45+1 - Italienii puteau marca înainte de pauză, dacă mingea trimisă de Bonucci, cu capul, din centrarea lui Pirlo, din corner, nu s-ar fi dus peste transversala lui Neuer.

Min. 45 - S-au dictat două minute de prelungiri

Min. 44 - oi Mandzukic pentru un fault asupra lui Vidal.

Min. 41 - Bavarezii trag din toate pozițiile. Schweinsteiger a șutat, din cădere, puțin peste poartă.

Min. 37 - Nemții au cerut penalty la faza în care Mandzukic a căzut în careu după un duel cu Bonucci. Centrase Ribery.

Min. 32 - BAYERN SE JOACĂ CU OCAZIILE. Acțiune școală a munchenezilor finalizată prin șutul lui Robben, din interiorul careului, pe colțul scurt, dar mingea s-a dus milimetric pe lângă bara din stânga unui Buffon care era iar prins pe picior greșit.

Min. 29 - Presiunea crește la poarta torinezilor. Schweinsteiger a expediat un șut-centrare, dar mingea a trecut cu puțin peste poarta lui Buffon.

Min. 28 - Vidal a scăpat de un cartonaș galben, după un fault clar, de la spate, asupra lui Ribery.

Min. 20 - ALTĂ MARE OCAZIE BAYERN. Același Ribery a tras, dar mingea s-a scurs puțin pe lângă bara din dreapta lui Buffon. După câteva minute, în care au stat în expectativă, bavarezii au preluat frâiele partidei.

Min. 18 - OCAZIE MARE BAYERN. Buffon a blocat excelent șutul lui Robben. Prima dată a centrat Ribery, dar mingea a fost respinsă greșit, în față, de Van Buyten.

Min. 16 - Prima schimbare la Bayern. A ieșit Kroos, accidentat, a intrat ARJEN ROBBEN.

Min. 13 - PRIMA OCAZIE DE GOL A TORINEZILOR. Vidal a trecut de Schweinsteiger și a tras la colțul lung, dar mingea a trecut puțin pe lângă bara din dreapta lui Neuer.

Min. 12 - Pirlo a executat bine o lovitură liberă, de la aproximativ 20 de metri, dar mingea s-a dus cu puțin peste poarta lui Neuer.

Min. 7 - Torinezii n-au acuzat șocul și arată că sunt o echipă mare. Domină în acest moment ostilitățile, în timp ce nemții par puțin nesiguri pe faza de apărare.

Min. 1 - GOOOOOL BAYERN: 1-0, ALABA. Fundașul stânga al bavarezilor a expediat o “torpilă“ de la aproximativ 30 de metri, cu efect, în stânga lui Buffon, prins pe contre pieux. Ce-i drept și mingea a fost deviată de un fundaș al italienilor.

A început partida.

Etichete: video , antonio conte , liga campionilor , guardiola , bayern munchen , champions league , digi sport 2 , juventus torino , sferturi de finala , uefa , pirlo , live text , trofee , ribery , robben , vucinic , jupp heynckes , mandzukic , sisteme diferite , 4-2-3-1 , 3-5-2


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o sumă mare în cont și i-au furat 140.000 €
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o sumă mare în cont și i-au furat 140.000 €

Doi funcţionari bancari sunt urmăriţi penal de procurori, după ce ar fi sustras din contul unei...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
Festive mood at Camp Nou stadium, full sold out with 91,648 spectators, the world attendance record for a women's football match, in 2022 Champions
Fanii sunt în delir! A semnat și revine la Barcelona, după ce Xavi a decis să nu mai plece

Dinamo ar urma să-și schimbe sigla din sezonul viitor! Cum arată noua emblemă
Screenshot 2024-03-27 at 20.36.16
Jucătorul CFR-ului l-a făcut ”praf” pe Adrian Mutu, după victoria cu Universitatea Craiova: ”Nu are caracter”
adrian mutu
Real Madrid, așteptată pe ”bijuteria” de 167.000.000€ din România. Tocmai s-a dat aprobarea de la Guvern
timi
Cine este modelul care i-a ”furat” inima lui Jude Bellingham: este cu 5 ani mai mare decât starul de la Real Madrid
titlu
Recomandările redacției
Video Scandal după Dinamo - Voluntari: ”Mâine să pleci!”. Ce a făcut Kopic după ce a văzut scenele din parcare

Exclusiv Ion Crăciunescu a dat verdictul, după cea mai controversată fază din Dinamo - Voluntari + Alt penalty neacordat
boboc
Video Ioan Andone nu s-a ferit să spună lucrurilor pe nume, după Dinamo - Voluntari 1-1: ”E un mercenar”
Antonio Conte s-a decis și semnează! Salariu de 6.5 milioane de euro
Tottenham Hotspur v Nottingham Forest, Premier League, Football, Tottenham Hotspur Stadium, London, UK - 11 Mar 2023
Citește și
După ce antrenorul a confirmat negocierile, Bayern Munchen a făcut anunțul oficial
FC Bayern Munich - final training - Allianz Arena
Antrenorul a dezvăluit totul: ”Bayern Munchen m-a contactat!”
FCB team celebrate with fans after the victory in the match FC BAYERN MUENCHEN - FSV MAINZ 05 8-1 on Mar 9, 2024 in Muni
Plină de viață și cu zâmbetul ei inconfundabil, Meg Ryan a fermecat publicul din Barcelona. Actrița, spectaculoasă într-o rochie șic
Plină de viață și cu zâmbetul ei inconfundabil, Meg Ryan a fermecat publicul din Barcelona. Actrița, spectaculoasă într-o rochie șic
Transferul lui Florinel Coman în Qatar, în impas! Gigi Becali dezvăluie cum poate cădea mutarea: „Sunt idiot? Nu sunt!"
Transferul lui Florinel Coman în Qatar, în impas! Gigi Becali dezvăluie cum poate cădea mutarea: „Sunt idiot? Nu sunt!"
Detalii despre ultimul acționar de la Farul Constanța: ”S-ar bate financiar de la egal la egal cu Gigi Becali!”
Detalii despre ultimul acționar de la Farul Constanța: ”S-ar bate financiar de la egal la egal cu Gigi Becali!”
Logodnica lui Jason Statham, imagini în costum de baie la câteva zile dupa ce a împlinit 37 de ani. „Ești magnifică!”
Logodnica lui Jason Statham, imagini în costum de baie la câteva zile dupa ce a împlinit 37 de ani. „Ești magnifică!”
Anna Lesko și-a arătat picioarele superbe într-o rochie extrem de scurtă, dar a furat toate privirile cu un detaliu inedit
Anna Lesko și-a arătat picioarele superbe într-o rochie extrem de scurtă, dar a furat toate privirile cu un detaliu inedit
Nike și Adidas, bătute de niște fete fâșnețe: invenția unei companii elvețiene fascinează lumea FOTO
Nike și Adidas, bătute de niște fete fâșnețe: invenția unei companii elvețiene fascinează lumea FOTO
Cum era să-și piardă Sergiu Nicolaescu un picior în „Mihai Viteazul"? „A fost la minute de amputare"
Cum era să-și piardă Sergiu Nicolaescu un picior în „Mihai Viteazul"? „A fost la minute de amputare"
Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie
Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie
Sorana Cîrstea, meci dramatic la Madrid împotriva unei filipineze. Urmează confruntarea cu liderul WTA?
Sorana Cîrstea, meci dramatic la Madrid împotriva unei filipineze. Urmează confruntarea cu liderul WTA?
Afacere între doi adversari din semifinalele Champions League. Real Madrid și Bayern pregătesc un schimb de jucători

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Anna Lesko și-a arătat picioarele superbe într-o rochie extrem de scurtă, dar a furat toate privirile cu un detaliu inedit
Anna Lesko și-a arătat picioarele superbe într-o rochie extrem de scurtă, dar a furat toate privirile cu un detaliu inedit
Digi World
Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii
Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii
Digi Animal World
Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”
Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”