Video Oțelul - ”U” Cluj 2-1. Gălățenii au dat lovitura în minutul 90 și vor juca finala Cupei României cu Corvinul
bucurie 1
Video Corvinul a produs surpriza! De când nu mai jucase o echipă de Liga 2 în finala Cupei României
Screenshot 2024-04-18 at 20.00.17
Video Exclusiv Cum a numit-o Marcel Răducanu pe FCSB, în direct la TV
Digi Sport 1 Live
Acum

Video Craiova - FC Botoșani 5-1. Oltenii au făcut un pas uriaş spre finala Cupei României. Hat-trick Băluţă

19.04.2018, 22:40

CS U Craiova este cu un picior în finala Cupei României. Echipa antrenată de Devis Mangia a încântat în meciul tur cu FC Botoşani şi s-a impus cu 5-1, la capătul unui meci în care Alexandru Băluţă, revenit printre titulari, a reuşit un hat-trick.

Craiova FCSB
Oltenii anunţă că CFR e noua campioană
  • SuperLiga: Hermannstadt - Botoșani, vineri, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Farul - CFR Cluj, vineri, 20:30, DGS 1

Oltenii au început cum nu se poate mai bine partida de pe teren propriu contra moldovenilor şi a deschis scorul în minutul 12. Lăsat în afara lotului la ultima partidă din campionat, Băluţă nu l-a mai dezamăgit pe Mangia şi a marcat din pasa surprinzătoare a lui Gustavo.

Imediat moldovenii puteau restabili egalitatea. Golubovic l-a imitat pe Cristiano Ronaldo şi a trimis acrobatic din foarfecă, dar Calancea a respins cu un reflex extraordinar.

La cealaltă poartă, Băluţă a dublat avantajul alb-albaştrilor, cu un şut cu piciorul stâng, dar bucuria gazdelor a fost scurtă. Florin Acsinte a marcat pentru FC Botoşani cu o super execuţie, după eroarea lui Dimitrov.

Craiova a revenit în atac şi, în prelungirile primei reprize, Gustavo l-a convins pe Horaţiu Feşnic să acorde penalty. Tot el a punctat de la 11 metri şi a refăcut diferenţa de două goluri.


Festivalul ofensiv al gazdelor a continuat şi după pauză, când a marcat şi Mitriţă, după o acţiune de toată frumuseţea. Rezultatul final l-a stabilit Băluţă, care a transformat impecabil o lovitură liberă.

S-a terminat 5-1, iar returul de pe 9 mai, care va fi transmis ÎN DIRECT de Digi Sport, pare o simplă formalitate pentru Craiova.


LIVE VIDEO&TEXT

Min. 90+3 - FINAL DE MECI! Craiova s-a impus categoric în turul semifinalei cu FC Botoşani, scor 5-1, şi este foarte aproape de calificarea în ultimul act al competiţiei. Băluţă a fost omul serii, datorită hat-trick-ului pe care l-a reuşit. 

Min. 87 - A treia modificare şi la olteni. Dimitrov i-a lăsat locul lui Briceag. 

Min. 86 - Ultima schimbare la oaspeţi. Moruţan a intrat în locul lui Roman. 

Min. 85 - Ocazie Botoşani! Moldovenii au fost aproape de a reduce din diferenţă, dar Calancea a avut o paradă spectaculoasă la lovitura de cap a lui Burcă. 

Min. 84 - Cartonaş galben primit de Băluţă, care a sărbătorit marcarea golului dându-şi tricoul jos. 

Min. 83 - GOOOOOL, 5-1 Craiova! Băluţă este dezlănţuit. "Decarul" gazdelor a transformat impecabil o lovitură liberă şi şi-a completat hat-trick-ul

Min. 78 - Gol neacordat Botoşani! A fost rândul moldovenilor să înscrie, fără ca reuşita să fie acordată. Achim a marcat după o lovitură liberă, însă fostul jucător de la FCSB se afla în offside. 

Min. 78 - Cartonaş galben primit de Gardoş. 

Min. 77 - O nouă modificare la Craiova. Burlacu i-a luat locul lui Gustavo. 

Min. 69 - Schimbare şi la gazde. Screciu a intrat în locul lui Răzvan Popa. 

Min. 67 - Cartonaş galben primit de Mihai Roman. 

Min. 66 - A doua schimbare la oaspeţi. Miron i-a lăsat locul lui Axente.  

Min. 65 - GOOOOOL, 4-1 Craiova! Oltenii se desprind, iar Mitriţă confirmă forma foarte bună din ultima perioadă. După hat-trick-ul reuşit cu CSM Poli Iaşi, fostul jucător de la Pescara a înscris şi contra moldovenilor, după o acţiune superbă a echipei lui Mangia

Min. 62 - Ocazie Botoşani! Dumitraş a avut o incursine spectaculoasă pe partea dreaptă, a pătruns în careu, însă a ratat complet execuţia cu piciorul stâng, iar mingea a trecut la mare distanţă de poartă. 

Min. 58 - Schimbare la oaspeţi. Plămadă a intrat în locul lui Tincu. 

Min. 46 - A început repriza a doua! 

Min. 45+5 - PAUZĂ! Gazdele conduc cu 3-1, după o primă repriză plină de evenimente

Min. 45+4 - GOOOOOL, 3-1 Craiova! Gustavo a executat impecabil lovitura de la 11 metri, astfel că plonjonul lui Pap a fost inutil. Oltenii s-au desprins din nou, chiar înainte de pauză

Min. 45+2 - Penalty pentru Craiova! Horaţiu Feşnic a fost păcălit de săritura spectaculoasă a lui Gustavo, la un duel cu Miron. 

Min. 45 - Cartonaş galben, primul al partidei. L-a primit Tincu, de la oaspeţi. 

Min. 35 - GOOOOOL Botoşani, 2-1! Meciul este relansat. Acsinte a marcat un gol de senzaţie şi a redus din diferenţă. Fundaşul stânga al moldovenilor a înscris cu o scăriţă de la 16 metri, mingea ducându-se direct în vinclul porţii lui Calancea. Portarul gazdelor a respins iniţial cu dificultate, după ce Dimitrov i-a trimis o pasă nu foarte exactă înapoi

Min. 30 - GOOOOOL, 2-0 Craiova! Băluţă a reuşit dubla, la revenirea ca titular. "Decarul" oltenilor a înscris cu un şut cu stângul, din interiorul careului

Min. 26 - Gol neacordat pentru Craiova! Gardoş a reuşit să înscrie, în urma unui corner, dar reuşita fostului stelist nu a fost acordată, pentru un fault al lui Tiago Ferreira asupra lui Miron. 

Min. 19 - Ocazie Botoşani! O nouă şansă pentru oaspeţi, irosită uşor de Roman, care a tras slab din poziţie bună, iar Calancea a reuşit să reţină. 

Min. 17 - Ocazie Botoşani! Moldovenii au fost aproape de a egala cu o execuţie de senzaţie. Calancea a respins spectaculos de sub bară mingea trimisă din foarfecă de Golubovic. 

Min. 12 - GOOOOOL, 1-0 Craiova! Băluţă a deschis scorul cu o execuţie simplă din interiorul careului, însă marele merit este al lui Gustavo, care a reuşit să paseze spectaculos deşi era căzut pe gazon

Min. 5 - Ocazie Craiova! Contraatac superb al gazdelor, după un corner al moldovenilor, dar Băluţă a preferat să continue faza cu un dribling, în loc să încerce să-l lobeze pe Pap, ieşit în întâmpinare, şi nu a mai avut forţa necesară pentru a trimite spre poartă, pe direcţia căreia se repliaseră deja doi jucători ai oaspeţilor. 

Min. 1 - Început încins de meci! La chiar prima fază a meciului, oltenii puteau primi un penalty, după o intervenţie imprudentă a lui Pap asupra lui Bancu. 

Min. 1 - A început meciul. Lovitura de start a aparţinut oaspeţilor

ECHIPELE DE START

Craiova (3-4-3): Calancea - R. Popa, Gardoș, Tiago - Dimitrov, Mateiu, Zlatinski, Bancu - Gustavo, Băluță, Mitriță;
Rezerve: L. Popescu - Briceag, Screciu, Kelic, Andre Santos, Burlacu, Bărbuț;
Antrenor: Devis Mangia;

Botoșani (4-2-3-1): Pap - Dumitraș, A. Burcă, Miron, Acsinte - Oaidă, Tincu - Roman, Achim, Golofca - Golubovic;
Rezerve: Cobrea - Plămadă, Mușat, Cucu, Moruțan, Serediuc, Axente;
Antrenor: Costel Enache.


CS U Craiova are un obiectiv cert în acest sezon, caştigarea Cupei României. Va juca meciul tur din semifinale, cu FC Botoşani, ÎN DRECT la Digi Sport 1, astazi, de la ora 20:30.

De 25 de ani așteaptă oltenii să câștige din nou Cupei României. CS U Craiova este principala favorită a competiției în acest moment și se pregătește pentru dubla cu FC Botoșani. Alb-albaștrii vor juca pe teren propriu manșa tur a semifinalelor.

Lăsat în tribune la meciul cu CSM Poli Iași după declarațiile făcute la adresa lui Mangia la finalul duelului cu FCSB, Alexandru Băluță are șanse mari să fie tituar în duelul de azi. Din lotul lui Mangia vor lipsi însă croații Martic, Kelic și Mitrovic. Jucatorii lui Mangia vor fi încurajați, din tribună, de finalistele Cupei EHF. Handbalistele de la SCM Craiova și-au anunțat prezența la meci.

"Nu resimţim nicio presiune pentru că este o plăcere să avem această şansă. Avem două obiective, nu unul singur: Cupa şi campionatul!" a declarat antrenorul oltenilor. "Pentru mine un scor bun ar fi să câștigăm fără să primim gol" a adăugat bulgarul Dimitrov.

"Avem o oportunitate foarte bună și vrem să profităm de ea. Nu se întâmplă foarte des să ajungem la acest nivel într-o asemenea competiție. Sperăm că o să fim eficienți și că o să plecăm cu șanse bune pentru returul de la Botoșani" a spus antrenorul moldovenilor.

CS U Craiova - FC Botoșani, din manșa tur a semifinalelor Cupei României, va fi în direct la Digi Sport 1, azi, de la ora 20:30, dar și pe digisport.ro și m.digisport.ro, EXCLUSIV pentru abonații rețelei de internet ai RCS-RDS. Cele mai importante faze video vor fi redate și în timp real pe digisport.ro și m.digisport.ro.

Etichete: fotbal , cupa romaniei , semifinale cupa , semifinale cupa romaniei , live video craiova-botosani , live stream craiova botosani


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară

În timp ce-și renovau bucătăria din casa lor veche, doi soți din Dorset, Anglia, au descoperit o...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
UEFA Champions League - Manchester City v Real Madrid - Etihad Stadium - 17 Apr 2024
Pep Guardiola a descris într-un singur cuvânt jocul lui Manchester City cu Real Madrid

După o lună, Adrian Mutu și-a dat șapca jos! Ce a ieșit
Screenshot 2024-04-02 at 23.10.18
Manchester City - Real Madrid 1-1 (3-4 d.l.d.). ”Galacticii”, în semifinalele UEFA Champions League!
UEFA Champions League - Manchester City v Real Madrid - Etihad Stadium
Nu mai suporta și a vrut să plece gratis de la Real Madrid! Acum a devenit erou, iar soția sa a transmis doar ȘASE cuvinte
lunin
A murit la doar 17 ani: ”Boala a răpus-o în 24 de ore”. Două zile de doliu
Screenshot 2024-04-18 at 16.51.31-modified
Recomandările redacției
Screenshot 2024-04-18 at 20.00.17
Video Exclusiv Cum a numit-o Marcel Răducanu pe FCSB, în direct la TV

Exclusiv Florin Prunea a văzut imaginile cu Ștefan Târnovanu și a reacționat: ”Să vezi ce-i rup eu urechile”
Dorinel Munteanu, după calificarea Oțelului în finala Cupei României: ”Mă trezesc în fiecare dimineață cu speranța că vor veni”
Screenshot 2024-04-18 at 23.09.58
”Ai mai văzut așa ceva?”. Emi Martinez a primit două galbene, unul la loviturile de departajare, dar nu a fost eliminat
martinez
Citește și
”Eu n-am mai văzut”. Alex Chipciu a fost lăsat fără cuvinte de ce s-a întâmplat după Oțelul - ”U” Cluj 2-1
Ioan Ovidiu Sabău a spus ce l-a nemulțumit, după eliminarea lui ”U” Cluj din Cupa României
Screenshot 2024-03-08 at 23.16.59
Reese Witherspoon, în șort de sport, necoafată și nemachiată, într-o zi oarecare. Bucuroasă ca un copil după o întâlnire specială
Reese Witherspoon, în șort de sport, necoafată și nemachiată, într-o zi oarecare. Bucuroasă ca un copil după o întâlnire specială
LPF explică de ce FCSB nu are voie să petreacă după derby-ul cu Rapid: „Ar fi lipsă de respect"
LPF explică de ce FCSB nu are voie să petreacă după derby-ul cu Rapid: „Ar fi lipsă de respect"
Ovidiu Burcă a analizat în detaliu plecarea lui Florinel Coman de la FCSB! Ce pierde și ce câștigă Gigi Becali după ce îl vinde
Ovidiu Burcă a analizat în detaliu plecarea lui Florinel Coman de la FCSB! Ce pierde și ce câștigă Gigi Becali după ce îl vinde
Zendaya, adevărul despre scenele intime din filmul „Challengers”: „Trebuia să ne simțim bine unul cu celălalt”
Zendaya, adevărul despre scenele intime din filmul „Challengers”: „Trebuia să ne simțim bine unul cu celălalt”
Shania Twain, „tot mai puțin inhibată” pe măsură ce trec anii. Artista și-a etalat picioarele lungi, într-un body, pe tocuri
Shania Twain, „tot mai puțin inhibată” pe măsură ce trec anii. Artista și-a etalat picioarele lungi, într-un body, pe tocuri
Șotronul lui Șucu: culisele unei situații explozive pe care trebuie să o gestioneze la Rapid
Șotronul lui Șucu: culisele unei situații explozive pe care trebuie să o gestioneze la Rapid
50 de mașini electrice, testate pe autostradă. Doar 17 au autonomie peste 300 km. Cine e campioană?
50 de mașini electrice, testate pe autostradă. Doar 17 au autonomie peste 300 km. Cine e campioană?
Singurul județ cu două autostrăzi și un aeroport din România. Salvat de infrastructură și investiții masive
Singurul județ cu două autostrăzi și un aeroport din România. Salvat de infrastructură și investiții masive
EXCLUSIV. Rotaru face curățenie la Craiova! Schimbă jumătate din lot, vin jucători din Spania
EXCLUSIV. Rotaru face curățenie la Craiova! Schimbă jumătate din lot, vin jucători din Spania
”Săreau tibiile în aer”. Alex Chipciu a reacționat după ratarea calificării în finala Cupei și a avut o ”țintă”
alex chipciu flash

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Shania Twain, „tot mai puțin inhibată” pe măsură ce trec anii. Artista și-a etalat picioarele lungi, într-un body, pe tocuri
Shania Twain, „tot mai puțin inhibată” pe măsură ce trec anii. Artista și-a etalat picioarele lungi, într-un body, pe tocuri
Digi World
Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a
Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie
Digi Animal World
Câinele din București care i-a emoționat pe internauți. Și-a așteptat răubdător stăpână în vârstă, în timp ce urca scările de la metro
Câinele din București care i-a emoționat pe internauți. Și-a așteptat răubdător stăpână în vârstă, în timp ce urca scările de la metro