faza-comica-chindia
Video Exclusiv Faza anului în Cupa României! ”A vrut să se prefacă mort?” / ”N-am mai văzut așa ceva”. Ilie Dumitrescu a rămas ”mască”
mihai-pintilii
Exclusiv Cine a comis greșeala ”fatală”, care a dus la eliminarea FCSB-ului din Cupă! Ilie Dumitrescu: ”Trebuie să-și asume”
ilie
Exclusiv ”Poate juca lejer la orice echipă din România”. Ilie Dumitrescu, ”vrăjit” de un fotbalist care se bate la retrogradare
Digi Sport 1 Live
Acum

Video Universitatea Craiova - Sepsi 0-1. Covăsnenii sunt în finală. Meci "nebun", cu două "roșii", o bară și două penalty-uri cerute

articol scris de Digi Sport
12.05.2022, 21:20

Sepsi s-a calificat în finala Cupei României, după un meci foarte bun și spectaculos în deplasarea cu Universitatea Craiova, pe care a bătut-o cu 1-0, după ce s-a impus și în tur. În finală, Sepsi va da peste FC Voluntari, pe noul stadion din Giulești.

sepsi goll
Ștefănescu a deschis scorul pentru Sepsi, în deplasarea cu Universitatea Craiova / Foto: captură Digi Sport
  • Baraj EURO: Bosnia si Hertegovina - Ucraina, joi, 21:45, DGS 1

  • Elite League U20: Romania - Italia, joi, 18:00, DGS 1

Universitatea Craiova - Sepsi 0-1. Ambele echipe au cerut câte un penalty

Meciul a început cu o fază la care Sepsi a cerut penalty în minutul 4, însă arbitrul nu a acordat nimic. Peste 5 minute, oltenii au dat replica prin transversala lui Crețu.

Dumitrescu a prins apoi un voleu spectaculos, cu exteriorul, dar portarul a avut o paradă la fel de bună. Prima repriză a continuat sub semnul echilibrului, cu ocazie mare a lui Ivan, iar la cealaltă poartă, Pigliacelli a ieșit la timp și a prins centrarea lui Dimitrov.

Pe finalul primei reprize a avut loc a doua fază controversată, dar de această dată Craiova a cerut penalty. Aganovic a irosit ultima șansă a primei părți, singur cu portarul.

Universitatea Craiova - Sepsi 0-1. Covăsnenii vor întâlni FC Voluntari în finală

În repriza secundă, același Aganovic nu a nimerit ținta, iar apoi Ștefănescu a avut o oportunitate bună. Și Tudorie a ratat o șansă singur cu portarul, iar apoi Ivan și-a bătut joc de o fază promițătoare.


Golul a venit în minutul 66 și l-a marcat Ștefănescu, după o acțiune personală. Au urmat apoi două ocazii ale Craiovei, prin Koljic și Vătăjelu.

Finalul a fost cu mulți nervi, când Aganovic a fost eliminat, deși era pe bancă, iar apoi oltenii au rămas și ei fără Bancu, care a primit și el roșu.

Sepsi va juca finala cu FC Voluntari, pe Giulești, peste o săptămână, ÎN DIRECT la Digi Sport 1.

VIDEO cu rezumatul meciului Universitatea Craiova - Sepsi 0-1:


LIVE VIDEO Universitatea Craiova - Sepsi 0-1

Min. 86: Bancu (Craiova) este eliminat pentru un gest reprobabil.

Min. 84: Aganovic (Sepsi), aflat pe bancă, este eliminat, după al doilea galben.

Min. 81: Ocazie Craiova. Vătăjelu prinde un voleu senzațional, dar Niczuly respinge spectaculos de sub transversală.

Min. 76: Ocazie Craiova. Bancu centrează în careu, de unde Koljic reia cu capul, dar exact pe direcția portarului, care reține.

Min. 66: Gol Sepsi. Aganovic îi așează mingea lui Ștefănescu, care pătrunde pe lângă Bancu și deschide scorul.

Min. 65: Ocazie Craiova. După o centrare de pe dreapta, Ivan are mult timp să preia, dar preferă o foarfecă, numai că mingea trece peste.

Min. 57: Ocazie Sepsi. Tudorie primește o pasă bună de la Eder Gonzales și rămâne singur cu Pigliacelli, dar nu-l poate învinge.

Min. 55: Ocazie Sepsi. Ștefănescu îl driblează scurt pe Vătăjelu și șutează din marginea careului, dar Pigliacelli respinge.

Min. 47: Ocazie Sepsi. După o lovitură liberă, mingea e respinsă și ajunge la Aganovic, care șutează din afara careului, dar balonul e deviat și trece foarte puțin pe lângă poartă.

Min. 46: Începe repriza secundă.

Min. 45+2: La pauză, Universitatea Craiova - Sepsi 0-0.

Min. 45+1: Ocazie Sepsi. Bărbuț pasează perfect pentru Aganovic, care îl driblează pe Gustavo și rămâne singur cu portarul, care apără însă incredibil.

Min. 41: Craiova cere penalty. Baiaram paseză filtrant pentru Markovic, care cade în duel cu Dumitrescu și cere penalty.

Min. 26: Ocazie Sepsi. Dimitrov centrează în fața porții, dar Pigliacelli iese și reține.

Min. 22: Ocazie Craiova, Vătăjelu centrează pe colțul lung, Ivan reia cu capul, dar mingea trece puțin pe lângă poartă.

Min. 22: Ocazie Sepsi. Bărbuț întoarce pentru Dumitrescu, care șutează spectaculos, cu exteriorul, din prima, dar portarul apără.

Min. 9: Bară Craiova. După o centrare din corner, Crețu trimite cu capul, dar nimerește transversala.

Min. 4: Sepsi cere penalty. Screciu îl trage pe Mitrea de tricou, iar acesta din urmă cade în careu, dar arbitrul nu acordă penalty.

Min. 1: Gabi Boldici a dat lovitura de start.

Universitatea Craiova: Pigliacelli - Vătăjelu, Papp, Screciu, Bancu - Mateiu, Crețu - Gustavo, Baiaram, Ivan - Markovic
Antrenor: Laurențiu Reghecampf

Sepsi: Niczuly - Dimitrov, Bălașa, Mitrea, Dumitrescu - Păun, Eder Gonzales, Aganovic - Bărbuț, Tudorie, Ștefănescu
Antrenor: Cristiano Bergodi


Universitatea Craiova - Sepsi, Live Video, 19:30, Digi Sport 1. Cupa României, obligatorie în Bănie

Oltenii au ieșit din lupta pentru titlu în Liga 1, astfel că în momentul de față se concentrează doar pe cucerirea Cupei României, trofeu pe care formația din Bănie a reușit să îl câștige anul trecut, împotriva Astrei Giurgiu.

Pentru asta, Universitatea Craiova trebuie să întoarcă scorul din meciul tur, atunci când Sepsi a câștigat la limită, scor 1-2.

"Venim după un meci pierdut cu 1-2 în prima manşă, este un meci care înseamnă foarte mult pentru noi. Obiectivul principal pentru noi în această a doua parte a sezonului este Cupa României. Nu suntem mulţumiţi că am pierdut în tur cu Sepsi, dar eu sper ca jucătorii să reuşească să întoarcă rezultatul şi să ne calificăm în finală.

Cu siguranţă ei vor încerca să apere rezultatul din tur, au de partea lor acel 2-1. Însă în acelaşi timp le va fi foarte greu să se apere 90 de minute împotriva noastră. Sper să profităm de absenţa lui Bergodi. Lipsa antrenorului de pe bancă, mai ales la meciurile decisive cum este cel de mâine seară, contează foarte mult", a spus Reghecampf, la conferința de presă.

Covăsnenii se așteaptă la un meci greu în Bănie. Universitatea Craiova - Sepsi, Live Video, 19:30, Digi Sport 1

Sepsi traversează un moment bun, iar trupa lui Cristiano Bergodi are nu mai puțin de șase victorii în ultimele șapte meciuri. Covăsnenii pleacă cu un avans de un gol, însă antrenorul italian s-a arătat îngrijorat înaintea duelului din această seară și a declarat că este conștient de valoarea echipei lui Laurențiu Reghecamof.

"Va fi un meci destul de greu pentru noi. Este însă un meci foarte important, pentru că ne poate duce într-o finală de Cupă şi atunci avem ambiţia să facem un joc bun.

Universitatea este una dintre cele mai bune echipe ale campionatului. Acum a pierdut acest meci cu FCSB în campionat, dar a dat o grămadă de goluri în acest sezon, deci are un atac foarte, foarte bun.

Noi trebuie să facem jocul nostru obişnuit şi sperăm să speculăm spaţiile libere pe care le vor lăsa. Nu trebuie să stăm pe teren şi să ne apărăm, asta e clar. Deci va trebui să facem un meci aproape perfect", a spus Bergodi, la conferința de presă.

VIDEO cu rezumatul meciului tur dintre Sepsi și Universitatea Craiova 2-1

Etichete: cupa romaniei , universitatea craiova sepsi , semifinala cupa romaniei


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Câştigătorul celor 5,86 de milioane de euro la Joker şi-a ridicat banii. Cine este, mesajul său, și ce spune despre numerele jucate
Câştigătorul celor 5,86 de milioane de euro la Joker şi-a ridicat banii. Cine este, mesajul său, și ce spune despre numerele jucate

Câştigătorul premiului de categoria I la tragerea Joker din 14 martie s-a prezentat, luni, la...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
miguel-guerrero8
”500 de euro ca să bem o cafea”. La 30 de ani, s-a lăsat de fotbal și câștigă o ”avere”: ”Nicio lună fără 5 cifre în cont”

Gică Popescu a spus cine este cel mai mare fotbalist român din toate timpurile
popescu mutu
Gigi Becali a auzit că Radunovic a anunțat că pleacă de la FCSB și a intrat în direct: ”A venit la mine la palat”
gigi baluta
Caz de dopaj în SuperLigă! A fost depistat pozitiv: ”Sunt uluit!” Reacția conducerii: ”Am rămas fără cuvinte”
FOTBAL:FCSB-SEPSI OSK SFANTU GHEORGHE, SUPERLIGA SUPERBET (11.02.2024)
Întrebat cine a fost cel mai bun fotbalist, Giovanni Becali a răspuns imediat: ”Numărul 1! Un geniu”
giovanni becali 7
Recomandările redacției
ilie
Exclusiv ”Poate juca lejer la orice echipă din România”. Ilie Dumitrescu, ”vrăjit” de un fotbalist care se bate la retrogradare

Video Exclusiv Ionuț Negoiță, atac dur la Mircea Lucescu. ”N-are măsura cuvintelor. Pun pariu că nu va investi la Dinamo”
lucescu-negoita
E gata! Viitorul lui Ionuț Radu a fost decis deja: ”Nu e bine pentru el”. Ce se va întâmpla cu portarul român
ionut-radu
Presa din Ungaria a reacționat după ce Cosmin Matei, jucătorul lui Sepsi, a fost depistat pozitiv
cosmin-matei
Citește și
Răzvan Burleanu a scos în față cifrele, după ce formatul Cupei României a fost criticat
Football Federation press conference, Bucharest, Romania - 26 Apr 2023
Rapid a câștigat Cupa României la volei în fața rivalei de la CSA Steaua
428599942_375013858635729_1380334659624832462_n
Cum a apărut un mire la ședința foto organizată după nuntă. Imaginile au stârnit ample controverse: „Ar trebui să divorțezi de el!”
Cum a apărut un mire la ședința foto organizată după nuntă. Imaginile au stârnit ample controverse: „Ar trebui să divorțezi de el!”
Louis Munteanu la Rapid! Șucu vrea să-i dea lovitura lui Gigi Becali. „E ținta noastră la vară”
Louis Munteanu la Rapid! Șucu vrea să-i dea lovitura lui Gigi Becali. „E ținta noastră la vară”
Toate detaliile transferului lui Louis Munteanu. Sumă de achiziție + salariul: doar Șucu și Becali și-l permit
Toate detaliile transferului lui Louis Munteanu. Sumă de achiziție + salariul: doar Șucu și Becali și-l permit
A fost deschis testamentul lui Matthew Perry. Cine sunt cei patru beneficiari ai averii actorului din „Friends”
A fost deschis testamentul lui Matthew Perry. Cine sunt cei patru beneficiari ai averii actorului din „Friends”
Fosta iubită a lui Dorian Popa, în bustieră albă, o fustă minusculă și cizme până la coapse. Babs strălucește la 41 de ani
Fosta iubită a lui Dorian Popa, în bustieră albă, o fustă minusculă și cizme până la coapse. Babs strălucește la 41 de ani
Bizarerii marca FRF. Se știu echipele care prind locurile de promovare în Superliga, înainte de startul play-off-ului
Bizarerii marca FRF. Se știu echipele care prind locurile de promovare în Superliga, înainte de startul play-off-ului
De ce spun maghiarii că românii trăiesc ca în America Latină? Ce i-a enervat atât de rău?
De ce spun maghiarii că românii trăiesc ca în America Latină? Ce i-a enervat atât de rău?
Gigantul francez care deschide o nouă fabrică în România. Investiția extraordinară vine cu sute de locuri de muncă și salarii pe măsură
Gigantul francez care deschide o nouă fabrică în România. Investiția extraordinară vine cu sute de locuri de muncă și salarii pe măsură
Tragedie la Miami! A murit iubitul Arynei Sabalenka, la doar 42 de ani
Tragedie la Miami! A murit iubitul Arynei Sabalenka, la doar 42 de ani
Video U-BT Cluj-Napoca a câștigat Cupa României pentru a șasea oară în istoria clubului
BASCHET MASCULIN: UBT CLUJ NAPOCA-MHP RIESEN LUDWIGSBURG, SFERTURI DE FINALA LIGA CAMPIONILOR (05.04.2022)

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Fosta iubită a lui Dorian Popa, în bustieră albă, o fustă minusculă și cizme până la coapse. Babs strălucește la 41 de ani
Fosta iubită a lui Dorian Popa, în bustieră albă, o fustă minusculă și cizme până la coapse. Babs strălucește la 41 de ani
Digi World
VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală:
VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală: "Își servește țara, nu e aici pentru a fi ridiculizat"
Digi Animal World
Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat
Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat