faza-comica-chindia
Video Exclusiv Faza anului în Cupa României! ”A vrut să se prefacă mort?” / ”N-am mai văzut așa ceva”. Ilie Dumitrescu a rămas ”mască”
mihai-pintilii
Exclusiv Cine a comis greșeala ”fatală”, care a dus la eliminarea FCSB-ului din Cupă! Ilie Dumitrescu: ”Trebuie să-și asume”
philip otele cfr cluj
Brighton a făcut deja planul! Ce se întâmplă cu Philip Otele dacă ajunge în Premier League
Digi Sport 1 Live
Acum
Stirile Digi Sport

Video Sepsi - Universitatea Craiova 2-1, în turul semifinalelor. Covăsnenii au câștigat în minutul 87, după un joc superb

articol scris de Digi Sport
20.04.2022, 21:25

Sepsi a învins cu 2-1 Universitatea Craiova, în prima manșă a semifinalelor Cupei României, după un meci superb. Covăsnenii au condus, au fost egalați și au obținut victoria în minutul 87.

sepsi giol golofca
Golofca a marcat golul victoriei lui Sepsi în minutul 87al meciului cu Universitatea Craiova / Foto: captură Digi Sport
  • SuperLiga: Voluntari - Hermannstadt, vineri, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Sepsi - CFR, vineri, 20:30, DGS 1

Sepsi - Universitatea Craiova 2-1, în prima manșă a semifinalelor Cupei României

Meciul a început cu Sepsi la conducerea jocului, iar Ștefănescu a fost "vioara întâi". Mai întâi a ratat în debutul partidei, apoi a marcat în minutul 14, după o fază construită frumos.

După încă o ocazie a lui Tudorie, oltenii au dat replica prin Roguljic, dar șutul său a fost deviat. Păun a trimis apoi în plasa laterală, iar la cealaltă poartă, Baiaram a trimis slab, exact în brațele lui Niczuly.

Craiova a avut cea mai bună ocazie a primei reprize în minutul 42, când portarul a respins cu piciorul șutul lui Roguljic. Până la pauză, același Ștefănescu a mai avut o ocazie bună, fază la care a participat și Bălașa.

Sepsi - Universitatea Craiova 2-1. Returul se joacă pe 11 mai

În startul reprizei secunde, Golofca a ratat prima ocazie, iar Markovic l-a pus la treabă pe portarul lui Sepsi. Craiova a primit penalty în minutul 54, iar Ivan a transformat.


Tot echipa lui Bergodi a fost mai periculoasă, iar Pigliacelli a respins de sub transversală șutul lui Dimitrov.

Același Pigliacelli a scăpat apoi o minge din mână, dar a scăpat fără gol, la o fază la care Bălașa a reclamat că a fost faultat în careu de Crețu. Sepsi a dat lovitura în minutul 87, când Golofca a finalizat o fază lucrată frumos pe contraatac.

Sepsi - Universitatea Craiova s-a terminat 2-1, iar returul se dispută pe 11 mai.

VIDEO cu rezumatul meciului Sepsi - Universitatea Craiova 2-1:


Știrea inițială:

Cupa României, semifinale | LIVE VIDEO Sepsi Sf. Gheorghe - Universitatea Craiova 2-1, la Sport 1. Meciul poate fi urmărit AICI de abonații RCS&RDS

Min. 87: Gol Sepsi! Bărbuț pasează pentru Dumitrescu, care trimite la Golofca, iar acesta înscrie cu un șut din marginea careului.

Min. 76: Ocazie Sepsi. După o centrare din lovitură liberă, Pigliacelli scapă mingea din mână, dar revine. Bălașa reclamă că a fost faultat în careu de Crețu.

Min. 72: Ocazie Sepsi. Dimitrov centrează de pe dreapta, dar Pigliacelli respinge de sub transversală.

Min. 55: Gol Craiova! Ivan transformă lovitura de pedeapsă.

Min. 54: Penalty pentru Craiova, după ce Gustavo cade în duel cu Dumitrescu.

Min. 52: Ocazie Craiova. Vătăjelu centrează în diagonală, Markovic reia pe poartă, dar portarul respinge.

Min. 49: Ocazie Sepsi. Păun pasează pentru Golofca, dar acesta șutează peste poartă.

Min. 46: Începe repriza a doua.

Min. 45+1: La pauză, Sepsi - Universitatea Craiova 1-0.

Min. 45: Ocazie Sepsi. Ștefănescu centrează din corner, mingea e respinsă până la Bărbuț, care trage din afara careului, dar portarul respinge. Faza continuă, iar Ștefănescu centrează în careu, de unde Bălașa nu poate relua cum trebuie, pentru că e incomodat de Mitrea.

Min. 42: Ocazie Craiova. După o lovitură liberă, mingea e pasată la Roguljic, care trimite din unghi, dar portarul respinge cu piciorul.

Min. 35: Ocazie Craiova. Ivan ia o acțiune pe cont propriu, șutează în blocaj, faza continuă, iar mingea ajunge la Baiaram, care trimite exact în brațele portarului.

Min. 26: Ocazie Sepsi. Bărbuț centrează din lovitură liberă, iar Păun trimite în plasa laterală.

Min. 23: Ocazie Craiova. Bancu pătrunde pe stânga, întoarce pentru Roguljic, care șutează, dar mingea e deviată în corner.

Min. 22: Ocazie Sepsi. Păun pasează pentru Golofca, acesta pătrunde pe stânga și centrează în fața porții, de unde Tudorie nu poate relua în poartă, iar Pigliacelli reține.

Min. 14: Gol Sepsi! Bărbuț ia o acțiune pe cont propriu, pasează în fața porții, de unde Golofca nu reușește să reia în plasă, dar deviază până la Ștefănescu, care deschide scorul.

Min. 13: Ocazie Craiova. O minge e respinsă greșit de cei de la Sepsi și ajunge la Markovic, care șutează în diagonală, dar mingea ocolește poarta.

Min. 4: Ocazie Sepsi. După o pasă slabă a lui Screciu pentru Bic, Ștefănescu scapă spre poartă, singur cu portarul, dar același Screciu îl ajunge din urmă și îl deposedează în ultimul moment.

Min. 1: Începe meciul.

Sepsi: Niczuly - Dimitrov, Bălașa, Mitrea, Dumitrescu - Bărbuț, Păun, Vașvari, Ștefănescu - Tudorie, Golofca
Antrenor: Cristiano Bergodi

Universitatea Craiova: Pigliacelli - Vătăjelu, Screciu, Papp, Bancu - Crețu, Roguljic, Bic - Baiaram, Markovic, Ivan
Antrenor: Laurențiu Reghecampf


Știrea inițială:

Cupa României, semifinale | LIVE VIDEO Sepsi Sf. Gheorghe - Universitatea Craiova 2-1, ora 19:30, la Digi Sport 1

Sepsi Sfântu Gheorghe și Universitatea Craiova se întâlnesc miercuri, de la ora 19:30, în manșa tur din semifinalele Cupei României.

Sepsi are un parcurs fără greșeală în play-out-ul din Liga 1 și se află la două puncte de liderul Rapid. Formația pregătită de Cristiano Bergodi nu a mai pierdut de șapte meciuri, cinci în play-out și două în sezonul regulat, și vrea să își continue parcursul fără greșeală și în Cupa României.

Sunt speranţe să facem ceva pozitiv, aşa cum am făcut în ultimul timp. E un pic diferit meciul, pentru că se joacă tur-retur, aşa că trebuie să jucăm bine, să facem un meci frumos, dar în acelaşi timp să nu riscăm nimic. Ne dorim să facem un meci bun, ca de obicei la noi acasă şi să câştigăm prima manşă, dar ţinând cont că există şi returul, la ei. Întâlnim o echipă pe val, care joacă bine, a dat multe goluri, a luat puţine. Cunosc echipa Craiovei, am antrenat acolo şi cred că acum este în cel mai bun moment al ei.

Ca de obicei, eu sunt încrezător, este o competiţie frumoasă, am ajuns în această fază şi trebuie să facem un ultim efort pentru a juca finala. Publicul este foarte important pentru noi şi sper să ne sprijine contra Craiovei, trebuie să ne facem şi noi partea noastră de susţinere, pentru că în retur ne va aştepta o atmosferă fierbinte, cu 25.000 de oameni în tribune”, a declarat Cristiano Bergodi, în cadrul unei conferințe de presă.

  • În faza precedentă a Cupei, Sepsi a trecut de Chindia Târgoviște, scor 2-1
  • Returul va avea loc pe 11 mai, de la ora 18:00
  • În cealaltă semifinală a Cupei, FC Voluntari a trecut în partida tur de FC Argeș, scor 2-0

Cupa României | Sepsi Sf. Gheorghe - Universitatea Craiova, Live Video, 19:30, Digi Sport 1. Oltenii sunt pe val

De cealaltă parte, Universitatea Craiova are trei victorii la rând în Liga 1 și continuă să spere la lupta pentru campionat. Oltenii s-au apropiat la șase puncte de liderul CFR Cluj, cu cinci meciuri înainte de finalul sezonului.

În runda precedentă din Cupa României, Universitatea Craiova a trecut de ACSO Filiași, scor 3-0.

”Va fi un meci dificil pentru noi, vor fi şi orgolii în joc, ţinând cont că au jucători care au jucat la Universitatea Craiova, unii s-au antrenat aici cu mine, au un antrenor foarte bun şi care ne cunoaşte bine.

Va fi un meci de ambiţii, ei au echipă bună, am constatat pe pielea noastră în meciul de campionat, pe care l-am pierdut cu 3-1 acolo. Este un meci pentru accederea în finala Cupei României, deci sigur vor fi două meciuri foarte disputate

Aştept o reacţie pozitivă din partea băieţilor mei. Suntem în Săptămâna Mare, oamenii de pregătesc de Paşte. Din păcate, noi nu ne-am putut pregăti aşa cum doream, dar încercăm să facem programul încât să fie cât mai bine şi cât mai lejer pentru toată lumea.

În funcţie de rezultate, am hotărât programul de la meci la meci, nu a fost bătut în cuie. Este o săptămână foarte importantă pentru ceea ce ne dorim să realizăm, este primul meci din dubla cu Sepsi, ne dorim un rezutat bun”, a declarat Laurențiu Reghecampf, în cadrul unei conferințe de presă.

Etichete: cupa romaniei , sepsi universitatea craiova


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut niciodată operația de separare
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut niciodată operația de separare

Abby și Brittany Hensel, gemene siameze din SUA, care au devenit celebre în toată lumea după ce au...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
Romania V Greece - International Friendly, Bucharest - 25 Mar 2022
OUT de la echipa națională pentru EURO! ”Orice om sănătos la cap l-ar lua în lot, dar eu l-am scos”

Nu se mai ascund! Internaționalul român și-a făcut publică relația
aza3
Chetă pentru un violator: cine a plătit, de fapt, milionul de euro care l-a scos pe Dani Alves din închisoare
Dani Alves is released on bail from Can Brians jail
După 57 de ani, recordul e istorie! Un puști a reușit să îl întreacă pe marele Arnold Schwarzenegger
327210115_214907157678345_2804730496893185967_n
Se îngroașă "gluma": Napoli a intrat și ea în cursa pentru un jucător din SuperLiga României!
profimedia-0774483276
Recomandările redacției
philip otele cfr cluj
Brighton a făcut deja planul! Ce se întâmplă cu Philip Otele dacă ajunge în Premier League

Atenție ”tricolori”! Starul unei adversare de la EURO 2024 a revenit la antrenamente
skriniar1
Foto Starul din La Liga și-a alimentat mașina de 450.000€ la o benzinărie low-cost
depay
Urmează un ”exod” de la FCSB: cinci jucători sunt pe picior de plecare! Doi fotbaliști pot veni în vară, unul e sigur
Screenshot 2024-03-28 at 22.53.08
Citește și
Răzvan Burleanu a scos în față cifrele, după ce formatul Cupei României a fost criticat
Football Federation press conference, Bucharest, Romania - 26 Apr 2023
Rapid a câștigat Cupa României la volei în fața rivalei de la CSA Steaua
428599942_375013858635729_1380334659624832462_n
"Am avut metastaze la plămâni și la coloană". Teodora, fiica lui Mihai Stoica, despre dificila perioadă când a luptat cu cancerul
"Am avut metastaze la plămâni și la coloană". Teodora, fiica lui Mihai Stoica, despre dificila perioadă când a luptat cu cancerul
Accidentare la FCSB! Titularul ”s-a rupt" și ar putea rata tot sezonul!
Accidentare la FCSB! Titularul ”s-a rupt" și ar putea rata tot sezonul!
Prima apariție a lui Gigi Becali, după ce a ținut post negru 5 zile! Cum arată: ”Dacă mănânci mult, te uiți după femei”
Prima apariție a lui Gigi Becali, după ce a ținut post negru 5 zile! Cum arată: ”Dacă mănânci mult, te uiți după femei”
Adevărul despre scandalul dintre Rebel Wilson și Sacha Baron Cohen. Ce a scris actrița despre starul din „Borat” în cartea ei de memorii
Adevărul despre scandalul dintre Rebel Wilson și Sacha Baron Cohen. Ce a scris actrița despre starul din „Borat” în cartea ei de memorii
Are 47 de ani, dar arată ca o puștoaică. Shakira, irezistibilă în emisiunea lui Jimmy Fallon, într-o rochie scurtă
Are 47 de ani, dar arată ca o puștoaică. Shakira, irezistibilă în emisiunea lui Jimmy Fallon, într-o rochie scurtă
Hagi s-a liniștit: Ianis merge sigur în Germania! Avem premianții și corigenții lotului pentru Euro
Hagi s-a liniștit: Ianis merge sigur în Germania! Avem premianții și corigenții lotului pentru Euro
Ungaria introduce vinieta de o zi. Cât costă și de ce nu merită să o cumperi?
Ungaria introduce vinieta de o zi. Cât costă și de ce nu merită să o cumperi?
Simona Halep, veste total neașteptată. Ce i se pregătește fostului lider mondial
Simona Halep, veste total neașteptată. Ce i se pregătește fostului lider mondial
Lovitură pentru Simona Halep! Românca a primit "interzis" la turneul favorit al Mariei Șarapova
Lovitură pentru Simona Halep! Românca a primit "interzis" la turneul favorit al Mariei Șarapova
Răzvan Burleanu a scos în față cifrele, după ce formatul Cupei României a fost criticat
Football Federation press conference, Bucharest, Romania - 26 Apr 2023

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Are 47 de ani, dar arată ca o puștoaică. Shakira, irezistibilă în emisiunea lui Jimmy Fallon, într-o rochie scurtă
Are 47 de ani, dar arată ca o puștoaică. Shakira, irezistibilă în emisiunea lui Jimmy Fallon, într-o rochie scurtă
Digi World
Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz
Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz
Digi Animal World
Momentul în care un elefant furios lovește un camion de safari plin de turiști, în Africa de Sud. Imaginile sunt virale
Momentul în care un elefant furios lovește un camion de safari plin de turiști, în Africa de Sud. Imaginile sunt virale