gigi haz
Exclusiv FCSB a învins-o pe Sepsi, iar Gigi Becali nu s-a mai abținut: ”Hai să fac o aroganță”
FOTBAL:FCSB-SEPSI OSK SFANTU GHEORGHE, PLAY OFF SUPERLIGA SUPERBET (17.03.2024)
Portarul lui Sepsi Sfântu Gheorghe nu are niciun dubiu, după înfrângerea cu FCSB: ”Contează, normal!”
ilie
Exclusiv ”Poate juca lejer la orice echipă din România”. Ilie Dumitrescu, ”vrăjit” de un fotbalist care se bate la retrogradare
Digi Sport 1 Live
Acum

LAZIO - FCSB 5-1. Prea mici pentru fotbalul adevărat! Umilinţă totală pe Olimpico

22.02.2018, 21:33

FCSB a fost eliminată din Europa League după ce a pierdut la scor 1-5 returul cu Lazio Roma, disputat joi, pe Stadionul Olimpic din capitala Italiei, în manşa a doua a şaisprezecimilor de finală ale competiţiei. Golurile au fost înscrise de Ciro Immobile (minutele 7, 43 şi 71), Bastos (35) şi Felipe Anderson (51), respectiv Harlem Gnohere (82). 

Roș-albaștrii au jucat foarte slab, timorat, comiţând multe greşeli, departe de evoluţia curajoasă din tur, când s-a impus cu 1-0. Antrenorul lazialilor, Simone Inzaghi, a folosit mult mai mulţi titulari obişnuiţi faţă de partida tur, menajându-l însă pe Sergej Milinkovic-Savic, unul dintre cei mai buni jucători ai săi. Fundaşul românul Ştefan Radu nu a fost în lotul lui Lazio pentru această întâlnire, după ce în manşa întâi a rămas pe banca de rezerve. 

Immobile, incomodat de Găman, a ratat prima ocazie mare a meciului, în minutul 6. După un singur minut, acelaşi Immobile a deschis scorul în urma centrării lui Lulic, profitând de nesiguranţa defensivei oaspeţilor. FCSB a avut şansa egalării în minutul 11, prin Man, după un un-doi cu Gnohere. Aproape imediat, Felipe Anderson, cu o minge înşelătoare, a fost aproape de gol, iar după două minute Planic a salvat în corner. În minutul 18, portarul Vlad a salvat în faţa lui Parolo. Immobile a trimis peste poartă din pasa lui Felipe Anderson, în minutul 19, şi a ratat din nou după două minute, când Vlad i-a închis unghiul. 

Jocul s-a mai liniştit şi echipa lui Nicolae Dică a obţinut trei cornere consecutive în minutul 31. Vlad a scos de sub transversală la execuţia lui Felipe Anderson (34), dar Bastos a majorat diferenţa la cornerul care a rezultat. Bastos fusese introdus de mai puţin de zece minute, în locul lui Caceres, accidentat. După o acţiune subtilă a lui Anderson, Immobile a înscris cu latul în stânga lui Vlad (43). 

Dică a mutat la pauză, trimiţându-i pe Filip şi Coman în locul lui Nedelcu şi Florin Tănase, dar aceste schimbări nu au adus revirimentul dorit. Mai mult, Felipe Anderson a înscris după ce a trecut cu mare uşurinţă de apărarea adversă (51). Coman a avut un şut foarte bun, respins în bară de portarul Strakosha (54). Lazio a continuat să atace şi Lulic a fost la un pas de gol (56). Găman, accidentat, a fost nevoit să-i lase locul lui Bălaşa după o oră de joc, vicecampioana României efectuând astfel devreme toate schimbările. 

Fără să forţeze, gazdele au punctat din nou în minutul 71, când Immobile a reuşit tripla, din careul mic. Felipe Anderson fusese tras de tricou înainte, însă arbitrul a lăsat faza să continue. Immobile a ajuns astfel la 31 de goluri pentru Lazio în acest sezon, în toate competiţiile. 

Pe fondul relaxării gazdelor, Gnohere a redus din handicap în minutul 82. Mingea şutată de Gnohere şi respinsă de portar l-a lovit pe atacantul francez şi a intrat în plasă. Echipa bucureşteană nu mai înscrisese până acum în Italia în competiţiile europene. 

În prima manşă, FCSB a învins-o pe Lazio, joia trecută, cu scorul de 1-0, pe Arena Naţională din Bucureşti. 

Lazio-FCSB Nedelcu gafa gol
Bastos a reușit să marcheze și el contra roș-albaștrilor
  • Baraj EURO: Bosnia si Hertegovina - Ucraina, joi, 21:45, DGS 1

  • Elite League U20: Romania - Italia, joi, 18:00, DGS 1

România a rămas astfel fără ultima sa reprezentantă în actualul sezon al cupelor europene. 

Numeroşi suporteri români au încurajat-o pe FCSB la acest meci, disputat pe ploaie. 

Echipa antrenată de Nicolae Dică a suferit a doua înfrângere grea în acest sezon în cupele europene, după 1-5 acasă cu Sporting Lisabona în returul play-off-ului Ligii Campionilor. 

Filipe Teixeira, rezervă în tur, a jucat în locul lui Mihai Pintilii, care a fost suspendat. 

Elevii lui Dică au prima şansă de a se revanșa în fața propriilor suporteri contra celor de la Sepsi, duminică de la 20:45, ÎN DIRECT la Digi Sport 1, în ultima etapă a sezonului regulat din Liga 1.

Lazio Roma - FCSB 5-1
Au marcat: Ciro Immobile 7, 43 și 71, Bastos 35, Felipe Anderson 51 / Harlem Gnohere 82

Lazio: Strakosha - Patric, De Vrij, Caceres (Bastos 26) - Basta, Parolo, Leiva, Luis Alberto (Murgia 67), Lulic - Felipe Anderson (Caicedo 74), Immobile

Antrenor: Simone Inzaghi


FCSB: Andrei Vlad - Benzar, Găman (Bălașa 61), Planic, Morais - Nedelcu (L. Filip 46), Teixeira - Man, Budescu, Fl. Tănase (Fl. Coman 46) - Gnohere

Antrenor: Nicolae Dică


Min. 90+2 - FINAL! LAZIO a obținut o calificare en-fanfare în optimile Europa League, după ce s-a impus cu 5-1 în fața celor de la FCSB.

Min. 87 - Gnohere a avut șansa de a relua decisiv din careu, după un corner al lui Budescu, de pe stânga, dar nu a lovit cum trebuie balonul iar acesta s-a dus în aut de poartă.

MIN. 81 - GOOOOOL FCSB: 5-1, GNOHERE! Atacantul francez a reușit să marcheze golul de onoare, după ce a primit o pasă foarte bună de la Coman. ”Bizonul” a scăpat singur cu Strakosha, a șutat, portarul a respins fix în atacant și mingea a intrat până la urmă în plasă.

Min. 74 - ULTIMA SCHIMBARE LAZIO!  A ieșit Felipe Anderson, a intrat CAICEDO

Min. 71 - GOOOL LAZIO: 5-0, IMMOBILE! Fază de contraatac de manual a italienilor cu Felipe Anderson la pupitru. După ce brazilianul a făcut iar ce a vrut cu Planic, apoi i-a pasat în careu lui Immobile, iar acesta din urmă, dintr-o singură fentă, i-a făcut sanie pe Vlad și pe Morais, după care a marcat ca la antrenament, cu poarta goală.

Min. 67 -  A DOUA SCHIMBARE LAZIO! A ieșit Luis Alberto, a intrat MURGIA

Min. 61 - ULTIMA SCHIMBARE FCSB!  A ieșit Găman, a intrat BĂLAȘA

Min. 60 - Încă o lovitură pentru roș-albaștri. Găman s-a accidentat, va intra Bălașa.

Min. 59 - Florinel Coman a ajuns bine la capătul unei pase lobate spre centrul careului, dar nu lovește bine mingea care trece mult pe lângă bara dreaptă.

Min. 54 - BARĂ FCSB! Florinel Coman a șutat puternic din colțul careului de 16 metri, lateral dreapta, dar balonul s-a izbuit de bara din stânga porții lui Strakosha.

MIN. 51 - GOOOL LAZIO: 4-0, FELIPE ANDERSON! Brazilianul a scăpat în zonă centrală, a înaintat, fără să fie deranjat de niciun jucător de-al lui Dică, după care a șutat de la marginea careului, fără intensitate, dar plasat, în dreapta lui Vlad.

Min. 46 - A început repriza a doua.

DOUĂ SCHIMBĂRI FCSB
A ieșit Florin Tănase, a intrat FLORINEL COMAN
A ieșit Nedelcu, a intrat LUCIAN FILIP

Min. 45+2 - PAUZĂ!

MIN. 43 - GOOOL LAZIO: 3-0, IMMOBILE! Atacantul italian a finalizat elegant, la colțul lung, dar faza i-a aparținut în totalitate lui Felipe Anderson. Acesta a trecut lejer de Planic, pe stânga, i-a pasat mai apoi în centru golgheterului din Serie A, pierdut iar pe drum de Nedelcu și de aici golul trei.

MIN. 35 - GOOOL LAZIO: 2-0, BASTOS! Fundașul brazilian a reluat foarte bine, de pe linia de la 11 metri, cu capul, după un corner de pe dreapta. Bastos a profitat de lejeritatea la marcaj a lui Nedelcu

Min. 34 - Anderson a șutat de la marginea careului mare, după o fază pornită de la o gafă a lui Planic, dar Vlad a deviat peste transversală.

Min. 33 - CARTONAȘ GALBEN IMMOBILE. Atacantul a fost sancționat pentru proteste, nemulțumit fiind că arbitrul nu i-a acordat lovitură liberă la o deposedare a lui Man. Era o fază în care elevii lui Dică scăpaseră pe contraatac, tei contra trei. Oficialii roș-albaștrilor au protestat vehement.

Min. 31 - Serie de trei cornere consecutive ale roș-albaștrilor, dar Felipe Anderson demonstrează că este și bun fundaș. Până la urmă, Teixeira i-a pasat pe dreapta lui Man, dar prea tare.

Min. 26 - PRIMA SCHIMBARE LAZIO! A ieșit Caceres, a intrat BASTOS. În continuare plouă tare la Roma

Min. 24 - Caceres cere schimbare. Nu mai poate continua acest meci din cauza unor dureri la genunchiul stâng. În locul său va intra, cel mai probabil, Bastos

Min. 21 - OCAZIE LAZIO! A treia mare ocazie a italienilor. Immobile a plecat foarte bine de la limita ofsaidului, de lângă Găman, a ajuns în careu, lateral dreaptă, după care a șutat pe colțul scurt, dar a ratat ținta. O contribuție la ratare a avut și Vlad care a ieșit bine și a închis unghiul.

Min. 19 - Felipe Anderson ”a mai făcut o victimă”, după Junior Morais. A trecut extrem de lejer de Găman, după care i-a pasat lui Immobile, dar atacantul italian a șutat slab

Min. 17 - OCAZIE LAZIO! Parolo, deschis foarte bine de Lulic, a rămas singur cu Vlad, portarul a venit la întâmpinare și a reușit să respingă un balon pe care scria 2-0.

Min. 14 - Panică în careul roș-albaștrilor, dar Planic, la sacrificiu, a respins o centrare a lui Immobile. În aceeași fază, Felipe Anderson ”l-a trimis la plimbare” pe Junior Morais printr-o fentă, după care a centrat în careu grație celebrului procedeu rabona.

Min. 11 - OCAZIE FCSB! Budescu i-a dat o pasă excelentă lui Man pe dreapta, acesta a păstrat balonul, a venit în centru, apoi i-a pasat lui Gnohere în careu, francezul a retrimis din prima după care Budescu a șutat în forță foarte aproape de bara din stânga porții.

MIN. 7 - GOOOL LAZIO: 1-0, IMMOBILE! Golgheterul italienilor a primit o pasă foarte bună de la căpitanul Lulic, a preluat pe piept în interiorul careului, după care a șutat pe colțul scurt, din doar patru metri, deși acolo se afla și Florin Tănase.

Min. 6 - OCAZIE LAZIO! Immobile, scăpat singur spre poarta lui Vlad a șutat cu stângul, dar peste poartă. Faza a plecat de la o neînțelegere între Planic și Benzar.

Min. 4 - Budescu a executat direct pe poartă o lovitură liberă de la peste 30 de metri, lateral stânga, dar balonul s-a dus peste transversală.

Min. 3 - Budescu a fost bine lansat în atac, a scăpat singur pe stânga, dar pasa a fost cam tare și mijlocașul nostru n-a apucat să mai prindă mingea.

Min. 2 - Elevii lui Dică au început curajos și fac presing până în careul de șase metri al lui Strakosha. De altfel, presingul continuă pe tot terenul.

Min. 1 - A început partida. Lovitura de start le-a aparținut roș-albaștrilor. În tribunele lui Stadio Olimpico se află și un puternic grup de susținători ai roș-albaștrilor.

ECHIPELE DE START

Lazio: Strakosha - Patric, De Vrij, Caceres - Basta, Parolo, Leiva, Luis Alberto, Lulic - Felipe Anderson, Immobile
Rezerve: 
Guerrieri, Nani, Bastos, Caicedo, Milinkovici-Savici, Marusici, Murgia
Antrenor: Simone Inzaghi

FCSB: Andrei Vlad - Benzar, Găman, Planic, Morais - Nedelcu, Teixeira - Man, Budescu, Fl. Tănase - Gnohere
Rezerve:
Stăncioiu - M. Bălașa, L. Filip, Momcilovici, Fl. Coman, Ov. Popescu, Cr. Tănase
Antrenor: Nicolae Dică

ARBITRUSlavko Vincic
AsistențiTomaz Klancnik şi Andraz Kovacic (toți din Slovenia)


UPDATE Ora 19:50. Banane, portocale, lămâi, struguri și prune au mâncat jucătorii lui Nicolae Dică înaintea startului celui mai important meci european al sezonului pentru fotbalul românesc.

vestiar steaua
Vestiarul FCSB înaintea meciului cu Lazio. Foto: sport.ro

UPDATE Ora 19:41. Nicolae Dică a declarat, cu puțin timp mai devreme, de ce l-a ales pe Teixeira în primul 11.

”Sunt bucuros că mă aflu aici. Jucăm în Italia cu o echipă de tradiție. Am trecut de grupe, așa că eu cred că am reușit o performanță. Cred că avem o echipă ofensivă în seara asta, dar mereu echipa a jucat ofensiv. Sper să o facem și în seara asta.

Nu e riscant să jucăm cu Teixeira! L-am introdus din primul minut, pentru că-l văd capabil să facă față meciurilor din trei în 3 zile. Cu siguranță, în seara asta, Lazio va avea altă atitudine față de meciul tur. Va fi un meci foarte greu pentru noi, Lazio e foarte puternică. Nu e o problemă pentru noi să jucăm cu mulți oameni în tribune, suntem învățați. Ar fi o performanță să trecem de Lazio. Atât pentru mine, cât și pentru club”, a spus Dică, imediat după ce delegația roș-albaștrilor a ajuns pe ”Olimpico”, pentru Pro X.


UPDATE Ora 19:30. La Roma vremea nu este deloc bună. A început ploaia și sunt condiții ca partida să se dispute în condiții grele. Stadio Olimpico nu are acoperiș precum Arena Națională, plus că dispune și de o pistă de atletism. Tocmai din acest motiv Cristiano Bergodi a ales să privească meciul de la televizor. ”E mult mai frumos pe Arena Națională”, a spus italianul, la Digi Sport.


UPDATE Ora 18:55. ECHIPELE DE START

Lazio: Strakosha - Patric, De Vrij, Caceres - Basta, Parolo, Leiva, Luis Alberto, Lulic - Felipe Anderson, Immobile
Antrenor: Simone Inzaghi

FCSB: Andrei Vlad - Benzar, Găman, Planic, Morais - Nedelcu, Teixeira - Man, Budescu, Fl. Tănase - Gnohere
Antrenor: Nicolae Dică

Dică nu se va putea baza pe Mihai Pintilii, suspendat, dar nici pe Ionuț Larie și Gabriel Enache, care nu au prins lotul și au rămas acasă. La Roma n-a făcut deplasarea nici  Denis Alibec, în continuare accidentat. În schimb, a făcut deplasarea Cristian Bălgrădean, noul portar al roș-albaștrilor, care va urmări meciul din tribune alături de Pintilii și de Vlad Chiricheș, invitat al vicecampioanei.


UPDATE Ora 18:53. Simone Inzaghi a făcut şapte schimbări în formula de start față de meciul de la București. Patric, De Vrij, Parolo, Lulic, Felipe Anderson, Luis Alberto și Immobile vor juca acum din primul minut. Ștefan Radu și Jordan Lukaku, ultimul se regăsea în echipa probabilă, și fundașul Wallace nu sunt în lot. Nici fundașul Luiz Felipe, care a jucat în tur, nu e în lot, fiind suspendat.

Lazio: Strakosha - Patric, De Vrij, Caceres - Basta, Parolo, Leiva, Luis Alberto, Lulic - Felipe Anderson, Immobile
Antrenor: Simone Inzaghi

UPDATE 18:30 - ECHIPA DE START a lui Nicolae Dică este cea anunţată de Digi Sport cu două ore în urmă. Tehnicianul roş-albaştrilor a ales o formulă 4-2-3-1, cu Teixeira făcând pereche cu Nedelcu în centrul liniei de mijloc. Iată primul 11 al vicecampioanei României pe Stadio Olimpico: Andrei Vlad - Benzar, Găman, Planic, Morais - Nedelcu, Teixeira - Man, Budescu, Fl. Tănase - Gnohere

UPDATE 16:20 Antrenorul de la FCSB, Nicolae Dică, încă se mai gândește în privința echipei de start pe care o va folosi la returul cu Lazio. Teixeira are șanse mari să fie cel de-al doilea mijlocaș defensiv în sistemul 4-2-3-1, lângă Nedelcu, deși Cristian Tănase părea să fie cel ales pentru acel rol.

Echipa probabilă a lui Dică pentru meciul cu Lazio:

FCSB (4-2-3-1): Vlad - Benzar, Găman, Planic, Morais - Nedelcu, Teixeira - Man, Budescu, Fl. Tănase - Gnohere.

UPDATE 15:00 Ştefan Radu nu este în lotul lui Lazio pentru meciul din această seară cu FCSB, din returul 16-imilor Europa League, a anunţat site-ul clubului italian. Jordan Lukaku, anunţat şi el titular, şi fundaşul Wallace nu au fost nici ei reţinuţi în lot.

UPDATE 14:33 Artur Jorge a fost la un pas să părăsească FCSB, în ultima zi de mercato din această iarnă. Fotbalistul a fost dorit de o echipă din Liga, însă a refuzat oferta, deşi sub comanda lui Dică are şanse nule să mai evolueze.

UPDATE 14:17 Cosmin Contra, selecţionerul României şi Adrian Mutu, managerul sportiv al tricolorilor, vor fi prezenţi în tribunele Olimpico diseară. Unul dintre jucătorii vizaţi pentru o viitoare selecţie la naţională este Dennis Man, fotbalist care a impresionat în actualul sezon.

UPDATE 13:00 Jucătorii lui Dică au ieşit pentru o scurtă plimbare, pentru a se deconecta de la tesniunea returului cu Lazio. Odată întorşi la hotel, ei vor merge să se odihnească, pentru ca apoi să participe la şedinţa tehnică de dinainte de partidă.

UPDATE 12:09 Unul dintre principalele pericole pentru FCSB la Roma: "Am refuzat 70 de milioane de euro"

Claudio Lotito a dezvăluit că a refuzat o ofertă de 70 de milioane de euro pentru mijlocaşul sârb Sergej Milinkovic-Savic.

UPDATE 11:05 Gnohere poate intra a doua oară în istorie! Până acum părea imposibil, dar el le-a dat speranțe steliștilor.

Francezul Gnohere, singurul atacant veritabil pe care îl are la dispoziţie Nicolae Dică pentru returul cu Lazio.

 

UPDATE 10:15 "MM Stoica, antrenorul Stelei!" Moment amuzant la conferința roș-albaștrilor de la Roma.

Translatorul de la conferinţa de presă a FCSB-ului l-a prezentat pe Mihai Stoica drept viitorul antrenor al vicecampioanei României.

UPDATE 09: 20 E căpitanul FCSB, dar azi putea lupta împotriva roș-albaștrilor.

Florin Tănase ar fi putut fi transferat de Lazio.


LAZIO - FCSB LIVE TEXT. FCSB încearcă ce unii au numit "imposibilul" înainte de dubla cu Lazio. Acest lucru nu mai pare lipsit de şanse după rezultatul din manşa tur a şaisprezecimilor Europa League. Roş-albaştrii s-au impus cu 1-0 şi încearcă o calificare în optimile competiţiei. Ar fi pentru prima oară în istorie când bucureştenii ar elimina o echipă din Italia.

LAZIO - FCSB LIVE TEXT. Forma de moment a celor două echipe

Lazio vine după 6 victorii repurtate pe teren propriu în ultimele 7 partide. Cinci dintre succese au venit la un scor care i-ar permite calificarea în duelul cu FCSB. Romanii au câştigat 7 puncte "acasă" în meciurile de Europa League (2-0 cu Waregem, 1-0 cu Nice şi 1-1 cu Vitesse).

De partea cealaltă, FCSB vine după egalul dramatic din derby-ul cu Dinamo. Roş-albaştrii au egalat în ultimele 10 minute, după ce au fost conduşi cu 0-2. Man şi Teixeira au fost cei doi marcatori.

În partidele disputate în grupele Europa League, în deplasare, FCSB a câştigat cu 2-1 pe terenul lui Lugano şi cu acelaşi scor acasă la Hapoel Beer Sheva. Echipa lui Dică a pierdut însă contra Viktoriei Plzen (0-2).

LAZIO - FCSB LIVE TEXT. Ce s-a întâmplat în tur

FCSB a reușit o victorie istorică, în manşa tur a 16-imilor de finală din Europa League. Roş-albaştrii au învins Lazio cu 1-0 şi au obţinut primul succes în faţa unei echipe din Italia. Harlem Gnohere şi tânărul portar Andrei Vlad au fost eroii vicecampioanei României.

Cu Ştefan Radu pe bancă, oaspeţii au avut prima ocazie pe Arena Naţională. În minutul 23, Andrei Vlad a anunţat că va avea o seară mare, printr-o intervenţie în faţa lui Caicedo.

Peste şase minute, după un contraatac de manual şi lansat perfect de Budescu, Gnohere l-a executat cu sânge rece pe Strakosha şi a marcat unicul gol al partidei. Aproape imediat, francezul a avut şansa dublei, dar a tras pe lângă de la marginea careului.

Vlad a mai intervenit o dată salvator, în faţa aceluiaşi Caicedo, iar prima repriză s-a terminat cu bara lui Milinkovic-Savic.

Imediat după pauză, Caicedo a irosit a treia şansă de a egala pe Arena Naţională, apoi a urmat ratarea lui Felipe Anderson, abia intrat pe teren singur cu portarul.

În minutul 69, Budescu a făcut faza meciului - a driblat tot ce i-a ieșit în cale, inclusiv pe portarul biancocelestilor, dar nu a putut marca. Dar cea mai mare ocazie le-a aparţinut tot italienilor. Caceres nu a putut înscrie de pe linia porţii, la capătul unei acţiuni splendide a lui Felipe Anderson.

În ciuda unui asediu diperat la lui Lazio pe final, elevii lui Nicolae Dică au rezistat eroic şi au obţinut o victorie care oferă motive de optimism pentru returul de la Roma, programat joi.

LAZIO - FCSB LIVE TEXT. Declaraţiile celor doi antrenori

Nicolae Dică a fost întrebat la conferinţa de presă dacă FCSB poate câştiga trofeul Europa League. Răspunsul tehnicianului a venit imediat. "Deocamdată nu mă gândesc la câştigarea Europa League. Sper să reuşim să ne calificăm mâine. Dăm de un adversar foarte bun. În tur am câştigat, am făcut o partidă bună. Mâine seara ne aşteaptă un meci foarte greu".

Nicolae Dică e convins că echipa lui poate repeta performanţele generaţiei din 2006. Roş-albaştrii au ajuns atunci în semifinalele Cupei UEFA, fiind eliminaţi dramatic de Middlesbrough. Steaua a câştigat meciul tur cu 1-0 şi a condus cu 2-0 în deplasare, dar a pierdut cu 2-4 şi a ratat finala.

"Cred că această echipă, în timp, poate ajunge unde a ajuns şi generaţia din care am făcut eu parte, în 2006. Au venit 12 jucători noi în vară, trebuie timp pentru a face o echipă care să fie bună în Europa", a completat Dică.

De partea cealaltă, Simone Inzaghi a anunţat că va trimite pe teren cea mai bună echipă.

"Ştim că trebuie să marcăm mai mult de un gol. De câteva ori am reuşit să înscriem şi trei goluri într-un meci, dar trebuie să fim echilibraţi şi să nu dăm nimic adversarului. Vrem să repetăm prestaţia de la Bucureşti, însă trebuie să fim mai lucizi. Un gol putem marca oricând, important e să nu primim.

Românii sunt foarte organizaţi, iar la Bucureşti nu s-au gândit doar să se apere. Au mulţi jucători de calitate, trebuie să fim atenţi", a declarat Inzaghi, la conferinţa de presă de miercuri, în care a prefaţat partida care va avea loc joi, de la ora 20:00, LIVE TEXT pe digisport.ro şi m.digisport.ro.

Lazio - FCSB va fi joi, de la ora 20.00. Partida va fi în format LIVE-TEXT pe digisport.ro şi m.digisport.ro şi pleacă de la scorul de 1-0 pentru români.

LAZIO - FCSB LIVE TEXT. 10.000 de români, aşteptaţi la meci

Mihai Stoica a declarat că ştie că pe Olimpico vor fi mulţi fani ai roş-albaştrilor. "Nu mă aștept, ci știu că vin foarte mulți români. Sunt șanse să vină mai mulți decât italieni, iar chestiile astea, că au fost 15.000 pe Santiago Bernabeu și am bătut recordul nu știu cine le-a scris, dar probabil că cineva care n-a fost pe acolo. Au fost 35.000 de steliști pe Santiago Bernabeu. Nu știu câți vor fi pe Olimpico, dar când vorbești de Diaspora, în 99 de cazuri din 100 când zici români, zici steliști", a declarat pe aeroport Mihai Stoica, directorul sportiv al celor de la FCSB.

Oficialii grupării romane nu sunt de acord cu cei care susțin că joi seară se vor afla 10.000 de fani români, principalul vizat fiind MM Stoica, directorul sportiv al vicecampioanei. Marco Canigiani, managerul de marketing de la Lazio, a spus că de fapt bucureștenii se vor baza, eventual, pe maximum 5.000 de simpatizanți. În plus, Canigiani a mai precizat că roș-albaștrilor li s-au rezervat, în mod oficial, doar 3.000 de bilete.

”Clubul oaspete are 3.000 de bilete rezervate. Sunt mulți români în Italia care vor fi prezenți în alte sectoare, dar cel mult putem vorbi că vor fi 4.000-5.000 de români la meci. Să spui că vei avea 10.000 de români, mi se pare exagerat!”, a precizat Canigiani.

Același manager de marketing al lui Lazio a mai precizat că până miercuri s-au vândut 20.000 de bilete pentru returul cu trupa lui Nicolae Dică.

82.565 de locuri are Stadio Olimpico din Roma

Etichete: inzaghi , lazio , dica , live text europa league , fcsb , live fcsb , fcsb europa league , live text fcsb , lazio fcsb , dica lazio , online fcsb , live lazio - fcsb , live text lazio , online lazio fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Câştigătorul celor 5,86 de milioane de euro la Joker şi-a ridicat banii. Cine este, mesajul său, și ce spune despre numerele jucate
Câştigătorul celor 5,86 de milioane de euro la Joker şi-a ridicat banii. Cine este, mesajul său, și ce spune despre numerele jucate

Câştigătorul premiului de categoria I la tragerea Joker din 14 martie s-a prezentat, luni, la...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
miguel-guerrero8
”500 de euro ca să bem o cafea”. La 30 de ani, s-a lăsat de fotbal și câștigă o ”avere”: ”Nicio lună fără 5 cifre în cont”

Corneliu Vadim Tudor l-a văzut pe Bogdan Stelea și a spus un cuvânt care a rămas în istoria fotbalului românesc
vadim-stelea-digisport
Gică Popescu a spus cine este cel mai mare fotbalist român din toate timpurile
popescu mutu
Gigi Becali a auzit că Radunovic a anunțat că pleacă de la FCSB și a intrat în direct: ”A venit la mine la palat”
gigi baluta
Caz de dopaj în SuperLigă! A fost depistat pozitiv: ”Sunt uluit!” Reacția conducerii: ”Am rămas fără cuvinte”
FOTBAL:FCSB-SEPSI OSK SFANTU GHEORGHE, SUPERLIGA SUPERBET (11.02.2024)
Recomandările redacției
ilie
Exclusiv ”Poate juca lejer la orice echipă din România”. Ilie Dumitrescu, ”vrăjit” de un fotbalist care se bate la retrogradare

Video Exclusiv Ionuț Negoiță, atac dur la Mircea Lucescu. ”N-are măsura cuvintelor. Pun pariu că nu va investi la Dinamo”
lucescu-negoita
E gata! Viitorul lui Ionuț Radu a fost decis deja: ”Nu e bine pentru el”. Ce se va întâmpla cu portarul român
ionut-radu
Presa din Ungaria a reacționat după ce Cosmin Matei, jucătorul lui Sepsi, a fost depistat pozitiv
cosmin-matei
Citește și
Exclusiv Gigi Becali a vorbit despre transferul lui Marius Ștefănescu la FCSB: ”Am semnat, am avut o convenție”
Exclusiv Gigi Becali a spus de ce Joyskim Dawa a fost schimbat la pauză în meciul cu Sepsi: ”La revedere”
gigibecali4
Cum a apărut un mire la ședința foto organizată după nuntă. Imaginile au stârnit ample controverse: „Ar trebui să divorțezi de el!”
Cum a apărut un mire la ședința foto organizată după nuntă. Imaginile au stârnit ample controverse: „Ar trebui să divorțezi de el!”
Louis Munteanu la Rapid! Șucu vrea să-i dea lovitura lui Gigi Becali. „E ținta noastră la vară”
Louis Munteanu la Rapid! Șucu vrea să-i dea lovitura lui Gigi Becali. „E ținta noastră la vară”
Toate detaliile transferului lui Louis Munteanu. Sumă de achiziție + salariul: doar Șucu și Becali și-l permit
Toate detaliile transferului lui Louis Munteanu. Sumă de achiziție + salariul: doar Șucu și Becali și-l permit
A fost deschis testamentul lui Matthew Perry. Cine sunt cei patru beneficiari ai averii actorului din „Friends”
A fost deschis testamentul lui Matthew Perry. Cine sunt cei patru beneficiari ai averii actorului din „Friends”
Fosta iubită a lui Dorian Popa, în bustieră albă, o fustă minusculă și cizme până la coapse. Babs strălucește la 41 de ani
Fosta iubită a lui Dorian Popa, în bustieră albă, o fustă minusculă și cizme până la coapse. Babs strălucește la 41 de ani
Bizarerii marca FRF. Se știu echipele care prind locurile de promovare în Superliga, înainte de startul play-off-ului
Bizarerii marca FRF. Se știu echipele care prind locurile de promovare în Superliga, înainte de startul play-off-ului
De ce spun maghiarii că românii trăiesc ca în America Latină? Ce i-a enervat atât de rău?
De ce spun maghiarii că românii trăiesc ca în America Latină? Ce i-a enervat atât de rău?
Gigantul francez care deschide o nouă fabrică în România. Investiția extraordinară vine cu sute de locuri de muncă și salarii pe măsură
Gigantul francez care deschide o nouă fabrică în România. Investiția extraordinară vine cu sute de locuri de muncă și salarii pe măsură
Tragedie la Miami! A murit iubitul Arynei Sabalenka, la doar 42 de ani
Tragedie la Miami! A murit iubitul Arynei Sabalenka, la doar 42 de ani
Laszlo Dioszegi ”a tunat” după FCSB - Sepsi: ”Am văzut o neputință totală” + avertisment pentru covăsneni
dyoszegy1

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Fosta iubită a lui Dorian Popa, în bustieră albă, o fustă minusculă și cizme până la coapse. Babs strălucește la 41 de ani
Fosta iubită a lui Dorian Popa, în bustieră albă, o fustă minusculă și cizme până la coapse. Babs strălucește la 41 de ani
Digi World
VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală:
VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală: "Își servește țara, nu e aici pentru a fi ridiculizat"
Digi Animal World
Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat
Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat